Peršokti prie turinio


etonas

Užsiregistravo 2008 Spa 16
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Lie 21 21:27
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:kondicionieriaus guolis

2012 gegužės 19 - 19:15

Sveiki. Seka maždaug tokia. Atsileidi kondiškės siurblio škyvo veržlę. Atleidi jo diržo įtempimą. Pabaigi atsukti veržlę ir nuimi škyvuką. (Reikalingas prietaisas guoliam nuimti). Guolis japoniškas, randasi škyvuke. Jį iškali, jeigu kliba. Ikali naują ir surinkęs viską atgal važiuoji. Guolis tikrinamas taip:nuimi diržą nuo kondiškės ir už škyvo paklibinama ar kliba. Galima pasukti su ranka ar ūžia guolis. Šiuo metodu nereikia išleisti šaldančio skysčio iš kondiškės siurblio. Guolį pirkau "Jubanoje" už 80 litų. Pats kai pasikeiti tai ir visa kaina. Tiesa remontas vykdomas iš apačios mašinos. Idealiausias variantas tai duobė garaže. Peugeot 1999m.HDI.

iskali guoly, ykali guoli ,ir gali skyva su guoliu ismesti,jeigu nesugadysi skyvo tada guolis nuo kalimo gal 10000 km atlaikys ,skyva su guoliu nusivezi kas presa turi ,ir pamirsi problemas

Temoje:P307SW ir lietus

2012 kovo 12 - 20:47

Aciu visiems, reiks pasiziureti, greiciausiai taip ir bus, nes maciau kaip dejo signaliza, tai sirena ydeta vairuotojo puseje po juodom plastmasinemis grotelemis prie stiklo kur valytuvai,tai matyt pro sirenos laidu pravedimo vieta,reiks ysitikinti.

va butent del signalizacijos ir gali buti nes sitoi masinoi sunku patekti y vidu tai veda pro tas groteles laidus gerai neizoliuja ir lasa tiesiai ant bsi bloko ,paskubek ziuret ,bsi blokas isijima nesunkiai,kartais gali rasti masina sviesom deganciom valytuvais veikianciais ir langais atsidariusiais

Temoje:Remote control battery foult

2012 vasario 02 - 19:53

Eik manualą pasivartyt - juodu ant balto bus parašyta. Bent ant 206 manuale parašyta.

http://www.aliexpres...holesalers.html kokia bateri cia reikia keisti '' 2AA'' :ax:

Temoje:Remote control battery foult

2012 vasario 02 - 19:38

Pats tu nesąmonė :) Prie ko čia kaitinimo žvakės ir "Remote control battery low"? Čia tikrai reiškia, kad laikas keisti pultelio bateriją.

''307 tokią klaidą gavau "Remote control battery foult" ar kažkaip panašiai, bet užgesinus ir vėl užkūrus nebebuvo, kame čia zajobas'' uzgesino uzkure ir pasikrove rakto baterija , :good: bluetooth gal :clap:

Temoje:Remote control battery foult

2012 sausio 31 - 21:12

pakaitinimo zvakes arba rele , zvakes kaitina tikriausia labai ilgai, nesamone rakto baterija .