Jump to content


dariusw

Member Since 2016 Mar 17
Offline Last Active Private
-----

Posts I've Made

In Topic: Padekit Klaidos P0088 ir P1598

2017 January 31 - 18:43

Cooling circuit bypass valve yra toks vožtuvėlis prie termostato, kuris būna sugedęs 80proc. šitų variklių, tai ir ta klaida beveik pas kiekvieną sėdi.

Ir nuo jo nei klaidos lemputės į skydelį nemeta, nei avarinio nejungia. Nežinau tiksliai jo funkcijos, bet bus arba ekologijai (regeneracijoms), arba greitesniam variklio sušilimui.

 

P0088- "kažkas su kuro sistema, per aukštas slėgis".

Kažką kuro sistemoje tuomet ir keisk :) Nes jei klaida tikrai per aukštas slėgis, tai diagnostikos meistro darbas yra išsiaiškinti, dėl ko jis per aukštas. O šiaip, per aukštas būna gana retai, dažniausiai būna per žemas.

Kad per aukstas as isverciau is rusu forumo 'pezo klaidos' P0088 Ошибка регулирования высокого давления топлива : Слишком высокое давление топлива


In Topic: Padekit Klaidos P0088 ir P1598

2017 January 31 - 18:38

Laba . Situacija tokia ;  konkreciai pezo ar citroeno meistru nera , o tie kurie ka supranta (jei supranta) eiles pora men. ir nustatyt kuris daviklis ar kokia kita problemike jiems 'neapsimoka' ,o visi kiti meistrai mazdaug .Prasidejo nuo to,kad ispjautas erg filtras. Laisvu begiu mesdavo balta duma , aplinkiniai 'elektrikai' 'motoristai' nustate kad blogai  nustatytas  degimas .OK patikrinome -viskas gerai. gal veleno padeties daviklis - viskas gerai.Toliau 'forsunkes' nuvaziavau iseme patikrino ,sako visos mirusios. (Pries tai auto vaziavo gerai tik mete duma).Pradejau dometis kalbinau viena motorista visi sake jei ryta (salta) gerai kuriasi ir nesipurto tai 'forsunkes' buvo geros.Taip iseina patikroje numire visos. Primete vietoje,kad reikia kompa isprogramuoti erg veze i Panevezi . Pasirodo Siauliuose kaip ir nemoka o gal,kad Panevezeciu firma.Gal reikejo tik isprogramuoti.Bet auto su senomis forsunkemis nebeveziavo.Va tau ir rimta firma kuri Panevezyje daug metu dirba. As ant ju didelio pikcio nelaikau ,nes virukai nepaliko zmonos bedoje uz simboline kaina tikrino ir idejo kitas ,jei neklystu is 16 vnt isrinko 4. jieskau 100 kw neradu.Pagainiojant aukstomis apsukomis uzsidega 'cekas' ir depollution system faulty, uzgesini uzkuri viskas ok.


In Topic: Padekit Klaidos P0088 ir P1598

2017 January 31 - 13:35

O kuom meistras blogas? Kiti isvis sake, kad turbinos vakumas kaltas. O sis pajunges kompa pravaziavo didelemis apsukomis ir nustate p0088 ir  p1598 .


In Topic: 407 2hdi 100kw siltas variklis dumija ir trukcioja zemesneje nei 2000

2016 March 26 - 19:36

Sveiki su artejanciomis sventemis.Aciu visiems uz patarimus,pasirodo didziausia problema buvo kuro filtras.Keisdamas nustebau visas filtras net juodas. Teko prie to pacio ir baka isvalyt.Ir liutukas atgijo nebetrukcioja ir nebedumija.(o perkant sake kad filtrai keisti)


In Topic: 407 2hdi 100kw siltas variklis dumija ir trukcioja zemesneje nei 2000

2016 March 21 - 09:39

Sveiki.vakar ispjoviau tarpinike ir uzglusinau EGR trupuciuka pavaziniejau dumo nebemeta.ziuriesiu kaip sendien.dar bandysiu pakeis kuro filtra nes oro arsiranda vamzdeliuose.aciu visiems uz pagalda.