Peršokti prie turinio


mp3eivis

Užsiregistravo 2017 Lap 13
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Geg 01 17:35
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Apie Peugeot Expert Tepee

2018 balandžio 21 - 18:25

Labai nusokot nuo temos kolegos :D

 

Pakeiciau is plaukiojancios i neplaukiojancia, nezinau, nejauciu jokio skirtumo, idejo valeo, jei neklystu :D

 

Dabar kita problema, smarkiai dumija kai gazo duodu, nesvarbu ar mazos apsukos ar dideles, juodija kaip priklauso :D nors buna, kad nieko, tai uzsirasiau, varysiu diagnostika, gal sakau koks purkstukas, nes trauka nedingus, tik rytais atrodo, kad kai gazo uzduodu tai karkia kai traktorius.. Gal tik taip atrodo, nenoriu spelioti, viskas paaiskes atlikus pilna diagnostika.

 

Kalbant apie detaliu kokybe, pas mano dedule toks pat auto (Fiat Scudo tik), tai keite pusasi su granata, specialiai pirko brangesnio brando SKF, nes cia jau garantavo, kad daug geriau laikys. Zodziu pavaziavo dvi savaites vel jam tas pats, vel atrodo kad tas ratas tuoj nukris. Kaip manote, ar brokuotas pusasis pasipuole, ar cia meistrai grybo pripjove. Nes varysim i servisa kur savo masinas tvarkom, tai galvojam kaip cia issprest dabar sita nesusipratima :)


Temoje:Apie Peugeot Expert Tepee

2018 balandžio 02 - 16:57

Seip kiek keites sankabas, tai dazniausiai smagraciai buna sveiki, tai jo nekeiciu, visa kita pakeiciu ir viskas buna ok. Del firmos, tai dabar citroenui buvau keites, tai valeo visi kazkodel sake vengti ir nedeti, nors sako ji brangesne yra uz kitas sankabas, bet tipo nepatikima. Tai nezinau kaip cia, gal kaip kam papuola :)

 

O begus tai velniai zino kiek, manau netoli puse milijono :D


Temoje:Apie Peugeot Expert Tepee

2018 balandžio 02 - 12:32

Sveiki,

kaip tik ieskojau informacijos apie Peugeot Expert, kadangi pats toki pries kelias dienas isigyjau, Peugeot Expert Tepee (tas tepee kaip suprantu, delto kad ilga baze, jei klystu pataisykite) 2008 metu, 2.0 88kw, keleivinis. Auto bus skirtas darbui, taciau pries pradedant dirbti, noretusis viska susitvarkyti ir iskart apsisviesti apie galimas sio modelio problemas ir galbut nuo ju apsisaugoti, taciau informacijos kaip matau niekas jokios nepateikia.

 

Siek tiek as pasidalinsiu ziniomis, ka zinau apie siuos modelius, kaip ir pas mano dede, taip ir pas mane slenksciai pavarge (parudije), tik pas mane gal dar labiau visas kebulas aprudijes, pas dede lyg ir nera, tik slenksciai. Nupirkau su buksuojancia sankaba, pakeitimas manau kainuos 300-400 euru (priklausys ar reikes smagrakti keisti). Dede turi lygiai toki pat modeli, tai buvo susidures su variklio problema, gazo daugiau padavus, atsijungdavo turbina ir dingdavo visiskai trauka, meistrai visi gusciodavo peciais, niekas nieko nezinojo kas yra, kol paaiskejo, kad kazkokia slangute buna is galo variklio, per kuria lietui palijus pradeda eiti vanduo link turbinos pusles, toje pusleje pradeda rudyti viskas ir rudys eiti i visa variklio sistema. Taip dedei atsiejo remontas 1500 euru. Paprastesne problema buvo su soniniu galiniu duru slankstais, buvo susideveje ratukai, bet cia viskas ok, pasikeiti ir viskas veikia toliau. Ai dar del variklio, ten uz variklio ta slangute yra ilga, tai ja sutrumpino ir uzdejo kazkoki filtriuka kuris vandens nepraleidzia, ir aisku reikejo visus velenelius kondensatorius ir bala zino ka dar ten pakeisti :D puse variklio perrinko :)

 

Tai tiek ziniu, nezinau ar kam bus naudingos informacijos, taciau gal dar butu zmoniu, kas galetu pasidalinti savo patirtimi apie siuos automobilius..

 

Dar klausimas, gal kas gali ka patarti kaip pristabdyti rudyjima, ko butu imanoma uztepti ant dugno ar dar ka padaryti :)


Temoje:206 Salono keitimas

2017 lapkričio 19 - 10:00

Tai nejaugi niekas nekeitet salono 206 pezui?