Peršokti prie turinio


Markillyou

Užsiregistravo 2019 Lap 19
Neprisijungęs Lankėsi 2024 Kov 12 20:45
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Nešyla 508 salonas (viena pusė arba abi)

2021 rugsėjo 23 - 04:26

As daugiau ardausi, nes megstu judesiu laisve ir nemegstu traukt ir kist dalyku per prievarta. Naujesniu automobiliu salono plastikai perdirbti ir gana trapus, lyginant su senesniu, tiek neatsilenkia, nemegstu rizikuot, jei nebutina.
O gal pas tave dar ir rankinis ne elektrinis, o klasikinis su pagaliu tarp sedyniu? Tokiu atveju ten isvis dar paprasciau ardosi.


Pas mane GT su el. rankiniu ir dar automatas :)
Na nežinau, tiesiog ta šoninė plastmasė taip šauniai atsilenkė, tik reikėjo, kad palaikytų, nes nelabai pavyko man ją išimt iš tikro :) o atsigulus ant grindų, pakankamai patogu buvo prie visko prieit, nieko net nereikėjo per prievartą traukt ar kišt. O plastmasės tik centrinės dalies trapios man pasirodė, nes tos po kojomis ir iš šono, pakankamai stiprios pagal mane.

Temoje:Nešyla 508 salonas (viena pusė arba abi)

2021 rugsėjo 22 - 21:42

Surizikavau ir keičiausi pats.
Labai ačiū Tadui už išsamų aprašymą!
Bet procedūrą gerokai susitrumpinau (veltui pradėjau aplink bėgių rankenėlę ir centrinę kosolę ardyt), kadangi šoninė plastmasė pakankamai daug atsilenkė, o ir turėjau papildomą ranką, kuri ją palaikė atlenktą. Prie visų varžtų pakankamai geras priėjimas turint lankstų prailginimą. Rekomenduoju vairą ištraukti iki galo, palengvina surenkant metalinius tvirtinimus.
Užtrukau apie 2val su aušinimo skysčio keitimu.
Dabar džiaugiuosi šiltu oru salone, dar kartą ačiū už nuorodą į problemą. :)

P.s. pamiršau padaryti foto, o radiatorių dėjau NRF gamybos.

Temoje:Nešyla 508 salonas (viena pusė arba abi)

2021 rugpjūčio 24 - 21:24

Sveiki,

 

Pas mane atsiradusi ši problema šaltuoju sezonu. Vairuotojo pusėje šildo idealiai pagal temperatūrą, keleivio pusėje nesvarbu kiek nustatyčiau - šaltas oras.

Gal žinote, kad Vilniuje atliktų pečiaus keitimo operaciją kokybiškai? :)