Peršokti prie turinio


drulia

Užsiregistravo 2015 Lap 23
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Rgs 30 19:11
-----

Mano sukurtos temos

607 2.7 kaukia ar tai švilpia pagazavus. (Video)

2015 gruodžio 26 - 13:52

Sveiki, su šventėmis visus!

Taigi atrodo, jog užturėjau problemą. Vakar pavažiavus šiek tiek žvyrkeliu (kelis km, nedideliu greičiu) išvažiavus ant gero kelio, išgirdau skardų švilpimą iš variklio. Jis atsiranda tik stipriau užmynus tapkę, tad praktiškai ramiai važiuojant gali ir neišgirsti to garso, bet kažkaip netikiu kad jis ankščiau buvo, nes niekad taip jau visai ramiai nevažiuoju. Garsas rodėsi jog sklinda kažkur nuo oro filtro dėžės. Buvau kaime, tai teko dar pravažiuoti apie 200km su tuo, bet kaip ir minėjau ramiai važiuojant garso nėra.

Šiandien užsikūriau, pavažiavau apie 1km, tuomet palikau 5min ir vėl kurti, bet išmetė, kad tepalo mažai. Pažiūrėjau, tepalo mažiau nei vakar, bet dar normos ribose. Reikėjo važiuot, tai pavažiavau per miestą ir palikau porai valandų. Už poros val priėjau, patikrinau tepalo lygi, viskas normaliai, kaip kad vakar buvo. Grįžau namo, užgesinau ir užkūriau, jokių klaidų nebemeta. (Nežinau ar susietos problemos, bet sakau papasakosiu viską). 
 
Toliau išsitraukiau oro filtrą, nieko blogo jame neradau.

 



Surinkau atgal ir aišku toliau viskas švilpia, čia video, panašu jog garsas pagrinde sklinda kažkur šalia priekinio rato, o ne nuo oro filtro dėžės, video girdisi kaip garsas padidėja kai filmuojama prie rato. Gal kas kokių idėjų, kas čia gali būti? Turbina parėjo ar šiaip orą traukia kažkur? Galia kaip ir nepasikeitė, stipriai tapkės užminti nebandžiau, bet įprastai važiuojant jokio skirtumo nepajaučiau.
 


drulia Peugeot 607 2.7

2015 gruodžio 21 - 17:16

Sveiki,

Pristatysiu ir aš savo Peugeot. Čia jau mano trečias liūtas, prieš tai turėjau du 605 kuriais daugiau mažiau buvau patenkintas.

 

43e8cc6cbefe201184c99cf14a850398451.JPG

2008 metų, 2.7 dyzelis, automatinė pavarų dėžė, JBL aparatūra.

Nupirktas prieš porą savaičių, pravažiavau apie 1000km ir kol kas nieko baisaus neišlindo. Pakeičiau diržus, vairo ir stabilizatoriaus traukes, priekines stabdžių kaladėles ir valytuvus.

Dar liko pakeisti vairo stiprintuvo siurbliuką (kuris kol kas problemų man nekelia, bet meistras sakė jog jau reikėtu pasikeisti). Tepalai bent jau pagal knygutę keisti buvo prieš 5k km, tai kol kas neskubu, bet jaučiu reikės pasikeisti po švenčių.

Tiesa, dar braška galinis vairuotojo pusės garsiakalbis. Kiek žiūrėjau lyg tais jis veikia, nors nelabai man girdisi, tik jaučiasi kad palangė dreba, bet yra toks ant mažesnio garso girdimas girgždėjimas, tai galvoju pakeisti abu garsiakalbius palangėje, tik dar nežinau į ką geriausia būtu keisti, nes norėtus kažkiek daugiau žemų, bet labai nenoriu sūb'o statyt.