Peršokti prie turinio


VirgA

Užsiregistravo 2015 Sau 06
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Spa 23 11:26
**---

Mano parašyti pranešimai

Temoje:meistras Kaune

2015 sausio 16 - 12:11

Kam vyrui toks reikalingas, aš nežinau. Važinėju su mažais motoriukais, kurių galia 44-66kw, tai negaliu atsakyt, nes tuos galinguosius smagu pabandyt, bet visai kitas klausimas - ar smagu išlaikyt... Kadanors gal ir turėsiu kažką galingesnio, sudėtingesnio, įdomesnio, bet šiaip esu mažųjų motorų mėgėjas, nes jie ne tik paprastai remontuojami ir turi mažiau dalių, kurios linkusios gesti, bet ir leidžia užsiimti mano mėgstamiausia veikla - pigiai keliauti :)

Dėdė Tadas padėt norėtų, bet artimiausią mėnesį, o gal pusantro, negali. Savi reikalai ir rūpesčiai, kasdien grįžtu namo 2-3h nakties, o šita veikla užsiimu tik laisvalaikiu... :dntknw:

Laisvalaikis tinka ir po pusantro menesiuko, jei iki to laiko nesubyres :). kol kas dar pirma beda iki galo nesutvarkyta :)


Temoje:meistras Kaune

2015 sausio 13 - 15:15

Kreipkis į forumietį pauliusj, gal neatsisakys padėti.

Kitas klausimas - kam moteriai reikalingas universalas su šešių cilindrų varikliu? Gal dėl to ir nesiseka :)

:D o kam vyrui toks gali būt reikalingas...? šiaip reatorinis klausimas... ;)  - atsakau, nu jau baisiai smagu važiuot :D

Jau tikrina - šiandien žinosiu kas ir kaip... 


Nu, diagnostika padaryta, liga rasta :) temperatūrinis daviklis... PauliusJ rekomendacija - dėdė Andrius liga nustate.

Po šio gydymo reiktų tolimesnio gydymo...

Gal dėdė tadas1991 padėt norėtų...  :ax:  Gale kažkas barška... įtarimų turiu, bet aš gi moteris... :shy:   be to per kažkur antifryzas bėga.. bet ne visada... 


Temoje:Naujoku prisistatymas

2015 sausio 07 - 11:40

Sveiki  :ax: , na, kad visi prisitatinėja, tai pabandysiu ir aš... Virga, Kaunas. Prieš pat Naujus pirkau 406 universalą (1998m. 3l., 140kw., ale benzas/dujos, tik dujos atjungtos - man tep geriau :) ) Gaivinti savo monstriuką tik pradedu, nors rieda puikiai, bet išlenda vis kokios nesąmonės... 

Iš tikro tai pirmas mano peugeot... ir pirktas ne sau... šiaip jau dėl cūciko... taigi mano kaip ir laisvalaikis baisiai aiškus - miškai, laukai, šunys :)

Ir dar galiu pasakyt, kad labai smagu, kad yra tokie klubai, kur žmonės vieni kitiem padeda, suteikia informacijos ir susitinka pabendraut :)


Temoje:Diagnostika kaune

2015 sausio 06 - 11:29

Ačiū, sanis už Pauliaus kontaktą :)


Temoje:meistras Kaune

2015 sausio 06 - 09:04

Sveiki vyrukai :), reikia šiokios tokios pagalbos... žodžiu nusipirkau pežuką, ir turiu šiokių tokių nedidelių problemėlių... teoriškai tai pradžiai reiktų diagnostikos, bet su universaliom programom įleidžia tik į ABS, į variklį ne... o pagrindinė problema yra apsukos. Jos užkyla iki 4000 ir nekrenta, jei išjungi degimą, tai pežas nusprendžia nebesikurti... jei išprievartauji ir užkuri, tai po kelių minučių jis užgesta. dabar žiemą tai itin opi problemą, nes vėluoju į darbą kol su juo santykius iššiaiskinu.

Teoriškai galėčiau kaip ir rimto serviso ieškot... bet čia susiduriu su kita nedidele problema... aš visgi moteris, kuri apie mašinas nelabai ką raukia... (na ne visai kad nieko, bet serviso darbuotojų požiūris į moteris man jau aiškus tiek ir piniginiu atžvilgiu, ale remontuoja tik neaišku kodėl ir pinigus lupa).

Dabar trumpai apie ta savo pežuką... peugeot 406, 1998m, 3l, 140kw, automatas (čia greičių dėžė), pagal tai kiek ryja kuro, sprendžių, kad variklis v6... o iš numerių dar, kad kažkada tas pežukas priklausė kažkam kas yra pežo klube... ai, teisingai... žaliai samanotas universalas :) :shy:

 

Taigi, jei ką sudomino ir kas norėtų man padėt išsiaiškint, kokias čia nesamones man daro šitas mano naujas pirkinukas, labai lauksiu atsakymo arba į pm...

 

tai kol kas tiek, o kas atsilieps, didelis dėkui :)