Peršokti prie turinio


generatoriau problema

Užsiregistravo 2016 Grd 12
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Sau 10 22:05
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Pastovus akumuliatoriaus ikrovimas

2016 gruodžio 12 - 09:43

Tu geriau, ponas "generatoriau problema" (geras vartotojo vardas, paskaitysi atsakymą, susitaisysi ir dingsi iki kitos problemos, o tuomet bus "uro iurblio roblema", dar pamakaluok klemom užkurtam automobiliui, tai paskui ne tik užges, bet ir nebeužsives :)

Reikėtų tikrinti įtampą ir jos stabilumą. O generatorius tai nuimamas ir vežamas pas generatoristus ir pilnai taisomas, nes kokybiškos elektros žiemą labai reikia.

Aišku, gali dėti šrotinį generą, o gal pakaks tiesiog padaužyti per generatorių ir jis atsigaus, jeigu jau ir remontuot pagal taikomą VAZ ir Golf 2 (karbiuratorinių) tikrinimo metodiką. Bet ir tam golfui jau ir tai negerai tokias nesąmones daryti, nes krovimo reguliatorius jau pas jį buvo bekontaktis.

Ai, dar gal ir diržiuką ir škyvą pažiūrėt neprošal, nes gal ne tik nekrauna, bet ir stiprintuvo nėra? :)

Na visai nieko Vartotojo vardas :D na stiprintuvas veikia, na tada reikia vesti i serviza. dekui uz informacija :)


Temoje:Pastovus akumuliatoriaus ikrovimas

2016 gruodžio 12 - 01:15

sveiki, turiu peugeot 406 hdi 66kw 2000metu. iskilo tokia problema, kad vaziuojant su pilnai uzkrautu akumuletoriu po keliolikos minuciu pradeda viskas pipseti, mirkseti prietaisu skydelis viskas issijungia... Nuemus klemas kartais uzgesta masina kartais ne. vadinas gali buti kad generatorius nekrauna o kartais krauna, tai man tiesiog generatoriaus angliukus reikia pasikeisti ar visa generatoriu ? ar cia kazkokia kita problema ? masina stovejo savaite laiko be akumo, bet garaze. Gal tiksliai zinot kas gali buti ?