Peršokti prie turinio


Romsis

Užsiregistravo 2016 Sau 18
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Vas 22 21:47
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:lexia 3 ? shema .

2018 vasario 03 - 20:02

Nu nebus, paziurek atidziau, kad butu visokie A++ quality, gold edge, bla bla. Surasysi softwa kuri gausi su kompaktu ir viskas veiks :) + jei kas nors negerai, atidarai dispute ir aiskinies su kinu, jei tikrai neveikia, atsiunti video, gauni refund'a.

Patikėk, bandžiau, vargau...kinietis nedurnas papuolė. Reikalavo softo įrašymo video, kad padaryčiau. Tiesiog pritrukau laiko ir jėgų. Perdaviau aliexpress teismui ir jis buvo palankus kiniečiui. Siūlė siųsti jiems, jie atseit patikrins ir tt.

Jeigu iš vilniaus romsi esi,tai savo galiu duot pamėgint.dar nebandžiaujos,tai irgi įdomu būtų

Iš panevėžio aš deja. Manau daug vilniečių yra, padės Tau ;) jei net aš panevėžy radau, kas padėtų man išsiaiškinti ar laidai, softas, ar lexia neveikia :D

niekad per alie nebendrauju su pardaveju, jau pasimokaiu , atsidarai iskart disputa , viska supildau pateiki video , foto kas neveikia, ir kriuksis baigtas.

Aš irgi lygiai taip pat,bet per disputą kinietis bendravo. Atmetinėjo mano disputą. Aršus papuolė.

Temoje:lexia 3 ? shema .

2018 vasario 02 - 23:17

Nu taip, negi 30-40€ kainuos remontas? Plius vėl rizika ar ir tas nebus toks pat neveikiantis....

Temoje:lexia 3 ? shema .

2018 vasario 02 - 11:00

Sveiki. Turiu Lexia3 kinietišką, bet ji neveikia. Bandėm su veikiančia Lexia, tai mano laptope diagbox gerai įrašyta, veikia,mato lexia kompą, bet lexia nemato mašinos. Taigi, kažkas negerai su pačiu Lexia kompu. Kas užsiima jų remontu?