Peršokti prie turinio


Exile

Užsiregistravo 2018 Rgp 04
Neprisijungęs Lankėsi Privatu
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Apie kaupiamąjį gyvybės draudimą, alaus ir vyno kainas, ...

2018 lapkričio 05 - 21:39

Sutinku,mes idiotai nes apskritai kreipiam demesi i peraugusio vaiko svaiciojimus. Malonu,kad siulai mmedic skaityti mikroekonomikus vadovelius tam,kad suprastu valiutu svyravimus. Gaila tik to,kad pats toks specialistas budamas, "perskaitei" knygas, bet kas ant virselio uzrasyta perskaityti nepavyko - mikroekonomika neuzsiima valiutomis ir ju tyrimais. Aisku evbiui atrodo kitaip,nes jis jau didelis vaikas, zino ir mato ka skaito :D Smagu klausytis samokslo teoriju apie euro zonos zlugima, hyperinfliacijas,kurios jau TUOJ TUOJ mus uzklups. Deja,bet normalus zmones pagal tokius kliedesius negyvena. Eik papasakot bobutems i turgeli kaip tuoj zlugs EU ir uzpuls rusai. Ten tikrai sulauksi daug demesio. Tavo visa erudicija uzsibaigia gebejimu perpasakoti informacija,kuria girdejai kazkur kitur. Gyvenk savam pasauly su savom erezijom,nieks tau nedraudzia. O ir apsijuokti ant kiekvieno zodzio nera taip jau blogai - bent aplinkiniams klounu pabuni.

Temoje:Apie kaupiamąjį gyvybės draudimą, alaus ir vyno kainas, ...

2018 lapkričio 05 - 21:08

Kliedesiu guru strikes again... Metine infliacija 2,5-4,5%, cia yra vidutine EU valstybiu norma, duomenys prieinami viesai. Evbi, siulau prasiblaivyt ir nebesvaiciot apie "100 euru atitiks 400 eu pp 10 metu", kas reikstu kad infliacija METINE yra 15%. Is kokio medzio iskritai? Lipk i ji atgal. Tavo geda sitame forumw auga geometrine progresija...

Temoje:Automobiliu skelbimai

2018 rugsėjo 12 - 13:02

Evbi,o tu turi darba, veiklos, hobiu? Nes toks vaizdas, kad 24/7 sedi forume, nes gyvenime nieko nedarai, ir destai savo "erudicija" visom imanomom temom, is kurios puse cia esanciu zvengia, likusi puse bando ignoruot.

Temoje:P406 nesikuria arba gesta, po to vėl gerai

2018 rugpjūčio 06 - 10:30

Evbi, matau skaudi vieta paminta buvo tau :) Na nesakau, gal tikrai esi is tu zmoniu kurie neskaiciuoja investiju i auto ir daro darbus tvarkingai Tik kazin kodel tada tepalus kone atrabotkinius pili ir padangas medines megsti :) Na sekmes remontuose betkuriuo atveju tikekimes dar pavaziuos bolidas po to.

Temoje:P406 nesikuria arba gesta, po to vėl gerai

2018 rugpjūčio 05 - 18:46

Išgirdau vieną versiją, kad kaltas gali būti kuro slėgio daviklis, kuris yra kuro siurbly,tik nesuprantu, kodėl tada, kai nesužsikurdavo, visai nedegdavo borto kompas ir skydelis (išskyrus tepalo lemputę).

 

Galima versiju prisikurti kad ir milijona, tol kol nenuvaziuojama pas normalu rimta specialista kuris po diagnostikos pasakys aiskia ir tikslia problema. O juk bet taciau, tada vel kursite tamstele nauja tema, kur verksite, kad teko isleisti niaaaat 15eur ant diagnostikos (juk joks save gerbiantis dieds tokiom nesamonem pinigu nemeto) :) Tai lupkit,ardykit, keiskit viska is eiles :)