Peršokti prie turinio


WTP

Užsiregistravo 2020 Spa 19
Neprisijungęs Lankėsi 2020 Spa 26 09:02
-----

Mano sukurtos temos

307 1.6 hdi 66kw gazuojant/tolygiai vaziuojant variklio smugiavimas/tr

2020 spalio 19 - 20:07

Peugeot 307 2007 1.6 hdi vaziuojant greiciau nuo 90 kmh(nebutinai, kartais buna ir ant 50, bet 90-100kmh dazniausiai), staigiai sutrukcioja masina, toks jausmas lyg detu staigiai stabdi iki dugno ir staigiai atleistu, taip sutampo kad vos ne apsisikes sedi masinoj, kas gali but? atkartot neina, dazniausiai po kokiu 50-100 km pravaziuotu atsiranda, jei daugiau gazo po to paspaudi, dazniau trukcioja, kartais vapse pradeda vienas po kito smugiai, jei ramiai ramiai vaziuoji, tai apsieina ir be smugiavimo. Paskutiniu metu tik daugeja tu smugiu. 
Bandem ziuret kas gali but tai masinai, tai istorija tokia, kad yra buves ale isprogramuotas egr, bet pasirodo, kad jis dar veikia. Plius yra sonas egr nusitrynes (skyle yra) nuo tos dezes kur oro filtras dedasi. Nezinau ar tai kuom susyje, bet gal jus zinot tai as tik info visa rasau. Sita trukciojimo problema islindo pries kokius 3 metus, bet is pradziu buvo pradejus dingineti trauka, tai galvojau egrs, "isprogramino", nieko nepadejo, veliau veziau i servisa, pasirodo, kad reikia keist grandine, dare velenelio sinchronizacija, po to metus ramiai vazinejaus, viskas ok ir prasidejo vel trukciojimas, labai retas, dinginejo trauka, mete antipollution faulty po to i turbo boost pressure too high, patvarke turbo, su pressure viskas ok, bet smugiavimas nedingo.
Dabar yra uzslepta kazkokia klaida, atjungus egr fiske klaidos jokios nemeta, tai nusprendem, kad egr meta klaida. Beda, kad bandem keist koda i kita, kaip turetu but, bet neleidzia, sum neatitinka, originalios programos mano tas didysis elektrikas nebeturi. Dar pries bandant perrasyt programa speja ismest antipollution faulty. 

Kuo mazesnis begis, tuo stipresnis smugis.

Kas galit padeti?