Peršokti prie turinio


Pjuvis

Užsiregistravo 2018 Geg 06
Neprisijungęs Lankėsi 2022 Spa 26 18:53
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:1.6 HDI bendros problemos

2022 rugsėjo 02 - 18:55

Paskutinis kuris laikas atsirado toks mazas trukciojimas, laikant tolygiai greiti arba vaziuojant iki kazkur 80km/h, daugiau jai vaziuojant nieko, tai kaip ir problema galbut nuo variklio sukiu priklauso. Siaip jaigu spaudi gaza tai viskas ok, atsiranda patrukciojimas tik laikant stabiliai tam tikra greiti iki 80. Ir dar pastebejau, kad galinis buferis biski apjuodes nuo dumu, pagazavus ant laisvus ismeta juodu dumu, bet ne visada. Siaip anksciau net dugna uzlauzus visiskai jokio dumo nemesdavo, masina necipuota, katalizatoriai vietoje. Ar parodytu kazka diagnostika jaigu jokiu klaidu skydelis nemeta ?


Temoje:1.6 HDI bendros problemos

2022 birželio 01 - 09:07

Problema buvo nuluzusiame vamzdelyje kur is termostato bloko grizta i issipletimo bakeli. Buvo nuluzes pats galas slangutes. Pasimate tik tada kai vaziuojant visai nuluzo ir isvare antifryza visa, pries tai toje vietoje net nesimate kad begtu. Po remonto nebebega niekur ir ant karterio lasu nebera.

 

Dar klausimas is kur gali begti tepalas is virsaus, kad visos forsunkes skesta tepale? Pagal kvapa grynas tepalas be salerkos. Pakeiciau alsuoklio (ismetimo velenelio dangtelio) tarpine bet nepadejo. Isplovus viska kaip mat vel privaro tepalo pavaziavus. Kakiu dar ten vietu gali buti itartinu? Girdejau, kad tie alsuokliai buna susimeto nuo temperaturu ir nauja tarpine kartais nebegelbeja, gal reiketu visa ta alskuokli nauja deti ? Bet is variklio priekio nepanasu kad ten leistu pro ji, tepalo bala susirenka tik aplink forsunkes t.y. per variklio viduri.


Temoje:1.6 HDI bendros problemos

2022 gegužės 09 - 20:56

Buvau as ten palindes po apacia detaliau apziuret, cia Jumpy, tai priejimai ten tikrai ne kokie. Nusiardziau kazkoki vakumo voztuveli kad geriau matytusi. Nu ten as nesuprantu is kur slampa, aplink isejima is pompos atrodo isivis sausa, o pro ta zagluske kaip ir negali, nes lasas auksciau jos ir pastoviai lasai kabo ant karterio ir dingineja antifryzas. Nesuprantu, gal ten pro kokia pacia pompa leidzia tik per ta dirzu plastika nesimato... Tos plastikines slangos antifryzo tai kaip ir nekiauros tik tepaluotos, apciupinejau tai vandens kaip ir jokio, tik tepalas. Nu jei nepraeis technikines meginsiu lupt ta sujungima is pompos ir tos zagluskes ziedukus pakeisti, ten priejimas tai nu na..


Temoje:1.6 HDI bendros problemos

2022 gegužės 06 - 21:25

Sveiki. Pasalinau viena vandens nuoteki, kuris buvo apatineje radijatoriaus slangoje (nupuvus greita jungtis). Ziuriu vistiek lasu atsiranda po varikliu, ant karterio ir variklio ausies. Ziuriu, kad lasas kabo ant kazkokios zagluskes salia vandens pompos, bet ne ant ant pacio galo, bet biski virs tos zagluskes, tai reiskias, kad atiteka kazkur is auksciau. Tai norejau paklausti, ar ten be tos zagluskes ir jungties i vandens pompa dar ten yra kokiu nors sujungimu tame mazge (foto) ar toliau jau viskas vientisa? Jei daugiau nera, tai reiskias leis per vamzdelio sujungima su vandens pompa. Detaliai dar nezejau, nes su priejimu ten biski reikalu, reikes greiciausiai pusasi isiminet patogesniam darbui. 

Ten kur melynu tasku pazymejau antifryzo lasa kabanti is apacios.

 

Foto: https://drive.google...iew?usp=sharing