Peršokti prie turinio


Žygimantas1645

Užsiregistravo 2015 Bir 10
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Bir 20 19:54
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Nesikuria P406, blokuoja

2015 birželio 13 - 14:21

Sveiki vyrai. Tai vat kol vakar buvau darbe, trys labai gerai nusimanantys žmonės prasikrapste prie piežo puse dienos. Esme tame kuras ateina iki motoro, oro niekur negaudo, visas reles saugiklius perėjo, be to atsiprašau už suklydimą, siurblys Lucas, o ne BOSCH. Žodžiu reziume tai jog visi stovėjo už galvos susieme ir nesupranta kodėl gali nesivest nors viskas atrodo tvarkinga tik kažkuri laidą neateina elektra(įtariu imobilaizeris blokuoja kažką), tai visi padarėm išvadas jog imobilaizeris grybauja, nes toliau viskas tvarkinga. Mašina buvo stovėjusi ilga laika, gal tai kažkaip paveikė ta elektronika. Rytoj arba poryt temsiu pas meistra, tarp kitko jam pasiskambinau sake 80 procentu kad imobilaizeris, bet siaip elektroj kažkas. Jei ką duosiu žinoti kas kaip :) Check'ai jokie nedega. Tik ijungus degima ismeta siurblio lempute, bet kiek pas visus pažiūrėjau tai užkūrus visiem ji dingsta.


Temoje:Nesikuria P406, blokuoja

2015 birželio 12 - 14:08

Ir esme tame kad kai idejau kamsti prapuciau 70kilu
Teks gryzus po darbo naudotis kolegos patarimais ir ziureti viska iseiles. Jei nieko gero neiseis keliausim pas meistrus..

Temoje:Nesikuria P406, blokuoja

2015 birželio 12 - 12:04

Am po darbo pabandysiu patikrint ar kuras daeina . Ir reik pamatuot ar srove ateina. Pirkau nebuvo bako kamscio. Uzdejau universalu. Galvoju gal orginaliam koks alsuoklis yra? Nes uzpylem kuro iskart uzsikure. Tik ijungiau begi ir uzgeso

Temoje:Nesikuria P406, blokuoja

2015 birželio 11 - 22:13

Sveikučiai, šiandien po darbo prisedau prie pežo, perejau fiškes visokias, be to siurblys BOSCH,  galiausiai pasiemiau bratki ir varem patampyt masinos, emociju 0, nieko net neburbtelejo, bake apie 10l kuro, gal 7. Sugalvojom nutemt iki degalines, uzpylem dar 12litru salerkos, tik isvaziave pratruktelejau ant begio iskarto uzsikure, dirbo kaip laikrodukas, pokol atrisau virve atsisedau pist užgeso , bet nesikratydama nieko, po to tampyk ne tampes bergzdias reikalas. Be to iš ankščiau užgesinant, pasuki rakteli ir po 1 sek uzgesta, nu paveluotai. Gal kažkaip susije ?


Temoje:Nesikuria P406, blokuoja

2015 birželio 10 - 23:12

Galejo buti padarytas "pardavimo" variantas" ? Nes važiavo puikiai, dirbo tolygiai gražiai, jokių trukčiojimu nebuvo, užsivesdavo iš karto, sustojau pas drauga, vedu sugriebe ir toliau tyla, vel subriebe vel tyla, galvojau salerka baiges, bet pompikė pilna.. Ne iš šio ne iš to, būtu siurblys butu bent patrukciojes vaziuojant ar panašiai, o dabar nieko, kaip is giedro dangaus. Beto ant tempimo gal pora km tempem net nesuburze, o ant starterio suburbia.