Peršokti prie turinio


Gediminas407

Užsiregistravo 2019 Lie 26
Neprisijungęs Lankėsi 2020 Spa 03 16:31
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Renkuosi žiemines padangas:

2019 lapkričio 04 - 18:12

Na aš pasižiūrėjau gamybos datą neseniai, tai tos Primacy pasirodo yra apie 2000tųjų metų, tai truputį keičiasi mano žinutės prasmė. Iš "senovinės padangos sendavo lėčiau už naujoviškas" į "ATSARGIAI, aš važiuoju su senovinėm padangom" :D

Nieko, žieminės gerokai naujesnės jau sumontuotos, iki Lapkričio 10d bus ir uždėtos, tai bus saugiau. Dabar tiesiog vengiu cariniuose vingiuotuose siauruose viršyti 70kmh.

 

Su 2000-ųjų metų padangom važiouojant jau galima prašytis ir istorinių numerių :D


Temoje:Renkuosi žiemines padangas:

2019 lapkričio 03 - 14:40

Sensta guma, ir tas puikiai jauciasi. Vis del to, geru gamintoju guma yra ilgaamziskesne. O dar kai jie ja seniau gamindavo, pries 30 metu, budavo dar geresne. Man siemet 2009tu Hankookai prieky ir kazkokios panasios Michelin Pilot Primacy gale dirba prasciau nei 2013tais metais dirbo senovines bekryptes Michelin MXL 1989 ir 1991mu metu. Anos dar tikrai kazka laikydavo, guma pominkste buvo, o su sitomis kai dabar jau ir slapia bei vesiau, praktiskai treniruojuos ziemai :D

Michelin'us Primacy teko turėt kadaise, tai nepatiko visai.

 

Labiausiai patiko Continental TS8x0 serija. Pastaruoju metu porai sezonų perku naudotas po 30-35€/vnt. kelių metų senumo mažai nuvažinėtas, tai ir piniginė neverkia ir saugumo nereik aukot.


Temoje:AM6 tepalų keitimas

2019 rugpjūčio 10 - 12:04

Mano tikslas nėra sutaupyt keliasdešimt eurų. Tiesiog niekuomet nesu susidūręs su automatų priežiūra ir daug mitų sklando. Vienas dažniau girdimų yra "jei viskas gerai, nelįsk". Bet neskamba patikimai. Norėčiau pasidaryti pilną keitimą ir ramiai gyvent toliau. Dėl to ir norisi užklausti čia, gal kas argumentuotai pasakys, kad tai dėl kažko yra blogai pavyzdžiui arba reikia žinoti kažką papildomai  :) Galima būtų pasukti vieniem ar kitiem meistram, bet pasiskaitai tokių atsiliepimų, kad nesinori į tą pusę žiūrėt... Iš esmės jei yra stipriai rekomenduojami meistrai, galima ir į Kauną nuvažiuot. Man Vilnius ar Kaunas - atstumas panašus, tik kad į Vilnių ar taip ar taip važinėju. 

 

Ačiū už nurodymą dėl tepalo, reikės atkreipti dėmesį servise prieš keitimą.