mano bolide kuri laika ~ 2 min. po uzvedimo (tik nepastebejau, ar ir silto taip) generuoklis buna atjungtas.

tikrai?
Kokia visa to prasme? Turetu buti peilis akumui jei vazineji trumpais atstumais
Parašyta 2006 vasario 27 - 15:37
mano bolide kuri laika ~ 2 min. po uzvedimo (tik nepastebejau, ar ir silto taip) generuoklis buna atjungtas.
Parašyta 2006 vasario 27 - 15:55
Parašyta 2006 vasario 28 - 08:10
aisiu geliu padovanosiu
Parašyta 2006 vasario 28 - 08:23
Ne tik puteklio ir sviesos pasvieseja kai pagazuoji
a iš kur žinai? plačiau biski galima?
Nes ko tais pasakymas kad neapkraut šalto variklio, man ko tais nerimtai skamba. Ir su tokiu devaisu, aš asmeniškai nesugyvenčiau![]()
Iš kitos pusės - gal jis būna atjungtas tik ant laisvų sūkių - davus gazo gal jau normaliai generuoklis krauna? Tada dar dar - ir francio pasakymas, kad pūteklio apsukos nuo variklio apsūkų priklauso, aiškesnis pasidaro.
Šį pranešimą redagavo Francis: 2006 vasario 28 - 08:23
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2006 vasario 28 - 08:35
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2006 vasario 28 - 08:47
o tu jau buvai bepradedąs dvasiom tikėt?Nu va darka eilini karta irode kad viskam yra loginis paaishkinimas 8)
Parašyta 2006 vasario 28 - 09:44
ir mano, ir analogiskame Snęč ex-bolide, kiek laiko (gal apie 2 min) jam padirbus, pasigirsta reles caktelejimas, variklis vos-vos trukteli, gaves kazkokia nauja apkrova, tai (irgi vos pastebimai) atsiliepia ir ventiliatoriaus garsui arba salono apsvietimui, etc. Vaziuojant sito, aisku, nesijaucia. Tik ant laisvu arba labai zemu sukiu.
a iš kur žinai? plačiau biski galima?
Parašyta 2006 vasario 28 - 09:57
Nu nesitikėjau, kad tavojo bolido varikliukas toks slabnas, kad net generatoriaus nepavežazibinte paklausiau kastasyr ir man paaiskino, kad taip isijungia generuoklis.
Parašyta 2006 vasario 28 - 10:02
nu kai uzsivedziau (uztempe) su tusciu akumu, signalke nieka nesake. vaziuojant kas ten turi atsitikt? gi niex nesijungineja. tik generuoklis ijungiamas veliau, negu iprasta...kas laukia su pagyvenusiu akumu manau pasakot neverta, pvz kai bevažiuojant nei iš šio nei iš to dėl įtampos didesnio kritimo suveikia signalizacija blokuodama variklį....
Parašyta 2006 vasario 28 - 10:16
hmmm...man vis tik manytusi, kad yra ne visai taip, arba bandysiu patikslinti (aisku, as tik speju)zibinte paklausiau kastasyr ir man paaiskino, kad taip isijungia generuoklis.
Parašyta 2006 vasario 28 - 10:20
Parašyta 2006 vasario 28 - 10:26
bijau kad ne tik:Sitos raudos, kiek suprantu, yra gausiausiai dedikuojamos elektromexaniniams vairo stiprintuvams, ibo jiems gausiai sroves reikia.
Parašyta 2006 vasario 28 - 10:38
problema ne užsivest, bet paskui užsivedus bandyt važiuot vien tik iš akumo, kurio niekas niekaip nekrauna, o jis vargšas senas ir tuščias labai greitai mažina įtampą, kuri yra labai nestabili, kai akumas tuščias. Įsijunk papildomai kad ir galinio lango pašildymą ir žiū įtampa visais 2 - 3 V pakrenta. Signalkei to tik ir reikia - apsiputojis visa puola rėkt ir blokuot - mol vagys mane atjungt norip.s. a kaip su tokiais pagyvenusiais akumais reiktu uzsivesti?
manau toli nuo realybės, kadangi yra pakankamai komplikuota ir sudėtinga igyvendint grandinių pseudo atskyrimą. Galima padaryt paprasčiau - riboti generatoriaus žadinimą, kad jis neatiduotų didesnės srovės nei max gali, bet tai tikria nepasireikštų Kursio aprašytais požymiais.uzkurus varikli, idant ypac smarkiai neapkrauti (nesudeginti) generatoriaus, keleta minuciu pastarasis maitina tik pacias svarbiausias grandines (ecu, zvakes, pasildyma, etc). Kita dalis elektrines sistemos maitinama is akumuliatoriaus.
praejus kuriam laikui (sumazejus elektros poreikiui), generatorius pajugiamas prie visos elektros sistemos.
Parašyta 2006 vasario 28 - 10:49
kodel sudetinga?O Aroonės pamąstymai
manau toli nuo realybės, kadangi yra pakankamai komplikuota ir sudėtinga igyvendint grandinių pseudo atskyrimą.
Parašyta 2006 vasario 28 - 10:50
Parašyta 2006 vasario 28 - 11:11
Sudėtinga todėl, kadkodel sudetinga?
o jei realizuot tokia grandines schema:
generatorius->vartotojai1->"protinga apkrovimo rele"->akumuliatorius->vartotojai2
Kokie simptomai, jei dėl kokių nors priežasčių generatorius atsisako k r a u t bevažiuojant?prie pirmu nuovargio simptomu pasikeisciau
Parašyta 2006 vasario 28 - 11:40
Mike, man atrodo, kad tu sustresavai del to paveluoto ijungimo?Kokie simptomai, jei dėl kokių nors priežasčių generatorius atsisako k r a u t bevažiuojant?
Parašyta 2006 vasario 28 - 11:56
man sustojo masina... vidury kelio... bet pirma numire tachometras...Kokie simptomai, jei dėl kokių nors priežasčių generatorius atsisako k r a u t bevažiuojant?
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0