Peršokti prie turinio


Dita

Užsiregistravo 2015 Grd 17
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Grd 22 22:30
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Variklio valdymo blokas

2015 gruodžio 17 - 14:46

Dekui


Dita, savo pežuką bandyk tempt pas Paulių, kurio kontaktus rasi va Laimono numestoje nuorodoje. Aišku, viskas čia bus jau tik po švenčių, bet kitaip nesigaus tiesiog, nes visi rimčiau dirbantys žmonės darbų turi iki švenčių sočiai, žmonės nori pas gimines važiuot švęst :)

Jei Paulius nenorės priimti ar kokios sąlygos netiks, gali bandyt ir man parašyt, nesu aš labai rimtas elektrikas, bet variklio valdymo bloką tokiam automobiliui su tokiu varikliu garantuotai surasčiau per dieną ar kelias, tai manau ir kitas problemas išspręstume tikrai greičiau, nei per mėnesį. Bet priimti irgi tik po švenčių galiu. Tiksliau priimti tai beveik bet kada, bet stovi eilutė mašinų arba telefono numerių surikiuota iki Naujų tai tikrai.

Turiu pažįstamus labai gerus elektrikus, kurie taip pat to darbo manau apsiimtų, jei klientas normaliai bendraujantis, pasitikintis meistrais ir mokus, bet įtariu, kad taip pat irgi eilutę turi.

 

Jei meistrai nuoširdžiai mėnesį laiko ieško variklio valdymo bloko, bet nuoširdžiai ieško, tai bėk nuo tokių meistrų kuo tolyn, nes dar nupirks neteisingą bloką, mat šitas variklis turėjo mechaninį-trosinį arba elektroninį droselį, ir blokai skiriasi.

Aciu uz issamu atsakyma.Man ir tokie meistrai pasitikejimo nekelia...Su Paulium jau suderinom.Dar syki labai aciu uz patarimus.Pagaliau matau ,kad masinos problema bus profesionaliai pasalinta. Linksmu svenciu! :)