Peršokti prie turinio


ANDREW JS

Užsiregistravo 2017 Rgp 03
Neprisijungęs Lankėsi 2022 Lap 03 10:05
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot 406 Coupe V6 D8.5

2020 sausio 31 - 12:33

Naudotas raktas rišasi tik užvedimui, jei seno tipo (406 turėtų taip būti) ir immo čipas atskiras.
 
Atrakinimo užrakinimo nepadarysi be burtų. O burtais užsiima žmonės, sugebantys tai padaryti, t.y. reikia išlituoti ir perrašyti čipuką, po to švarų įlituoti atgal. Ir tam dar reikia įrangos šiokios tokios.

 

 

Cia tikriausia kalbi apie naujesnius Full mux modelius daznai nuo 2002 metų su ID46 cipais, jie fiziskai neperrasomi, is to ir burtų riekia.

senesnieji ID33 pilnai perrasomi, su gamykline diagnostika, priporuoji , susyncini ir rakina ir uzveda, internete daug info apie tai.
 

Ta informacija tau buvo suteikta, kai pirkai naują automobilį iš salono. Prie raktų buvo pridėta plastikinė kortelė su nutrinamu "auksiuku" ir po juo paslėptu PIN kodu. Jei ją pametei, tai pats kaltas, nu arba jei mašiną pirkai ne naują, tai kaltas tas, kas pametė.

Gimimo liudijimo ar paso už dyką irgi neduoda. O jeigu kalbame tik apie duomenis, o ne fizinį daiktą (tipo kai negauni pačios kodų kortelės, o tik kodą ant lapo), tai VĮ Registrų centras nemokamai duomenų apie tau priklausantį turtą irgi neteikia 

 

 

 

Tai taip, taip galvodamas, sukandes dantis sumokejau tuos 20 eur, bet dabar ~75, nu tai sutik kad jau absurdas, plešikavimas...


Temoje:Peugeot 406 Coupe V6 D8.5

2020 sausio 31 - 12:21

Tai čia normalu. Atstovybė, tai ne kažkokia gamintojui pavaldi kontora. Ten gali būt tiesiog šaraškino kontora pasirašius sutartis dėl automobilių platinimo ir remonto. Būna gi, kad skirtingose miestose visai skirtingos įmonės dirba kaip įgalioti atsovai, tai ir kainų politiką negarantiniem atvejams iš oro gali imt.

Kažkada opeliui kažkokio šuduko reikėjo. Kaune pas vieną dylerį tiek, pas kitą vėl kita kaina. Vilniuj vėl.

Na tai tiesa, bet autovici ne tokios mažytės šaraškino kontoros kad tokiom nesamonėmis uzsiiminėtų. Pats pries 2 metus is ju irgi pirkau savo koduką už 20eur ir jau atrodė nesamonė, kodėl turečiau mokėt už informacijos suteikimą kuri ir taip priklauso man kaip automobilio savininkui, ypac kai jie irgi jokio darbo neatlieka, duombazej suiesko ir paraso ant lapo. O dabar tokiom kainom isvis absurdas, gal jų pardavimai krenta, bando is bet kur pelno gaut...