Peršokti prie turinio


TomasJ

Užsiregistravo 2014 Grd 04
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Grd 04 23:07
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Vairo stiprintuvas

2014 gruodžio 04 - 17:25

Sveiki, gal kas buvo susidure, pastebejau pas p-307 1.6B mechanika, kai tik uzvedi vairos sunkiai sukasi, pajudi is vietos kokius 3metrus iskart tampa lengvas, ir vaziuojant visa laika lengvai sukasi, tik po uzgesinimo ir uzvedimo vel pasikartoja. Gal kokiu minciu kas gali buti?


Temoje:406 ausinimo sistemos nuorinimas

2014 gruodžio 04 - 17:18

Na blin, vakar perziurejau bet nieko as ten nemaciau kad kazkokie viniliai butu prie slangu.


Temoje:406 ausinimo sistemos nuorinimas

2014 gruodžio 04 - 09:03

Na tai paieškot reikia. Tiksliai visų variklių nemoku, tai ir nepasakysiu šiam mintinai, bet surast ten viską gan paprasta, pasikuitus ir apžiūrėjus aplink svarbiausius ir dažniausiaus TRIS orinamus taškus:

 

Ties pečiuko žarnomis (nebūna, jei pečiukas apačioj stovi, žemiau už galvą),

Galva, daržniausiai kažkur prie termostato, pačiame termostato korpuse ar iš jo išeinančioje žarnelėje,

Na ir kartais radiatorius.

 

Jei iš termostato viršaus ir radiatoriaus viršaus ateina į plėtimosi bakelį plonos žarnelės ir tas bakelis yra aukščiau už tuos taškus, ties kuriais žarnelės išeina - gali neieškot taškų tom vietom, jų nebus ir nusiorins savaime.

Vat kas keisciausia, niekur neradau nuorinimo, bet kaip ir rasei is radiatoriaus virsaus eina zarnele I issipletimo bakeli, Tai vadinasi man tik te lieka uzvest varikli ir palikt dirbanti kad pati Sistema nusiorintu? Bet beda ta kad katu su skysciu keiciau ir termostata, naujas netiko, tad dejau sena kuris realiai veike pries tai, nors kai isiminejau tai gana grubiai teko isimti gal kiek pazeidziau. pradejus kaitinti masina ji pakilo virs normos, ir zinoma peciukas buvo saltas(yra oro), Siandien reikes imti nauja thermostat ir vel kartoti.


Temoje:406 ausinimo sistemos nuorinimas

2014 gruodžio 04 - 00:46

Sveiki, neradau info tad rasau cia,

 

 

Turiu Pezuka 2001m 1.6 benzinas pakeiciau antifriza, tik beda nerandu nurorinimo tasku, prasau pagalbos, nes antroji puse duos velniu kad masinos neduodu :) aciu didelis uz info