Peršokti prie turinio


brigeris

Užsiregistravo 2014 Spa 30
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Grd 08 10:26
-----

Mano sukurtos temos

Uždangalas mašinai

2016 gruodžio 08 - 10:26

Sveiki, atėjo žiema ir prasideda problemos - užšąla durys, neužsidaro, kol šiek tiek nepašyla mašina.. Ieškodamas forume radau Laimono rekomendaciją. Ar tai padės šiuo atveju? Juk sklendė užšąla nuo temperatūros, o ne dėl to, kad neuždengta?

Bet kokiu atveju, atrodytų visai patogus dalykas, kad apsnigus tiesiog nuimi uždangalą, jokių grandymų. Gal kas kokių minčių prieš/patirtimi pasidalint norėtumėt? :D

 

Pats geriausias budas ir uztikrintas is senuku (ar dar kur nors cia nereklaminu  :D ) nusipirkt spec uzdangala mashinai, tai ateisi ryte, nuimsi ji, mazhinyte shvari ir neapsigusi ir neapledijusi, kuries, vaziuoji, nei langu nereikia grandyt  :wub: Zinoma jeigu pacukams parups kas po uzdangalu dedas tai aisku kaip diena jie jo grazhiai nenumaus, o kaip tik noredami padaryt kuo didesne zhala - supjaustys  :wacko: :mad: 


P607 kolonėlių laidai

2016 liepos 25 - 17:34

Gal kam teko krapštytis prie 607 audio laidyno? Domina kaip pravesta laidai nuo ampo gale į priekį, nes laidų spalvos tai vienodos ir kairėj, ir dešinėj, o iš ampo išeina tik vienas violetinis-morkavas. Gal kur signalas splittinamas? Nesinori pusės mašinos išardyti beieškant. :( Gal kokios schemos būna, kur parodyta kaip laidai išvedžioti?


P607 radijo antena?

2016 liepos 18 - 12:49

Gal žinot kas čia per jungtys?  Abi sutinka idealiai, gal čia kartais kokia radijo antena? (Radau bagaže, kairėj pusėj, prie cd changerio)

 

cvQM6tT.jpg


P607 (kartais) nesiveda

2016 birželio 20 - 16:34

Kartais būna, jog pasukus raktą tiesiog suklaksi po kapotu ir tiek, daugiau jokio veiksmo, nors visa elektronika gyva. Gal susiję su imobilaizeriu/slapuku? Gal kam panašiai yra buvę?


P607 durų spyna užstrigo (?)

2016 birželio 04 - 16:22

Gal kam yra buvę problemų su spyna? O tiksliau, įkiši raktą, bet sukt visai nenori. Bandžiau purkšt WD40, bet visai nepadėjo. Išsiardžiau, bet bent jau nieko blogo ten nematau. Tik tai, kad net ir išardžius, vidus (barrel? cylinder?) nenori suktis. Ar tiesiog nešt pas meistrus?  :hmm: