Peršokti prie turinio


Jurgsl

Užsiregistravo 2015 Bal 25
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Vas 26 12:52
-----

Mano sukurtos temos

Peugeot 307 Tepalo slėgis per mažas

2016 birželio 30 - 12:47

Sveiki,

 

turiu bėdą. Tiksliau bėdų turiu kas dvi savaites, tik skirtingas  :fool: . Bet visada su tuo baisiuoju raudonu STOP indikatoriumi. Pirmą kart kai užsidegė - rašė, kad per mažas kuro padavimo slėgis, tačiau servise jokių problemų nerado, klaidas ištrynė, o klaida nebesikartojo. Po poros savaičių - variklio aušinimo ventiliatoriaus varikliukas "nuėjo", tai pakeičiau. O šiandien dar kartą: Raudonas "STOP", ekrane rašo - tepalo slėgis per mažas ir viskas kompas gesina mašiniuką. Po minutės užvedi iš kart jokių klaidų, bet po 100-200 metrų vėl tas pats. 

Ar galėtų kas pakomentuot/patart kaip man elgtis ir kur kreiptis, o gal kas bėdą žino  ax.gif.pagespeed.ce.JUCBbAf1fv.gif

 


Peugeot 307 1.6HDI 66kw 2006 m. uzsidega Stop

2016 birželio 30 - 11:02

Sveiki, forumiečiai,

 

turiu bėdą. tiksliau bėdų turiu kas dvi savaites, tik skirtingas :fool: . Bet visada su tuo baisiuoju raudonu STOP indikatoriumi. Pirmą kart kai užsidegė - rašė, kad per mažas kuro padavimo slėgis, tačiau servise jokių problemų nerado, klaidas ištrynė, o klaida nebesikartojo. Po poros savaičių - variklio aušinimo ventiliatoriaus varikliukas "nuėjo", tai pakeičiau. O šiandien dar kartą: Raudonas "STOP", ekrane rašo - tepalo slėgis per mažas ir viskas kompas gesina mašiniuką. Po minutės užvedi iš kart jokių klaidų, bet po 100-200 metrų vėl tas pats. 

Ar galėtų kas pakomentuot/patart kaip man elgtis ir kur kreiptis, o gal kas bėdą žino  :ax: