Peršokti prie turinio


Edgaras888

Užsiregistravo 2015 Grd 05
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Grd 09 11:41
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Nuomonės, atsiliepimai, pilstymai apie skirtingas auto markes

2015 gruodžio 09 - 11:44

e vyrai, nustokit gryba pjaut, ne tam forume susirnkot..zmogus apie sanaudas klausia, o ne kuris vezimas geresnis..o siaip paklausiu temos autoriaus - kaip matavai kuro sanaudas? ar variklis uzsyla iki darbines temperaturos? 

siaip 100kw yra gana ekonomiskas variklis ir jo vidurkis net ir su automatu yra apie 8l/100, su mechankem 6begiu ir i 7 zmogai telpa.taigi klausimas kaip vazineji, galbut zulini 3km i viena 3km i kita puse saltu varikliu? tai ir ryja daugiau nei priklauso. o kaip reikalai su FAP ir EGR sistemom?

Ar kuro sanudos pamatuotos realiai pilno bako metodu? ar tik pagal borto kompa sprendziamos..

O del vokisku auto kokybes, galeciau gincytis iki numirimo, nes jos ten kaip ir niekur nera, taciau cia jau kita tema, sukurkit tema skyltyje diskusijos nesusijusios su gedimais, papsakosiu ko buna tiem tautoveziam. :D

Diawollo, nustok svaiges, ant antrabotkes visi seni dyzeliai su vp37 ar senesnem kuro sistemom vaziuoja - ribota laika...tu ipilk to brudo i koki vw PD arba CR ir pamatysi ko nemates.:Dkaip ir su visais kitais moderniais dyzeliais. :D

vazineju visur po miesta ir uzmiesti, bet daugiau mieste, motoras buna pilnai uzsyles, aisku per diena daug gaunasi tu lakstymu, tu uzvedinejimu, bet tai vistiek nepateisina tokio motoriuko ir tokiu sanaudu, cia kalta manau automatine deze, nes ji senos gamybos, gal is tu senesniu deze, ne tokios kaip pas naujesnes masinas.. jo ziuriu ir i kompo sanaudas, bet ir ziuriu i rida pilno bako nuvaziuota... turiu kolkas tik savaite 407, su pilnu baku nuvaziavau 760km, bet puse kilometrazo yra uzmestis, tai manau mieste nuvaziuociau nedaugiau 600km, tai manau 10.5-11litru tokiam motorui daug tikrai.


Jo pasiimk, pasikeisi visus sesis kiaurus purkstukus, lenciūgus ir ju itempejus, bus pigu tikrai.

pasiemi tacka, jau su pakeistais lenciugais ir vistiek geriau gaunasi, cia nesulyginamos klases..


Temoje:Nuomonės, atsiliepimai, pilstymai apie skirtingas auto markes

2015 gruodžio 07 - 17:33

Kadangi laikinai turi, tai nesuk kabančių ir važinėk toliau.

 

10-11l automatas 100kw - daug, čia ple centai, tai ką sakytum su mano mechan 79kw  8-9 pildamas, kad varikliui kapec :D

100kw jo yra daug 11, as mieliau pasiimciau a6 3.0tdi 2005, su 165kw ir tapati rytu... o 79kw ir 8 ryja - tai viskas normaliai.


1. Ne neitų. 2. Čipavimas niekada nesumažina sąnaudų (bobučių pasakos). Prašom ;]

 

3. Jei šilutės plente pastoviai važinėji, tai pats žinai, jog kartais ir 20 minučių tenka stovėt probkėj, kitur Klaipėdoje kaip ir nėr tų kamščių, o 10ltr normalu, ne nauja mašina + greičiausiai AL4 4 bėgių dėžė.

jo 4 begiai, bet 4 mieste jis net neijungia, o gyvenu mazajam kaimeli, tai su silutes skamsciai nesusiduriu, bet zinau apie ka sneki, turiu sita peza savaite o jau pardavineju, nes toks kuro ryjimas yra vejai...


Temoje:Nuomonės, atsiliepimai, pilstymai apie skirtingas auto markes

2015 gruodžio 06 - 14:35

eina per kompa pareguliuoti deze, kad anksciau jungtu begius? ir ar cipavimas padetu padayti, mazesnes kuro sanaudas? Dekui.