Peršokti prie turinio


Imka

Užsiregistravo 2017 Sau 08
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Vas 21 05:13
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:P406 sunkiai jungiamos pavaros

2017 sausio 20 - 11:51

Taip su neuzvestu jungiasi normaliai. Sankaba dejo meistrai kurie tik tuo uzsiima 15metu sankaba luko imiau pats is patikimu ranku. Is pat pradziu tik pakeitus jungesi lb sunkiai. Dar papildomai nusiorinau ir dapyliau skyscio kurio pasirodo truko apie 400ml. Sankaba cilindriukas ismina tikrai iki galo. Lyginau su kitu tokiu pat peugeot 406 2.0hdi 80kw. Perjungimas siek tiek pagerejo taciau vistiek sunkiai jungiasi ypac uzvedus salta varikti ir jai reikia ijungti pirma begi tai praktiskai neimanoma. Ijungi koki ketvirta o tada gali isijungti pirma begi. Tepalas dezeja keistas kaip priklauso ir tas kas priklauso. Apziurejom ir lapkutes ant dezes. Laisvumo irgi didelio nera. Daugiau nezinau kur ieskoti gedimo...

Temoje:P406 sunkiai jungiamos pavaros

2017 sausio 16 - 15:27

Sory. Issiaiskinau ir turiu 2 problemeles. Kaip ir rase saimonas turiu beda su sunkiai perjungiamamos pavaromis ir nerandu galu.

Su stabdziai cia kita istorija. Viska susitvarkiau.

Del sunkiai jungiamu begiu nei nebezinau ka daryti. Viska istikrinau... Gal dar kas nors tures kokiu minciu?

Temoje:stabdziai grybauja

2017 sausio 08 - 09:46

Kam yra kietas pedalas ziurekit vakuuma nes kazkur kazkiek leis. Jai nesudaro vakumo, stiprintuvas nepajegia sukelti nors ir visada dirba. Pedalas ir bus kietas ir stabdys tik ne taip efektyviai kaip turetu. As taip metus atvazinejau kol uzkniso. Prie pusles yra slangutes. Pasikeiskit. Daznai padeda.

Temoje:P406 sunkiai jungiamos pavaros

2017 sausio 08 - 09:23

Sveiki. Kai ir saimonas rase pradzioje, turiu lygiai tokia pacia problema su begiais. Ilgai aiskinausi kas ir kaip. Pasikeiciau visa sankabos komplekta. Meistrai perziurejo pagrindini ir darbini cilindriukus. Eiga ir visa kita rodos viskas ok. Tada sedejom ir ijungem logika. Jai taip yra, o stovint visi begiai gana gerai jungiasi prie dezes lysti nederetu. Sankaba kaip ir tvarkinga. Kas lieka? Skystis, pusle ir spaudimas, kuris arba zenkliai mazesnis arba ties riba. Patarimas pasitikrinti pusles vakuma ar nera mazas, ar nedingsta. Jai kazkam kils klausimu del to rasykit tiesiai man i pasta [email protected] pakomentuosiu daugiau.