Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Naujas šeimos narys

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 419

#141 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 vasario 14 - 18:21

beje fokusas 2001 metu ;]

aaaa, o kox bendras kmetrazas?

tai gal jam cia niekabloga?

p.s. viens pazistamas netrukus ant pardavimo tures identiska kaip mano 706WRC. irgi Mistral edition ir vysniava :wub: nupirkta savaite pries mane. 60 k km, vienose rankose kulturingai vartotas...

nors daba svarsto, gal ji pasilikti ukyje... :rolleyes:

Šį pranešimą redagavo Kursis: 2006 vasario 14 - 18:24

• 0

#142 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2006 vasario 14 - 18:32

Cia taip pat kaip valytojos, pastoviai burbia, kad siukslina zmones, o is esmes jos tam ir dirba, kad valyti. Taip ir mestrai, burbia kad masinos luzineja, o meistrai tam ir reikalingi, kad masinas taisytu!

Jus kolega shitoj vietoj nelabai teisus ... :) Valytojom gi nemoka daugiau, jei zhmones daugiau prishiukshlina... :) Su automeistrais irgi panashiai... :)

Sendien technikinej tai mano pezo matavo CO kartu sus OOOO 100 2,3 91 metu, tai mano CO dvigubai mazesnis

Nu ja, ja - bet ir jaunesnis dvigubai ... :P
  • 0

#143 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2006 vasario 14 - 22:44

Nu ja, ja - bet ir jaunesnis dvigubai ... :P

Mano 405 zymiai geriau pasirode irgi
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#144 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2006 vasario 14 - 22:45

aaaa, o kox bendras kmetrazas?

tai gal jam cia niekabloga?

nors daba svarsto, gal ji pasilikti ukyje... :rolleyes:

kai parvaziavo buvo 122000km realiai tikrai tiek, po metu buvo apie 185000 o daba 192000

Šį pranešimą redagavo Francis: 2006 vasario 14 - 22:47

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#145 Swift

Swift
  • Senbuviai
  • Automobilis:važiuojantis

Parašyta 2006 vasario 15 - 08:27

Jus kolega shitoj vietoj nelabai teisus ... :) Valytojom gi nemoka daugiau, jei zhmones daugiau prishiukshlina... :) Su automeistrais irgi panashiai... :)

Valytojom tikrai ne, o va su mestrais cia klasusimas, kiekviena situacija - skirtingos sumos! Greiciausiai nevykes pvz, bet jus supratot! ;]

Kursi paklausius jau manau ateity pirksiu arba Pugus arba Opelius! Jei Palsvageno eksplotacija tiek kainuoja, tai del japonu net dometis baisu...
  • 0
Don't worry, by happy!
Vilnius

#146 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • Automobilis:batai

Parašyta 2006 vasario 15 - 10:44

PVZ.: Sankabos išmynimo guoliukas - 550Lt, gamintojas - 1, tas kur tiekia i konvejerį. Neapsigauk. ;)
  • 0

#147 Svečias_rally69_*

Svečias_rally69_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 vasario 15 - 10:51

PVZ.: Sankabos išmynimo guoliukas - 550Lt, gamintojas - 1, tas kur tiekia i konvejerį. Neapsigauk. ;)

cia Opeliui, nepatikesiu kad gamintojas - 1 ...
  • 0

#148 Snatch

Snatch
  • Senbuviai

Parašyta 2006 vasario 15 - 11:23

Nu tingiu įrodinėti, bet taip jau yr šiai dienai.
  • 0

#149 Svečias_zbigis_*

Svečias_zbigis_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 vasario 15 - 13:09

Nu va, vandens pomapos keitimas kainuos 200. Pompa 100 (Aleksoto turgus), keitimas 100 (šeimos daktaras :D variklio reikalams). Tikiuosi dapylinėti aušinimo skysčio nebereikės, taip pat kaip ir žiūrėti į geltonas balutes po liūtuku :D Įdomu, koks sekantis gedimas (įtariu planinis pavasarinis važiuoklės tvarkymas).

Šį pranešimą redagavo zbigis: 2006 vasario 15 - 13:09

• 0

#150 moonas

moonas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:205gti 1.6, 205gti mi16, 205cti 1.9

Parašyta 2006 vasario 15 - 13:17

Pompa 100 (Aleksoto turgus)

Tik nepirk pigiausio varianto! Geriau www.skf.lt
  • 0

#151 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 vasario 15 - 15:41

Na norit dar viena bajeri pasakysiu :D Ogi buna,kai valytuvai gryzta i nuline padeti ir suklesi reliuska atjungdama valytuvus, tai buna,kad uzsidega tuo metu oro pagalviu lempute kokiom 2 s :ph34r: Kai atsils ieskosiu slieku,kol kas linkes kaltinti salti :huh:

kad nebutu skydelio kontaktu neatitikimo bugas...
  • 0

#152 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2006 vasario 15 - 15:54

kad nebutu skydelio kontaktu neatitikimo bugas...

As irgi kazka panasaus manau, bet kazkodel keista kad tai buna ne pastoviai, o kartais :wacko:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#153 Svečias_zbigis_*

Svečias_zbigis_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 vasario 15 - 16:23

Tik nepirk pigiausio varianto! Geriau www.skf.lt

Kad ir Meharis ne SKF, o vokiškom kažkokiom Fehu ar kokiom ten prekiauja. Jau pakeitė, kokią dėjo, tiksliai nežinau, šūdo gal neįkišo.
  • 0

#154 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2006 vasario 16 - 13:32

pirmoji mintis atejusi ir buvo tokia, kita mintis: gal benziniam auto imestas dizelinis variklis, susitikrink pagal kebulo numeri, bent pagal ratlankius sprendziant ... :D

Zibinte kai testavo kompu,man pasake,kad pagal kebulo numeri atitinka variklio kodas ir net nustate,kad kompas tas pac :huh: O del ratlankiu vakar isknisau inete, kad butent pas 306 HDI ejo tokie ratai kaip pas mane 195/55 R15 :wub:
O ka prilaiko tie du varzciukai uz vairo, gal vairo vidurine apdailos dali ir kaip ja nuimti,kad pamatyti kas viduje?

Šį pranešimą redagavo Francis: 2006 vasario 16 - 13:36

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#155 Snatch

Snatch
  • Senbuviai

Parašyta 2006 vasario 16 - 15:31

O ka prilaiko tie du varzciukai uz vairo, gal vairo vidurine apdailos dali ir kaip ja nuimti,kad pamatyti kas viduje?

Turi laikyti vairo centrinį dangtelį slepiantį airbag'ą ar tai paties airbag'o tvirtinimą, tiksliai nepamenu, bet gali atsukinėti drąsiai.
  • 0

#156 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2006 vasario 16 - 16:06

Turi laikyti vairo centrinį dangtelį slepiantį airbag'ą ar tai paties airbag'o tvirtinimą, tiksliai nepamenu, bet gali atsukinėti drąsiai.

o nuiiminet dangteli drasiai galiu :ph34r: ?
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#157 Snatch

Snatch
  • Senbuviai

Parašyta 2006 vasario 17 - 12:50

Aha. Pas mano partneri buvo neprisuktas kai pasiėmiau iš parduotuvės. :lol: Važiuoju vienądien, žiūriu kliba, sūka. Aš į žibintą, žibintas man dėdę Vycka pristatė, tas kreivokai pasižiūrėjo, pasiėmė atviortką ir keikdamas debilus prancūzus, nuėmė, patikrino airbag'o stuffo laikymasi vaire ir paprasčiausiai prisuko. Pasijutau šiek tiek keistai dėl savo kvailos baimės naujai mašinai sukalioti varžtus, o paskui teisinausi airbag'o iššovimo baime. :blush:
  • 0

#158 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2006 vasario 17 - 17:11

Aha. Pas mano partneri buvo neprisuktas kai pasiėmiau iš parduotuvės. :lol: Važiuoju vienądien, žiūriu kliba, sūka. Aš į žibintą, žibintas man dėdę Vycka pristatė, tas kreivokai pasižiūrėjo, pasiėmė atviortką ir keikdamas debilus prancūzus, nuėmė, patikrino airbag'o stuffo laikymasi vaire ir paprasčiausiai prisuko. Pasijutau šiek tiek keistai dėl savo kvailos baimės naujai mašinai sukalioti varžtus, o paskui teisinausi airbag'o iššovimo baime. :blush:

Tipo klibejo ta centrine apdaila su liuto zenklu? :unsure: Tai jis ja islupo ir paziurejo ar pagalve vietoje?
Sendien dar karteli teko pabuvoti servise, keistas dirzas, du itempimo guoliai, generatoriaus dirzas, tas stbuklingas skyvas,patikrintas galinis tiltas-geras. Testuota kompu, nustatyta, del gatavos granatos toj pusej gryba pjauna kartais ABS daviklis :mad: Vienzodziu reik ieskot granatos, kadangi 306 HDI yr excluzyvinis modelis ant Lt tai biski sudetinga bus rast :unsure: Nu vot pakeitus granata nebeturesiu pretenziju sitam pezkui, tfu tfu tfu :blush:

Šį pranešimą redagavo Francis: 2006 vasario 17 - 20:09

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#159 Snatch

Snatch
  • Senbuviai

Parašyta 2006 vasario 17 - 19:04

Tipo klibejo ta centrine apdaila su liuto zenklu? :unsure: Tai jis ja islupo ir paziurejo ar pagalve vietoje?

Aha.
  • 0

#160 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2006 vasario 17 - 19:05

Aha.

Tai reskias ja be baimes galima nuimti? O tie du varsciukai ka laiko, ta centrine apdaila ar pagalves visa mechanizma :ph34r:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0