Peršokti prie turinio


Galileo

Užsiregistravo 2017 Lap 03
Neprisijungęs Lankėsi 2019 Lie 25 12:08
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2017 lapkričio 06 - 10:09

Na bet jis ziurejo YOUTUBEJ, ten kitaip sako :blush:

Ačiū, tamsta bendravardi, už komentarą, jei jis man skirtas buvo :D 

Šiuo atveju YT nebuvo naudotas, bet esant problemai - nuo kažko pradėt juk reikia, tiesa? Ir ne visi esam gimę automechanikais, tad kartais ir nusikalba žmonės.. na ką dabar padaryt? :)

Grįžtamojo kuro testas - paprasčiausiai atliekamas. Sekantis žingsnis būtų kompresijos tikrinimas (tepalų nevalgo, nedūmina, antifryzas nedingsta, šlangų nepučia, tad norčiau tikėti, kad su stūmuokline nėr labai jau blogai. bet aišku - nepamatavęs nežinosiu), na ir žinoma, purkštukų tikrinimas ant stendo... Kadangi purkštukų lupimas, kiek žinau (ne iš YT :D) ne visada būna labai lengvas darbas, todėl pirmiausiai ir nepuoliau jų lupt lauk, nors matomai jau reik pradėt tam morališkai ruoštis.


Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2017 lapkričio 03 - 13:40

Dėkui už atsakymą. Taip, pas mane Bosch sistema. Reiškia reiks paploninti piniginę, nes įtariu, kad purkštuko vidurių pakeitimas pakainuos normaliai. 

Dėl gazavimo - tiesiog nežinojau kaip reikia teisingai daryt, tai bandysiu kitą savaitę pakartot testą. Reiks protingu laidu prisijungt prie mašinos - gal dar pasimatys kokie slėgiai vaikšto sistemoj ir ar yra kokios korekcijos. 


Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2017 lapkričio 03 - 10:04

Sveiki,

vakar pasitikrinau savo P206 2l HDI purkstukus su laseline, kadangi ant laisvu apsuku jauciamas netolygus variklio darbas, o vaziuojant - silpnas trukciojimas, na ir plius - sanaudu tikejausi mazesniu :)

Taigi rezultatas toks: 1 cil: 67ml. 2 cil: 92 ml. 3 cil: 70 ml. 4 cil: 74 ml. Cia per kokias 2-3 minutes truputi pagazuojant iki 2000 aps/min.

Suprantu, kad toks testas daug neparodo, bet matyt faktas aiskus - purkstukai gyvenimo mate. Ypac antro cilindro :)

Kadangi su HDI vazineju tik antra savaite, neteko su siais varikliais susidurt, tai gal galetumet kas papasakot kaip geriau daryt? Pilt purkstuku valiklio? Lupt lauk purkstukus ir remontuot (jie is vis remontuojami?) ar zaisti loterija srote perkant naudotus?

Ir gal kam teko lupt sitam motorui purkstukus lauk? Labai sunkus reikalas? :)