Sveiki,
Nemuskit manes labai - jaunas dar
Skaiciau skaiciau as cia , uzmigau, pabudau, vel skaiciau.... supratau kad pasauly teisybes ner. Pats turiu P406 2.2HDI (po vimotos). Broliui pribrendo reikalas pirkt masina, sako peugeot, sako 607, sako 14k lt... -Sakau 2.7HDI? 3.0l V6? ir nebezinau koki dabar matora beziuret. 2.2HDI kazkodie mastau jog nelabai tiktu, bo apie 330kg daugiau sveria 607(pagal 406), o kazkaip abu megstam pamygt. 2.7? hmm kaip sakot ar eitu vat paimt uz tuos 14k lt, zinoma as nekalbu apie pigiausia varianta... (nes uz savaji pries pora metu beveik 8k palikau) zinau tas 2.7 smagumelis butu ojjjj o dar pacipavus mmmm limuzinas kuris isgaudo 330d kitas klausimas 3.0 V6 - zinoma dujos arba su jom arba det, masciau apie si varikli, bet ziuriu kad eme cia girti 2.2 benzinus... nebezinau net kas cia ir kaip cia - padekit.
Masina zinoma matys 70% asfalto 20% zvyrkelio 10%kita megstamas komfortas, bet kad nenuviltu kai tapke apsunksta... kaip sakiau jei benzas tai eitu su dujom, dyzelis manau tik is degaliniu eitu, ( y savajy pyliau balbarusiska, rusiska, zalia, bet priziurejau kad ne brudai, tai be baimes)
jei nesunku (o kad jau prancuzus turit tai tikrai manau nesunku jau niekas ) papieskit savo nuomones ka patys imtumet uz sia suma ir siuos kriterijus, nesiremkit nuogirdom ir bobutem, o tuo ka patys manot.
busiu dekingas
na ka as galiu pasakyti, po nemazai skaitymo domejimosi ir visokio kitokio teorinio lyginimo, kuro sanaudu lyginimo ir t.t. nusprendem kad reikia 2.2Hdi... (Toliau kai kam pasirodys juokinga
) Pasivaiksciojus po 3 Klaipedos aiksteles mazytes tokias... nusprendem kad tragedija stovi aikstelese, reikia skambint pagal interneto skelbimus... Skambutis, po 15min jau apziurinejam masina. pasniukstinejus paziurinejus pravaziavimas - lavonas
netraukia (lyginant su mano tokiu pat 2.2Hdi pachipuotu), bet nebarska netarta niekas, viskas veikia, gerai - perkam!
tai pirmas musu isbandytas 607.
Daug kam tai gali pasirodyt juokinga, kaip sitaip galima, gi zmones iesko po kelis menesius kol randa, o cia per pora geru valandu, bet tokie mes jau esam. Savo 406 pamenu taip pat buvo mano pirmas bandytas ir iskart nupirktas - po siai dienai esu patenkintas juo, niekada nenuvyle manes, manau nenuvils ir sitas, nes Laimonas pats kises prie jo rankas ir tai jau kaip ir garantija