Peršokti prie turinio


Boxer 2017 2l 120kw

Užsiregistravo 2019 Geg 28
Neprisijungęs Lankėsi 2020 Spa 02 16:29
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot Boxer 2hdi 120kw. 2017m

2020 balandžio 22 - 12:07

Laimonai, Peugeot centre papasakojau viską kaip čia parašiau sako pravažiuok kokia 500km, jei neprasidirbs tada atvažiuok pažiūrėsime gali būti čia toks dalykas, kad jie prasidirbs, nes ilgai stovėjo be darbo. Dar vienas niuansas šiandien ryte užkūrėm mašiną užsivedė puikiai iš karto, bet motoras taip negražiai dirbo kol šaltas netolygiai tris kartus po biškį gazo davėm iki 2k apsukų ir užgeso motoras. Tada užkūrėm vėl ir dirbo jau gražiau iškart, bet kol šalta batas dūmas eina ir kai važiuoji spaudi gazą tas parpimas toks girdisi atleidi pėdalą ir nėra jo, ant GPS sąnaudos ženkliai didesnės rodo. Gal pas Tave būtų galima pasirodyti apžiūrėti?


Temoje:Peugeot Boxer 2hdi 120kw. 2017m

2020 balandžio 21 - 21:49

Laimonai, ne. Dar pamiršau parašyti, kad prieš tai būdavo klaida visą laiką P0093, o dabar kai pakeitė šitus purkštukus, nebemeta tos klaidos, kai dabar jie nepririšti turėtų mesti kokią nors klaidą kompą užmetus ar nelabai? Kai nesu mechanikas tai gal kvailai skamba ką čia klausiu tai sorry iš anksto.


Temoje:Peugeot Boxer 2hdi 120kw. 2017m

2020 balandžio 21 - 21:39

Sveiki, turim tokią situacija Peugeot Boxer 2hdi 120kw,, vos užsikuria, suki suki išvis nekabina, iš antro karto pradeda griebti ir užsikuria, nėra skirtumo ar šalta ar šilta, na tik šilta ka užsikuria visada po gesinimo bet sunkokai, užkūrus duodi gazo ir meta juoda dūmą stipriai ir 5-6 uždusus dugna laikai vos greitėja... užmetėm kolbukes per visus purkštukus leidžia per grįžtama, per vieną daugiau per kitus mažiau, pakeitėm purkštukus ne naujus radom kas parduoda sakė tvarkingi tikrinti, įdėjom purkštukus, iš puse sukimo kaip bitutė kuriasi, bet iškart meta balta dūmą kol sušyla, tada išvis jokio dūmo nebemeta visiškai ir dirba negražiai mašina toks kaip traktoriukas atrodo nežinau kaip čia išsireikšti ''parpimas'', bet ir trauka atrodo pagerėjus, bet va tas negražus motoro darbas kelia nerimą, gal būtų kokių nors minčių, aišku ryt važiuojam gyvus parametrus tų purkštukų žiūrėt bandysim, bet gal kas yra susidūrę su kažkuo panašaus, būtų gerai išgirsti nuomones, iš anksto dėkoju. 


Temoje:Peugeot Boxer 2hdi 120kw. 2017m

2019 gegužės 29 - 13:31

Phant, katik kalbėjau su Peugeot pasirodo 10k rida jau viršija ir garantinis nebegalioja, tai teks pačiam tvarkytis, dėl pjovimo Peugeot centre pasakyta buvo tai nė žodžio dėl to nesakė, o ir šiaip jie ten atsirenka kur garantinis kur negarantinis darbas. Svarbu susitvarkyti mašiną, tad ko gero reikės purkštukus tvarkyti nors ir koks nepigus malonumas būtų. Dėkoju visiems už atsakymus. Brūkštelsiu kai sutvarkyta bus mašina.


Temoje:Peugeot Boxer 2hdi 120kw. 2017m

2019 gegužės 29 - 12:30

Laimonai, regeneracijos nedaro ir kuro sąnaudos tokios pat kaip iki problemų pradžios. Kalbėjau šiandien su Dizrida, pas juos tikrino purkštukus, tai sakė per grįžtama visi leidžia, gali dėl to man išjunginėti? 


Phant kuras pilamas Circle K, o dėl programavimo tikrai nežinau kas ten vyksta, nes pas mane kaime nėra daug specialistų, bet visi varo pas jį, o ir pats anksčiau kitą mašiną buvau varęs pas jį tai viskas ok, buvo, bet kiek supratau tokių metų nelabai susidūręs jis ir dūrinasi tiek pats tiek mane dūrina. Žinau, kad nereikėjo pjauti, bet jau kas padaryta tas, dėl to galvos nesuku, svarbiausia ta P0093 klaida ir gesinimas mašinos..