Peršokti prie turinio


Tautvydas Bernotas

Užsiregistravo 2015 Vas 13
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Vas 17 16:21
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Apie Peugeot 407

2015 vasario 13 - 21:49

Kiek skaičiau, tai  2.0 turi BOSCH arba SIEMENS. 

Tai betkuriuo atveju, 1.6 variklis - jokių problemų?

 

Žiūrinėju aš į faceliftinius labiau, tai ten ta pati elektronika stabilesnė? Į ką naujasniame reiktų labiausiai atkreipti dėmesį, gal kažkokių specifinių ligų turi?

 

Dėkui, apie facelifto sutvarkymą neteko girdėti.


Temoje:Apie Peugeot 407

2015 vasario 13 - 20:28

Sveiki,  skaičiau čia forumą, bet tų puslapių tiek daug ir pastoviai nukrypstama nuo temos, tai gal galima kiek apibendrinti informaciją?

 

Variklį renkantis reikia įsitikinti, kad purkštukai BOCSH? Siemens tikrai blogi?

1,6HDI per silpnas tokiam automobiliui? Kiek tiesos tame? Ar tiesiog prastesnė trauka, ar ir problemų daugiau kyla ( vėlgi, užskaičiau neargumentuotų minčių, kad nepatempia tos mašinos ir eina šaibom varikliai )

 

Elektronika prasta 1/3 407'ųjų. Kaip pasitikrinti? Per pažįstamus jau du pavyzdžius turiu, kur elektra labai svaigsta. Ventiliatorius įsijunginėja iš oro, lemputės blykčioja, esp įsijungia/išsijungia ir pnš. Vien apžiūrinėjant mašiną nevisada tokius trūkumus turbūt pavyks rasti, tai ar prijungimas prie kompiuterio ir kad ir su  tuo pačiu DIAGBOX matant klaidas galima įvertinti ar patikima elektronika?

 

Visi rašot apie FAP pjovimą. Nejaugi kol nėra problemų iškarto jau ir pjauti jį lauk? Pvz. 307 peugeot kai pradėjo antipollution fault mėtyti, tik  tada išoperavom ir problemų kažkokių kitų nekilo. 

 

Koks skirtumas be galinių lempų yra nuo 2009 metų? Ar į šiuos daug geriau žiūrėti, ar nėra didelio skirtumo nuo, tarkime, 2006-2007 metų modelio?

 

 

Stengiausi apibendrinti ką užskaičiau. Tad įdomu kiek čia tiesos ir gal kažką dar svarbaus galite paminėti? 

Ačiū.