Peršokti prie turinio


Tautvydass

Užsiregistravo 2014 Grd 10
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Vas 08 19:58
-----

Mano sukurtos temos

406 aušinimo ventiliatorius

2016 liepos 11 - 18:40

Sveiki. Nesisuka ventiliatorius.. o gal ir neturėtų? Varikliui pašilus iki ~87 laipsnių pradeda mirksėti STOP juostelė, esanti skydelyje ir mažajame ekraniukyje rašo, jog variklio temperatūra per didelė. Nors ji būna ~87.Ventiliatorius nesisuka. Pajungus tiesiogiai į rėliukes - sukasi. Ištraukus tą garsiąją ,,fyškutę", esančia prie termostato, ventiliatorius pradeda suktis ir taip pat meta, kad per didelė variklio temperatūra, nors variklis katik užkurtas. Tai dabar ir nesupratau, numovus fyškę, esančia prie termostato, ventiliatorius turi pradėti suktis ar ne? Nežinau kur ieškoti galų...  :) Ar gali būti variklio temperatūros daviklio gedimas? Ačiū. :)


Užgesta variklis

2015 gruodžio 28 - 14:35

Sveiki, esu naujokas, nežinau ar čia rašau, tai jei ką, pataisykit.

Peugeot 406 2000m, 2.0 HDI 80kw.

Bevažiuojant užgeso, prieš tai nebuvo jokių trūkčiojimų ir pan. Palaukiau šiektiek, užsikūrė, nuvažiavau porą kilometrų - vėl užgeso.

Trumpai tariant kažkiek pavažiuoji, užgesta, kartais iš karto, kartais tik po pusvalandžio užsikuria. Kol užsikūręs - dirba normaliai. Ir gazą priima ir netrūkčioja, bet atrodo praeina kažkiek laiko, vėl užgesta. Taip gesinėja, kol išvis neina užkurt kokį pusvalandį... Gal žinot kas galėtų būti? Gal susidūrę kažkas? Negali būti gazo reguliatorius?

 

Iš anksto ačiū.