Peršokti prie turinio


_Rob

Užsiregistravo 2016 Lap 25
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Vas 13 21:59
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:605 2.1 TD mirties taškas arba aukščiausia vožtūvo padėtis

2017 vasario 13 - 16:09

Vožtuvo padėties (kurio vožtuvo? Pas tave po tris vožtuvus kiekvienam cilindre) per pakaitinimo žvakės skylę įkišęs laidą, tikrai nesužinosi. Galbūt stumoklio, bet irgi klausimas, nes čia yra forkameros, tai gali nelįsti nei per žvakę, nei per purkštuką niekas vidun. Pas senesnius 1,8 ir 1.9 D ir TD dar būdavo galvoj speciali kompresinė zagluškė, per kurią būdavo tikrai galima kažką įkišti, bet tik indikatorių, o ne jokį laiduką. Nes laidukas ir yra laidukas, garantuotai ant danties praknisi diržą minimum. Dėl šito variklio nebepamenu, kaip, bet berods kaiščiuojasi kai 1 ir 4 viršuje. Bet šiuolaikiškesni motorai dažnai kaiščiuojasi viduryje eigos.



Na kiek žinau tai atsukus pirmo vožtuvo žvakę, bet ok nerizikuosiu, meginsiu ieškot žymės alkūniniame velene po starteriu. Ačiū labai už patikslinimą

Temoje:605 2.1 TD mirties taškas arba aukščiausia vožtūvo padėtis

2017 vasario 13 - 13:06

Ne, jokių kitų būdų nereikia.
 
Velenėlio žymė yra skriemulyje - 8mm varžtas.
Siurblio žymė yra skriemulyje - 8mm 2vnt varžtų - būtinai arba įsukt abudu, arba patikrint, kad antras tikrai lenda ir įsisuka, nes yra tokia padėtis, kad tinka tik vienas.
Alkūninio veleno žymė yra po starteriu, taip pat 8mm kaištis, tik ten įsukt nereikia, o tik įkišt. Šiaip pasidaręs esu, ir originaliuose komplektuose būna toks ilgas kaištis užlenktu galu ir labai ilga rankenėle, kad nereiktų imti starterio, o įkišt iš apačios, bet jei pirmą kartą darai, gali būti sunkoka rasi ir įkišti, tuomet paprasčiau bus nusisukti ir ant laidų šone pasikabinti starterį, ir rasi :)

Ačiū labai, dar girdėjau kad galima aukščiausią padėti sužinoti nusukus pakaitinimo žvake ir įkišti kokį laidėlį, kad būtų matyt kada vožtuvas aukščiausioj padėtyje. Bet turbūt prastas būdas?

Temoje:605 2.1 TD vaziuojant uzspaudus gaza uzkyla apsukos ir gesta variklis

2016 lapkričio 25 - 19:55

tadas1991, bet tai kad zinok siurblys nebega, ir jokiu zymiu apie tekejima nera.... Viskas su juo Ok.

Temoje:605 2.1 TD vaziuojant uzspaudus gaza uzkyla apsukos ir gesta variklis

2016 lapkričio 25 - 12:04

Sveiki dar karta, nu ka, pakeitus filtra kaip ir viskas susitvarke. Aciu uz apmastymus. Dar reikes patikrinti bake esanti filtra, ir aisku pati siurbli. O gal zinote kokia kaina naujo, jeo reiktu keisti, arba remontas?