Peršokti prie turinio


Problemėlė

Užsiregistravo 2018 Bal 05
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Bal 05 14:29
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:1.6 HDI bendros problemos

2018 balandžio 05 - 10:11

Labai daug kas. Nuo Egr bludijimu iki kuro slegio daviklio bludijimu ar net tiesiog akumuliatoriaus nekrovimo. Tikrai priezasciai nuatatyti reikes kompiuterines diagnostikos, greiciausiai ir mechanines diagnostikos bei galva ant peciu turincio zmogaus. Todel issirinkit kompetetingus meistrus, kad kainuotu remontas net jei ir daugokai, tai bent ne daugiau, nei is tikro reikia.

Meistras apžiūrėjo, sakė, kad variklis tepalais apibėgęs, ant generatoriaus privarvėję. Tepalų bake dar buvo daugiau nei min. Sakė variklį reikia keisti. Netikiu! Kai užsikūrė vakar, tiek šiandien, jokių įtartinų garsų nebuvo. Tikrai taip gali būti???

Gal ką nors galite rekomenduoti? Vilniuje ar Kaune? Ir kokios kainos reiktų tikėtis?


Temoje:1.6 HDI bendros problemos

2018 balandžio 05 - 07:59

Atsiprašau, jei pataikiau ne į temą, bet reikalas skubus.

Vakar važiuojant pradėjo trūkčioti mano pežukas 206 SW 1,6 HDI 2006 metų.

Tokių patrūkčiojimų būta ir anksčiau. Bet sutrūkčiodavo kartą ir vėl kokius 500-600 km kuo puikiausiai važiuodavo.

Tačiau vakar nuvažiavus apie 30km sutrūkčiojo, neužilgo ir vėl... net po kelis kartus iš karto. Greitis tuo metu svyravo nuo 110 iki 130 km/h. Nusimečiau greitį iki 90-100 km/h, bet sutrūkčiodavo ir vėl. Jokios lemputės neužsidegė, kompas irgi nieko nemetė.

Nuvažiavus dar apie 10-15km, mašinytė sutrūkčiojo, užsidegė visos lemputės: pirma akumuliatoriaus, paskui ir visos kitos, pradėjo mirksėti lempos, užsidegė STOP ženklas ir užgeso. Trumpam skydelyje buvo užsidegęs kažkoks užrašas, bet nespėjau perskaityti. Pabandžiau užkurti, bet užsidegė akumuliatoriaus lemputė ir nesikūrė.

Pastovėjau šalikelėje kokias 5 minutes. Mašinytė užsikūrė iš karto ir be jokių problemų. Grįžau namo be trukčiojimų, bet su dideliu nerimu. Kasdien prasuku nemažai kilometrų. Baisu važiuoti kai ji tokius cirkus krečia. Varysiu pas meistrus, bet norėčiau nors kokių nuorodų ir variantų kas galėjo būti.

Labai lauksiu atsakymo :)