Peršokti prie turinio


macaule

Užsiregistravo 2019 Geg 14
Neprisijungęs Lankėsi 2022 Geg 12 15:04
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:2.0 hdi ausinimas

2020 liepos 24 - 11:25

Na, pas man iki virimo nepakyla, slangos kietos, tai gal sistema sandari, nezinau, bet rodziau Arturui gal pries du menesius, tai sake kietumas kaip ir norma.

Temoje:2.0 hdi ausinimas

2020 liepos 23 - 21:02

Na, panašu i tai :) O pas jus imanoma nustatyt del galvos tarpines? Ta prasme, ar turit ta dalykeli, kur ant bakelio uzsisuka ir ten spalvas keicia pagal CO2 kieki ar kazkas panasaus? Speju eiles?

Temoje:Trukcioja važiuojant

2020 liepos 23 - 19:17

Pas mane P407 103kW su delphi kuro sistema taip pat kartais patrukcioja švelniai. Ypac kai vaziuoji su autopilotu tarkim 5 begiu 70-75km/h arba 4 begiu 50-55km/h. Prie didesniu apsuku viskas gerai. Filtras isimtas ir egr uzglusintas ir isprogramuoti. Na, bet pripratau nekreipt demesio, juk tom pavarom ir tais greiciais retai vaziuojasi. Zinoma, zinociau kur problemos ieškot, tai susitvarkyciau. Diagnostika tikrinta - viskas gerai, tiek klaidos, tiek davikliai, tiek gyvi parametrai. Na, siaip turbina pašvilpauja, bet traukia. Cia kazkur lyg buvau rades, kad gali buti apyblogis alkuninio veleno padeties daviklis, nors tiksliai nepamenu ar taip ten rašė. Nu nežinau, gal kas ant kelio užves :)

Temoje:2.0 hdi ausinimas

2020 liepos 23 - 12:25

Tai bedos nevisai susitvarke.
Vamzduka tai idejau, tai beveik viskas normaliai, bet vistiek temperatura pirma kart pakilus truputi suplaukioja, bet paskui viskas normaliai, buna ties 90 laipsniu ir skyscio neisvarineja, bet skystis bakelyje nebuna pastoviam lygyje:kai uzvestas variklis, tai jo maziau buna, uzgesini varikli, atsuki kamsteli ir jo padaugeja tuom syk.
Pabandziau apeiti EGR ausintuva pajungus ausinimo slangas tiesiai (ne per EGR kad eitu), tai lyg situacija pagerejo, bet tik truputi. Pavazinejau taip koki menesi, dabar pajungiau atgal per EGR ausintuva, na tai tas skyscio lygis sakyciau daugiau pradejo buti nepastovus, ant uzvestos buna kad issipletimo bakelyje matosi tik paciame dugne. Atsuki, skyscio padaugeja, tai kaip ir dapilt daugiau neimanoma :). Tiesa dar sakyciau oro burbulai i bakeli bišky eina ant uzvestos is šlangos.
Cia pasiskaiciau kitu temu, tai kazkam panasiai buvo, tai tipo buvo kiauras tepalo aušintuvas, kazi, verta man pabandyt ji pasikeist ar patikrint kaip nors? Turiu toki pati ant senojo variklio (liko keiciant varikli).
Beje, tepalas kuo švariausias be jokiu košių. Bet ant issipletimo bakelio virsaus gal ciut ciut tokiu pajuodavimu yra, ten kur vakuumai jungiasi, bet antifryzas švarutėlis taipogi.
Sorry kad jau jus užknisau su tokiom neaiškiom problemom

Temoje:2.0 hdi ausinimas

2020 balandžio 25 - 18:40

Tai ar nieko nebus, jei as pas save pakeisiu i toki bakeli ir viena vamzduka nuvesiu i termostato nuorinimo taska? Kiek suprantu, jis ten ir turi jungtis? Dabar ant termostato toj vietoj uzsuktas toks kalpokelis (nuorinimui) , kaip kad ant dviracio padangu.