Peršokti prie turinio


Ed1s

Užsiregistravo 2019 Sau 03
Neprisijungęs Lankėsi 2023 Spa 05 19:37
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:4007, 2.2 HDI sunkiai kuriasi šaltas

2019 sausio 12 - 10:28

PhanT, tu tik nepyk taip ant manes ;) as draugiskas :D

Ziurek, parase jis KAD PAKEITE PIRMA RELE, paskui ZVAKES. Tiek as Tiek Tadas ir sakom kad rele labai retai pareina ir reikejo patikrint is pradziu ir greiciauiai reikejo tik zvakes pakeist. Kam permatoma zarnele jei bake siurblys? Tam, kad issiaiskint ar kuras seda, gal yra kur oro prigaudo ar "kiauras" siurblio korpusas ir varo ne kura iki variklio o kuro/burbulu misini.

Faktas kaip blynas, kad cia nei zvakiu nei reles problema, o kompresijos/purkstuku/kuro sistemos/elektronikos.

Beje, ten ne tik puse reikalu po kapotu skirias bet ir jo...nos greiciu dezes mechanines. Tiesiog tragiskos (ne PSA jos). Zodziu nevykes kurinys tas 4007, po 2 metu pirkto is salono jau 2 atvejus zinau kad supuvo stabdziu vamzdeliai. Vienu atveji moteriske ant Jaku ziedo vos neuzsimuse... Ot japonu metalas. Geda... Na ir siaip visas barska tarska ir plastikas viduje is siuksliu dezes pagamintas. Man asmeniskai geda Peugeot uz sita multibranda. (Aisku cia tik mano nuomone, kiekvienas gali turer savo) :)

Paskaitom dar kartą, "atšalus orams teko keisti pakaitinimo žvakes ir pakaitinimo rėlę." įdomiai jūs čia tą eiliškumą deliojat. Automobiliui buvo daromas pilnas antikorozinis, todėl kurimosi problemos sprendimą teko pastumti į šoną. Dėl greičių dėžių, tai ten tikrai pataupytą, bet čia akmuo Į PSA koncerną, jie juk suporavo PSA variklį su šia greičių dėže, kuri nelaiko apkrovų...

 

 

DĖMESIO, PROBLEMA IŠSPĘSTA !!!

 

Tai ne purkštukų, kompresijos ar dar ko problema buvo. Pasirodo nuo pakaitinimo rėlės fyškės buvo nupuvęs sužadinimo laidas. Pirma buvo pakeistos žvakės, nes kaip minėjau 3 iš 4 buvo mire, bet kai orai atšalo vėl išlindo kūrimosi bėdos, tada nustatė, kad nuo rėlės pakaitinimas nevyksta, pakeitus rėlę, pagerėjimas buvo iki kito ryto :) vakar ieškant bėdos, iškart žiūrėjom rėlę, nes buksyru mašina iškart užsikūrė ir galimos kompresijos.... bėdos buvo atmestos. Minėtą laidą stipriau patraukus jis tiesiog nutrūko, sutvarkius auto užsikūrė iškart, o ir šį rytą be bėdų. 


Temoje:4007, 2.2 HDI sunkiai kuriasi šaltas

2019 sausio 04 - 08:04

Reles greiciausiai keisti nereikejo, nes jos nelabai genda, bet pakeitei tai pakeitei.
Kompiutery reikia ne klaidas ziureti, o kuro slegi uzvedimo metu

Na elektrikas teigė, kad rėlė neveikia ir tuo tikiu. Prasidėjus šalčiams (-5 :shy: ) užkūrti mašinos iš vis nepavyko, suk kiek nori jokio griebimo, pakeitus pakaitinimo žvakes buvo taspats (iš 4 žvakių tik 1 veikė), pakeitus rėlę kiekvienu vedimu griebimas atsirado, bet mašina iškart gęsta, iš 4-6 kart užsikuria ir tada visą dieną kuriasi be problemų.