Peršokti prie turinio


Fredis22

Užsiregistravo 2015 Kov 09
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Bal 23 22:16
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Valytuvai, langų plovimas

2015 balandžio 13 - 23:37

Xebryte ataskaita mano nuotykiu su elektros gedimais:

1. Sokineja apsuku rodykle, atsijungineja magas ir lempos kaip troboskopas, vaziuojant visas prietaisu skydelis pipsi ir mirksi kaip kaledine eglute :doh:  ------ bedos su generatorium :) Kompas ir kiti mazgai nesveikai reaguoja i generatoriaus krovimo suolius. Sutvarkiau ir baigesi bedos :clap: Sia problema isriso vyrukai is "CHIPTUNING" serviso Taikos pr. 127c , PAULIUS ir gana nebrangiai - REKOMENDUOJU !!!!!

2. Valytuvai nesiklauso. Junk kokia nori padeti o jie pavalo kelis kartus ir sustoja kur jiems patinka - pakeiciau varikliuka ir bedos baigesi :good: . O tai nutiko del to kad varikliuka gaubia apsauga ar garso izoliacijai skirtas audinys ir butent toje vietoje kur varikliukas yra idubimas . Tai pasd mane ten pasidare baseinelis ir varikliukas dyrbo povandeniniam rezime :huh: . Priezastis issiaiskinau pats savo iniciatyva , susirades zmogena kuris ardesi saviski ir paskolino issibandyti. Teko prasiilginti laidus nuo fiskutes ir prasitestuoti :D


Temoje:Peugeot 307 ECU BSI Keitimas

2015 kovo 09 - 09:14

Sveiki ,

Gal kas zino koki rimta vyruka Kaune kuris gali patikrinti ar reikia keisti BSI pas 307 ?


Temoje:Valytuvai, langų plovimas

2015 kovo 09 - 07:44

Sveiki ,

 

Turiu tokia beda su 307 valytuvais kuri islindo is po ziemos: visose padetyse pradejo valyti kaip nori ir kada nori, ir ne gana to sustoja kur nori :) , ir ties viduriu lango ir virsuje - zodziu loterija.

Negana to pradejo persikraudineti magas ir atsijungineti apsuku rodykle. Visa tai kol neprisyla gerai masina . Tuomet buna jog dar nurimsta tie svyravimai. Dar kalbant apie elektra 307 , buna jog sviesos kaip troboskopas veikia nestipriai bet kai stovi paskui kita masina tai ant jos matosi :).

Zodziu mano liuts negaluoja gal kas su siom ligom pazystamas ir galit ka patarti ?