Peršokti prie turinio


407

Užsiregistravo 2015 Lap 06
Neprisijungęs Lankėsi 2019 Lie 24 05:51
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2019 sausio 28 - 06:10

Tas tepalas juodas, ar ne juodas?
Jei juodas, tai iš variklio. Jei ne juodas, tai gali būti iš automato (jis irgi turi aušintuvą) arba tiesiog iš antifrizo išsiskyrę riebalai nuo senatvės.


Labiau panašu į juodą.

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2019 sausio 27 - 20:14

Na supratau, bandysiu uzsiimti kol kas su tuo davikliu, parašysiu kas is to išeis, ar padėjo ar ne 😊


Žodžiu pakeičiau alkūninio veleno davikli, tai nulis emocijų, kaip vedesi sunkiai, taip ir vedasi po keitimo sunkiai 😊 kol krapščiausi su tuo davikliu, apžiūrėjau varikli, fyškes, šlangeles, galvojau gal kur kura leidžia, oro gal prisigaudo, bet lyg ir nieks nelasa niekur, bet vat užmačiau dar negera dalyka, tai, kad išsipletimo bakelio paviršiuje tepalo yra,va cia tai galvoju jau bus reikalų 🤔😮 gerai būtų jeigu tik tepalo aušintuvas, o jeigu ne 😡

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2019 sausio 26 - 09:01

Jau gi klausėt privačiai :)
Taip, ten pačioj apačioj. Prieš keičiant gerai apžiūrėti laidą ir fiškę, nes kaip tik užvakar pakeičiau vienam fiškę, nes buvo sulaužyta, išdrąskyta ir supuvus, o daviklis buvo geras. Šalto užsivedimo problemos dažniausiai nebūna susiję su tuo davikliu, bet toks variantas yra įmanomas. O bet tačiau, turėtų arba kurtis, arba nesikurti, arba kurtis tik kartais, o sunkus užsivedimas yra truputį kita opera.
Ar purkštukus kai tikrino, žiūrėjo jų startinius (atsidarymo) slėgius? Labai dažnai būna, kad pvz purkštuką tikrina prie mažiausio kokių 300 ar 350bar slėgio, ir tuo metu jis purškia lyg ir normaliai, bet šaltas ledinis siurblys šalto ledinio kuro srautą iki tiek sunkiai besuspaudžia.


Na supratau, bandysiu uzsiimti kol kas su tuo davikliu, parašysiu kas is to išeis, ar padėjo ar ne 😊

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2019 sausio 25 - 21:16

Papasakokit, kokie buvo zvakiu, akumuliatoriaus, filtru ir purkstuku tikrinimo budai, kokie buvo tikrinimo rezultatai, i ka keitet ir kaip keitet, tada bus daugiau informacijos.
Alkuninio daviklis gali buti beda, bet tuo metu, kai nesikuria, turi buti ir jo klaida arba neveikimo simptomai parametruose


Na taip, gal nesukonkretinau informacijos, bet viskas daryta servise, purkštukus tikrino ant stendo, as tų parametrų nesuprantu, bet sakė, kad problemų su jais nera. Trys žvakės buvo mirusios, pakeistos buvo visos (berods bosch).Na o kuro ir oro filtrus, bei akumuliatorių, pakeičiau pats. Tiesa, dar starteris buvo perrinktas, bet nepasakyčiau, kad tai pagerino uzvedima. Vasara bedu nera, bet kai tik šaltis tai ir prasideda. O diagnostika atlikta tiesiog per "fyške" prijungus laidą, ir planšeteje nuskaite klaidas, tai nežinau ant kiek galima pasitiketi tokia patikra. Bet kaip jūs sakote, visgi pamėginsiu pasikeisti tą daviklį. Jis kaip suprantu yra žemiau pagrindinio diržo, ar reikia apsauginį diržo dangtelį nuimti?

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2019 sausio 24 - 22:17

Sveiki. Gal kas pasidalintų informacija, žiniomis ir patirtim. Kiek radau forume info tiek perskaičiau, kad neva ir žvakes, ir filtrai, ir akumuliatorius, ir purkštukai ir pan., tas viskas savaime aišku patikrinta ir pakeista, bet.. Problema vistiek liko ir niekas nežino kame reikalas. Mašina peugeot 407 2.0hdi 100kw, siemens sistema. Tik lauke temperatūra krenta žemiau 0,viskas, mašina užsiveda is trečio karto, o jeigu temperatūra žemiau - 10,nebesikuria visai. Ar tai gali įtakoti alkuninio veleno daviklis? Paminejau davikli, nes neva vienas meistriukas atliko diagnostiką ir išmetė tokią klaidą.