Peršokti prie turinio


Sarhanas

Užsiregistravo 2015 Bir 12
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Vas 28 15:32
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:eismo ivykis, is kurio pasisalino kaltininkas

2015 spalio 01 - 20:01

Uzuojauta...!!

Is asmenines patirties, Pasiulymas kreiptis i visas degalines, bankus(ir i tuos kurie bankomatus turi aplinkui), prekybos centrus, parduotuves, valstybines ir privacias imones kurios stebi aplinka kameromis, taip pat galima i valstybine automobiliu keliu direkcija- jie turi kameras taip pat keliuose.  Tik reikia tai daryti kuo greiciau, kad irasai nebutu istrinti.

O jai ir nepavyks nustatyti kaltininko tai as bent jau bandyciau kreiptis i draudiku biura, gal bent kazkiek zalos atlyginimo imanoma butu gauti..!?!


Temoje:Žieminės Padangos (Padėkit Išsirinkt)

2015 rugsėjo 27 - 01:34

O ką vadini ilgu laikotarpiu?


Čia kažin tikrai nekryptinė?

http://www.padangupa...ike-w409-186582

Ilgu laikotarpiu ar ilgu kilometrazu...!!! Dazniausiai budzetine padanga yra deklaruojama su 10 000 - 15 000 km nuvaziuotino kilometrazo, o ekonominio ir premium segmento prasideda mazdaug nuo 20 000 km. Taip tiksliau jau butu manau..!! Esu pirkes nevienas padangas ir naujas ir devetas ir restauruotas.

  Siaip manau nereikia taupyti ant padangeliu, nes vienas isvengtas eismo ivykis jau atperka net naujas Premium segmento padangas.!!

Del devetu tai nieko gero, nes dazniau jos paveda nei palieka gerus prisiminimus..!! NEbent jau labai is patikimo subjekto, gal tada...??

Del restauruotu, tai manau geriau jau aukstos kokybes restauravimo nei devetos, nes normalios restauruotos bent jau garantija metams turi..!!

O Naujos tai aisku yra didziausiais geris is isvardintu variantu, nes atsiminkit kad protektorius realiai dirba iki 4.5 - 5 mm ir tai patys padangu inzinieriai teigia. Ir tai suprantama, nes padanga budama 11(ar 8) mm gylio ir 4 mm gylio negali buti tokia pat: "dirbti", "klausyti" ir tureti tokias pat charakteristikas kaip nauja, todel yra neteisingas mastymas kad devetos premium segmento bus geriau uz ekonominio segmento naujas ar biudzetines. 

 Del to kad uz 100 eu neuztenka R17 nesutikciau, nebent naujausia modeli imant, gal tada tai taip, nes as visada beveik randu su gera nuolaida, nes stengiuosi pirkti ne tada kai jas perka visi..!! Dazniausiai tada galima issidereti labai gera ir tikrai didele nuolaida..!!

 Paskutini kart nusizengiau savo taisyklei nes pirkau devetas, nuvaziavusios nedaug ir dave garantija metams. Tad tik del tos garantijos ir pirkau, isejo 220 eu komplektas 225/50R17  Dunlop SP winter sport 4D.  O pirkau jas vasaros pradzioje, nes jau rudeni jos butu isejusios uz zymiai daugiau $$$ su 7+ mm likuciu.

     O dabar perziurejus kelis puslapius padangu, tai galiu konstatuoti, kad kainos lyginant su vasaros metu yra 20-40% didesnes...!! :( :(   

 Liaudies patarle sako: Ratus ruosk ziema, o roges vasara..!!! ;)

 

 P.S. Kartais ekonominiai brendai "apspjauna" kaikuriuos premium segmento narius..!!! Kitas dalykas: Kas tinka pietryciu vokietijoje, nereiskia kad tiks Klaipedai pavyzdziui.


Temoje:Žieminės Padangos (Padėkit Išsirinkt)

2015 rugsėjo 26 - 01:12

Pradedu galvoti apie artejanti ziemos sezona ir ziurineju padangas, nesinori issitaskyti, tad ziuriu i labiau ekonominius variantus.

Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie roadstone? ir aplamai ka verciau pirkti turint 80-100eu/vnt. 215/50/R17

Tai turint tokia suma vienetui gali imti geriausia ka siulo rinka..!!!  Sioje temoje visko prisiskaiciau ir tikrai ne su viskuo sutikciau, tad jai jau biudzetas yra 320 - 400 Eur kam rinktis roadstone???  Cia ir nauji NOKIAN, Michelin, Dunlop, Goodyear ir t.t. iseina laisvai..!!! Beje premium segmento padangos, as tuo isitikinau pats, laiko ilgiau nei biudzetines, nes biudzetines dazniausiai buna minkstesnes, kad parametrai butu pasiekiami geresni tad ir devisi greiciau, kuro sanaudos didesnes, saugumas mazesnis..!!!

 Gerai pasiulyciau pasverti ar iseis ekonominio segmento padangos naudingiau per ilga laikotarpi.?!?!


Temoje:P607 rasoja langai

2015 rugsėjo 25 - 23:51

Manau kad bus sklende kalta..!!!  Nekart taip buvo anksciau ant tevo 607, nes sklende uzstrigdavo tiesiog, nes "persidarydavo" i kita puse, tai teko paklijuoti ten platesne juostele kad neuzstrigtu jis. Nes uzstriges jis ir "pagesti" megsta ten..!!

As bent pirma bandyciau ziureti po salono filtru sklende!!!


Temoje:P607 ratlankiai

2015 rugsėjo 24 - 02:24

Tik padangos turetu buti manau kitokio ismatavimo. Pats dejau 18 diskus nuo RCZ Tai ten originaliai 235/45 R18 buvo, patikrinus per daugybe puslapiu manualu ir t.t. Isvada gauta viena: Deti 235/40R18  arba kaip as uzsidejau 225/45R18. Tada yra islaikoma ir paklaida spidometro ir visi kiti parametrai. 

 Tad Tamstos atveju automobiliukas tikrai gavosi auksciau bet tik apie 12 mm. Nemanau, kad tame kas nors blogo, bet tik kiek domejausi tai jau man rode kaikur kad tai iseina is paklaidos ribu..!!