Peršokti prie turinio


Gaisrininks

Užsiregistravo 2018 Bal 10
Neprisijungęs Lankėsi 2021 Kov 17 22:31
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Apie Peugeot 508

2018 balandžio 11 - 15:16

O kodėl panorama nelabai gerai? Manau, kad panoraminis stoglangis viena iš priežasčių, kodėl užkabino mane šis automobilis :D

Šiaip čia matos, kad head up display neveikia (projektoriui navi, greitis), bet sako jų liga :) o pagal ridą jei tikra galimai buvo daužtas (sako kai panorama labai negerai, bet tik sako) :) šiaip pats turiu 1.6 praktiškai apypilnį, nėra tik kelių snulkmenų, automatą universalą, bet pilnai užtenka jo galios, sanaudas vidutines kompas rodo 5.3, automatas robotas, tai lėtesnis nei įprastas, bet greit priprantama. Šiaip labai patogu ir be ko nenorėčiau tai be head up, beraktės, el rankinio ir start/stop + spalvoto ekrano, bet čia šitam kur numetei viskas yra ką vardinau, apart automato
+ panorama žiauriai daug erdvės viduj suteikia


Temoje:Apie Peugeot 508

2018 balandžio 11 - 14:19

Ačiū, už labai naudingą skirtingų variantų išaiškinimą :beer:

 

https://autoplius.lt...as-6941153.html

Na matai, aš net nežinau kokių navarotų būna, vairuoju senuką BMW E39 ir patenkintas buvau, kol neatėjo laikas jo keisti.

 

Ieškau universalo, ekonomiško ir su kuo daugiau pribumbasų (navi, šildomos sedynės, klima, parktronikai, nežinau ar būna šiame modelyje atstumo palaikymo funkcija), kad būtų malonu važiuoti. Prioritetą skirčiau automatui, nes tai duoda labai daug komforto, bet sueitų ir mechaninė pavarų dėžė. dabar visos mano paieškos buvo akcentuotos į universalą su automatu. reiks peržiūrėti ką galima rasti su mechanine pavarų dėže.

Kokios dar naudingos funkcijos šiame modelyje gali būti, be ko negalėtum važiuoti su savo Peugeot? :D


Temoje:Apie Peugeot 508

2018 balandžio 11 - 10:50

Na supratau. atmetu tada tą automobilį. 

Gal šį kas buvo apžiūrėjęs? Arba netyčia VIN kodą turite, kaip kad su praeitu automobiliu buvo. 

 

Labai esu užsidegęs ant Peugeot 508, kuo daugiau jų ieškau, tuo labiau norisi pirkt :D 

Ieškau iki 8000 eur. gal išvis nelabai ir įmanoma geros būklės už tokią sumą nupirkt?


Temoje:Apie Peugeot 508

2018 balandžio 11 - 09:23

Gal kas nors galėtų patikrinti pagal VIN kodą? Jei ne, tikrinsiu per autodna.com bet kažkodėl širdis jaučia, kad nieko naudingo ten nesužinosiu :)

 

Gal kas nors iš Panevėžiečių rytoj ryte norėtų palaikyt kompaniją apžiūrint šį automobilį?

 

Tiesa, komplektacija skurdoka. Bet automobilio reikia skubiai ir norisi išmėginti Peugeot :)

 

 

Pasiskambinau į AutoVici tai paskutinė matoma rida 160000 2016-05 mėn. Tai tikėtina, kad dabar automobilis realiai bus nuvažiavęs virš 300K km.


Temoje:Apie Peugeot 508

2018 balandžio 10 - 23:09

Sveiki, 

 

gyvenime nėra tekę susidurti su Peugeot automobiliais, bet taip jau pasisuko likimas, kad planuoju pirkti Peugeot 508 RXH 4x4 https://autoplius.lt...ra-6923587.htmlkokia Jūsų nuomonė ar šis automobilis yra vertas dėmesio? 

Kiek preliminariai gali kainuoti generatoriaus defekto taisymas? 

Ir kaip bendrai šis automobilis? Gal problematiškas ar brangus išlaikymas? Automobilis visada bus laiku prižiūrimas servise. 

 

4 varomi nėra reikalingi, pagrinde malsiuosi Vilniaus mieste, sudomino hibridas ir mažos kuro sąnaudos ir įdomus vidaus dizainas. 

Prie to pačio norėčiau paklausti ar Peugeot 508 dyzeliniai 1,6 varikliai tikrai problematiški (šį mitą išgirdau iš  keletos pardavėjų lūpų). 

 

Ačiū už atsakymus.