Peršokti prie turinio


Linas Zdanys

Užsiregistravo 2016 Lie 23
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Bal 17 09:43
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot fanų kelionė po Lietuvą 2017

2017 kovo 13 - 12:59

Tebūnie paskutinis gegužės savaitgalis - didžioji Peugeot mylėtojų kelionių data.
Šiemet važiuosim per Lietuvos miestelius, kurie prasideda "P" raide. Tam, kad laiko Pasivažinėti, Pasilinksminti, Pabendrauti ir Pasiilsėti nepritrūktų pasirinkom trijų dienų formatą.

Planas.
1 diena:
penktadienį 13val renkamės Paluknyje šalia kelio esančioje kavinėje ir pajudame per Pirčiupius, Prienus, Pašventį. Vakarop Smalininkų kartodrome sustojam ir išsiaiškinam santykius kartingų trasoje. Pasilakstę traukiam į Panemunę ir kažkur ten ieškom nakvynės vietos. Maršrutas: https://www.google.l...94399!3e0?hl=lt

2 diena:
nelaukdami pietų pajudam per Pagėgius, Priekulę, Palangą, Plungę, užsukam į Pėžus, Pakruojį. Kažkur čia ieškom nakvynės vietos. Maršrutas: https://www.google.l...32605!3e0?hl=lt

3 diena:
ir vėl netemdami į naktį kylam į kelią per Panevėžį, Pasvalį, Pandelį į Pabradę per Anykščius, tam, kad pralekti visą Beržinką :)
Pabradėje visi patraukia kas sau. Maršrutas: https://www.google.l...98047!3e0?hl=lt

Kol kas planas toks, koreguoti galim pagal pasiūlymus ir pageidavimus. Kas turi idėjų dėl pramogų, nakvynės ar pikniko vietos - laukiam pasiūlymų.

Kas gali dalyvauti: visi Peugeot mylėtojai, tačiau pirmenybę teikiam Peugeot modeliams sukurtiems iki 1990metų. Niekas nedraus ir su XXI amžiaus automobiliu dalyvauti, bet manau, kad galim susikooperuoti į senesnius automobilius tam, kad nevaziuoti po vieną. Taip ir smagiau ir Pigiau :)

Bus renkamas simbolinis mokestis nuo žmogaus arba ekipažo, kurį nustatysim vėliau.

Kartodromo kainos: http://www.rkv-racing.lt/kainos. Jei važiuos virš 10 žmonių, bus pigiau. Reikėtų iš anksto nuspresti kurį formatą renkamės - mažasias ar didžiasias varžybas.

Kol kas tiek. Bus papildyta

 

Laukiami visi pasiūlymai, pageidavimai, kritika :)

Į pirmos dienos maršrutą rekomenduoju įtraukti Punią ir nuo Kauno važiuoti dešiniuoju Nemuno krantu, ten vaozdas gražesnis :)


Temoje:Peugeot fanų kelionė po Lietuvą 2017

2017 kovo 09 - 08:26

Balsuoju už palapinę, važiuoju vienas :)


Temoje:Peugeot fanų kelionė po Lietuvą 2017

2016 lapkričio 18 - 13:15

Maršrutą galima pakoreguot nuo Simno važiuojant per Kalvariją į Vištytį. Tada daugiau kažką pamatysit.

Dar yra nuo Seirijų per Lazdijus iki Lenkijos pasienio, ten irgi yra gražių vietų, galima kaimais iki Vištyčio 


Temoje:Peugeot fanų kelionė po Lietuvą 2017

2016 lapkričio 18 - 11:14

Aš už :) jei tik nebus jokių projektų. Dzūkijoj siūlau: Senoji Varėna-Zervynos-Merkinė-Leipalingis-Seirijai-Simnas (Serijai-Simnas ypač smagi atkarpa ;) ). O Suvalkijoj lygumos žalios :) Marijampolė-Pilviškiai-Šakiai-Jurbarkas arba Marijampolė-Vilkaviškis-Kudirkos Naumiestis-Šakiai-Jurbarkas :)