Peršokti prie turinio


Nuotrauka

chuliganai uz vairo...


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 176

Apklausa: jei jus naglai buvot pakirstas kelyje. ka darot? (286 nariai(-ių) jau prabalsavo)

jei jus naglai buvot pakirstas kelyje. ka darot?

  1. vaziuoju toliau nekreipdamas demesio (34 balsai(-ų) [12.98%])

    Balsavimo varianto procentinis santykis: 12.98%

  2. padarau ta pati "skriaudikui" (32 balsai(-ų) [12.21%])

    Balsavimo varianto procentinis santykis: 12.21%

  3. pasiveju ir einu aiskintis santikiu (11 balsai(-ų) [4.20%])

    Balsavimo varianto procentinis santykis: 4.20%

  4. paleidziu keiksmazodzius i nugara (72 balsai(-ų) [27.48%])

    Balsavimo varianto procentinis santykis: 27.48%

  5. man taip nera nutike (2 balsai(-ų) [0.76%])

    Balsavimo varianto procentinis santykis: 0.76%

  6. viskas priklauso nuo situacijos (111 balsai(-ų) [42.37%])

    Balsavimo varianto procentinis santykis: 42.37%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

#21 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.794
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2006 gruodžio 06 - 13:48

Prisitaikyti - gal ne tokį žodį pavartojau. Labiau turėjau omeny - tinkamai įvertinti situaciją, ir būti atlaidiems mažiau įgudusiems. Beje - dauguma tavo paminėtų nuodėmių manau taikytinos būtent džigitams: nardymas tarp eilių be posūkių (tame tarpe ir iš 1 į 3 eilę), bet kokio kelių ženklinimo ignoravimas ir pan. ir t.t. Nelabai tikiu, kad dėl diedukų ir kamščiai susidaro. mano kuklia nuomone, kamščiai gali rastis iš: 1. Tiesiog dabartinių kelių pralaidumui per didelio automobilių srauto. Ar didukai ir provinciolai tą srautą sudaro? 2. Smulkių avarijų. Kas dažniausi jų kaltininkai? Daržininkai ar džigitai? 3. Bet kokia kaina besigrūdantys per geltonus bei raudonus šviesoforo signalus, sustojantys sankryžose ir užkertantys kelią tiems kuriems jau žalia. Ar tai paprastai būna moterys ir pensininkai? Neginu taisykles pažeidinėjančių (posukių nerodymas ir pan.) ar tiesiog dėl nesupratimo trukdančių eismui (30km/h trečia juosta ir pan.) senolių, ar pradedančiųjų vairuotojų. Bet netoleruoju isteriško pypinimo ant jų, gestikuliavimo viduriniu pirštu, smiliaus sukiojimo ties smilkiniu ar juo labiau tyčinio bandymo atsakyti tuo pačiu (užkišimo, aplenkus pristabdymo ir pan.). Kai matau /M\ ar (70) pažymėtas auto - mane tai labiau drausmina nei POLICIJOS ekipažas. Žiauriai nesinori rodyti jiems blogo pavyzdžio. Per didelis pasitikėjimas savimi, savanaudiškumas ir elementarus kitų eismo dalyvių negerbimas - IMHO pagrindinė mūsų kelių problema.
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#22 maiklas

maiklas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.152
  • Vieta:Kaunas - Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2006 gruodžio 06 - 14:03

Staciokas tiek uz vairo tiek gyvenime, todel man taip nera nutike...

Cia ne visai y tema, bet mane asmeniskai labai uzknisa visokie balvonai, kurie nemoka normaliai masinu pastatyt. Manau pagal tai kaip zmogus parkuoja masina prie namu, maximos ar kitoje bendro naudojimo vietoje, galima spresti ir apie jo poziury y aplinkinius <_<
O del kulturos keliuose, tai nezinau ar cia man vienam taip atrodo, ar bent jau Kaune, po akcijos "STOP karui keliuose" pradzios, zmones pradejo normaliau vazinet. O ir pats dazniau pradejau praleidinet kitus :blush: Kartais visai smagu, kai uzleidi zmogu, o jis tau avariniais padekoja :beer:
  • 0

#23 Neon'as

Neon'as
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 786
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot ex309GR 1.3, 406 1.8 16v ir P406 Break 2.1 TD :)

Parašyta 2006 gruodžio 06 - 14:12

Prisitaikyti - gal ne tokį žodį pavartojau. Labiau turėjau omeny - tinkamai įvertinti situaciją, ir būti atlaidiems mažiau įgudusiems.
Beje - dauguma tavo paminėtų nuodėmių manau taikytinos būtent džigitams: nardymas tarp eilių be posūkių (tame tarpe ir iš 1 į 3 eilę), bet kokio kelių ženklinimo ignoravimas ir pan. ir t.t. Nelabai tikiu, kad dėl diedukų ir kamščiai susidaro. mano kuklia nuomone, kamščiai gali rastis iš:
1. Tiesiog dabartinių kelių pralaidumui per didelio automobilių srauto. Ar didukai ir provinciolai tą srautą sudaro?
2. Smulkių avarijų. Kas dažniausi jų kaltininkai? Daržininkai ar džigitai?
3. Bet kokia kaina besigrūdantys per geltonus bei raudonus šviesoforo signalus, sustojantys sankryžose ir užkertantys kelią tiems kuriems jau žalia. Ar tai paprastai būna moterys ir pensininkai?

Neginu taisykles pažeidinėjančių (posukių nerodymas ir pan.) ar tiesiog dėl nesupratimo trukdančių eismui (30km/h trečia juosta ir pan.) senolių, ar pradedančiųjų vairuotojų. Bet netoleruoju isteriško pypinimo ant jų, gestikuliavimo viduriniu pirštu, smiliaus sukiojimo ties smilkiniu ar juo labiau tyčinio bandymo atsakyti tuo pačiu (užkišimo, aplenkus pristabdymo ir pan.). Kai matau /M\ ar (70) pažymėtas auto - mane tai labiau drausmina nei POLICIJOS ekipažas. Žiauriai nesinori rodyti jiems blogo pavyzdžio.
Per didelis pasitikėjimas savimi, savanaudiškumas ir elementarus kitų eismo dalyvių negerbimas - IMHO pagrindinė mūsų kelių problema.

1) Nardyti taip nesakiau, omeny turejau isvaziavima, kad ir issukant ir be posukio parodymo ir neziurint i veidrodeli lindimas i juosta...
2) Del kamsciu taip pat taikiau ne tik miestus bet ir rajoninius kelius kur buna istisine linija arba lenkimas draudziamas, tada tokie "greituoliai" automatiskai privercia pazeidineti KET, ir trukdo eismui..
3)Del avariju as nieko nesakiau todel kad visiems pasitaiko ir dzigitams ir senukams ir profesionalams...
4)Apie sviesoforus isvis nieko nesakiau... is kur istraukei?
o su paskutine pastraipa visiskai pilnai sutinku... o del 70 ir M tai yra pastebejimas kad dabartinis jaunimas ju tiesiog nesilipina, nes tipo nelygis jis juk issilaike teises ir tipo krutas nafig jam tas zenklas.. Pamates 70-desimtuka stengiuosi kuo greiciau pralenkt nes ju vairavime daznai buna neapgalvotu judesiu ir viso kito ko gali net nesitiket.. tei wat :beer:
  • 0
Nuotrauka

#24 Ramunas

Ramunas

    Sisteminis blokas

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 857
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:pimpe prailgintuvas

Parašyta 2006 gruodžio 06 - 14:26

Cia ne visai y tema, bet mane asmeniskai labai uzknisa visokie balvonai, kurie nemoka normaliai masinu pastatyt. Manau pagal tai kaip zmogus parkuoja masina prie namu, maximos ar kitoje bendro naudojimo vietoje, galima spresti ir apie jo poziury y aplinkinius 


Kas liecia parkavima tai visada pastatau masina tvarkingai ir prie namu ir prie PC ir visur kitur. Nesinaudoju invalidu vietomis. Kas liecia pati vairavima, per 9 savo vairavimo metus(o kilometru prasukta tikrai nemazai ir lietuvoje ir uzsienyje) esu turejes tik viena smulkia avarija. kas del lindimo, uzkisimo pries mane tai galit pamirsti, siuo atveju jokio humaniskumo jei tai daroma naglai(jei tvarkingai bando rikiuotis, su atitinkamais signalais beabejo uzleidziu). Kas liecia pati vaziavima ir greiti, tai visada ji virsiju 10km/h. Vaziuodamas antra juosta, mirkcioju ilgosiom kad pasitrauktu jei vaziuoja letai ir pan. Nesu idealus, bet mano vairavimo stilius pakankamai saugus tiek man, tiek aplinkiniams vairuotojams. Plius vazinejant pvz su tranzitu tai apzvalga ir priekyje ir gale yra nuostabi, tad prognozuot visa ivykiu eiga tikrai nera sunku.

Ramunas
  • 0
Iš kliento medžiagų nemokamai aplaistau gimtadienius, vestuves, krikštynas ir kitokias šventes

#25 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.794
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2006 gruodžio 06 - 14:32

Šviesoforus paminėjau tiesiog kaip galimą kamščių priežastį, idant visko neversti ant daržininkų. Na o jei jau rajoniniuose keliuose 2-3 automobilių grūstis kamščiais vadinti man liežuvis nesiverčia ir manęs tai tikrai niekaip nepriverčia "automatiskai pazeidineti KET" ;) :beer:
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#26 SleaDer

SleaDer
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 35
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 TS4

Parašyta 2006 gruodžio 06 - 15:36

o del 70 ir M tai yra pastebejimas kad dabartinis jaunimas ju tiesiog nesilipina, nes tipo nelygis jis juk issilaike teises ir tipo krutas nafig jam tas zenklas.. Pamates 70-desimtuka stengiuosi kuo greiciau pralenkt nes ju vairavime daznai buna neapgalvotu judesiu ir viso kito ko gali net nesitiket.. tei wat :beer:

Tai kad dabar lyg jau ir nebereik 70 lipintis, o /M\ ant instruktoriu masinu visada buna.
O del to kad jaunimas nenoriai dedasi (70). Tai vien del visishkos daugelio eismo dalyviu nepagarbos ir ignoravimo...Pats neturiu dar 2 metu stazo, bet su zenklu vaziavau gal ~30 minuciu pirmaja diena ir daugiau ji paslepiau bagazinej :ph34r: . O tai yra del to:
1) Jei "dzigitas" pamatys tave vaziuojanti su 70, butinai aplenks ir uzkirs. :angry:
2) Tarkim vaziuji 2 juosta ir nori persirikiuot i 1. Tai is galo vaziuojantis pirmaja butinai turi uzmint tapke ir bandyt lenkti, nes jam "nelygis" vaziuot paskui "pradedantyji". <_<
3) Jei jau atsidursi kamshtyje ir teks persirikiuot, tai naglai nelendant nieks nepraleis. ( O visgi pirmom dienom patirties truksta ir nelabai jauti gabaritus, tai naglai lysti baisoka.) : :(
  • 0
Peugeot 406 Break TS4
Peugeot 405 SRi (parduotas)
_Vilnius_Pašilaičiai_Šalia Žibinto_

#27 Neon'as

Neon'as
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 786
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot ex309GR 1.3, 406 1.8 16v ir P406 Break 2.1 TD :)

Parašyta 2006 gruodžio 06 - 15:56

Šviesoforus paminėjau tiesiog kaip galimą kamščių priežastį, idant visko neversti ant daržininkų.
Na o jei jau rajoniniuose keliuose 2-3 automobilių grūstis kamščiais vadinti man liežuvis nesiverčia ir manęs tai tikrai niekaip nepriverčia "automatiskai pazeidineti KET" ;)
:beer:

Nu ateprasau bet kai lekiu Vilnius-Jurbarkas keliukais pro miskus ir kai pasitaiko babulia arba diedulis su kepure tai susidaro ne 2ar3 masineles o apie 10-15 wa tada tai linxma buna kaip laidotoviu kolona kokia :P ir dzin kad keliones laikas vaziuojant is paskos nuo 2val prailgetu dar +1 valanda :o
  • 0
Nuotrauka

#28 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.096
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Parašyta 2006 gruodžio 06 - 16:17

O del to kad jaunimas nenoriai dedasi (70). Tai vien del visishkos daugelio eismo dalyviu nepagarbos ir ignoravimo...Pats neturiu dar 2 metu stazo, bet su zenklu vaziavau gal ~30 minuciu pirmaja diena ir daugiau ji paslepiau bagazinej :ph34r: .

mano zmona pavazinejo virs men, su 3 incidentais... :ph34r: numeciau zenkla nx, jau 10 men ramu... :rolleyes:
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

#29 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 506
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2006 gruodžio 06 - 17:09

Atvazinejau visus 2 metus su tuo zenklu. Jokiu problemu del to neturejau, gal del to, jog uz vairo sedziu nuo 14m ir nebuvo jokios pradedanciojo baimes (tevukas vairavimo instruktorius). Nors ne, buvo viena karta, gerbiamieji policininkai prisikabino, kodel, mol, zenklo nera. Yra, sakau, tik nesimato, langas aprasojes. Numyke, numyke ir palinkejo gero kelio :blush: O langas is tikro buvo aprasojes, nes po brolio gimtadienio reikejo isvezioti visus po namus. O as kaip jaunelis, katik teisias gaves, galejau pasireiksti, o ce pi*t mentai! :wacko: eh.... smagu prisiminti :rolleyes:
  • 0

#30 SleaDer

SleaDer
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 35
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 TS4

Parašyta 2006 gruodžio 06 - 20:00

AllFOLK o jei nepaslaptis kokiam mieste vazinejai ? ;)
  • 0
Peugeot 406 Break TS4
Peugeot 405 SRi (parduotas)
_Vilnius_Pašilaičiai_Šalia Žibinto_

#31 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 4.533
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2006 gruodžio 06 - 20:54

Ištrauka iš Biblijos: Kai tau trenkia į vieną žandą, atsuk anam ir antrą. (Kad žandikaulis atsistotų į vietą...) Jei rimtai, tai draugelis dirbo Belgijoj, tai naujai mokėsi važinėti. Tiek tie belgai ramūs, kad ir pačiam dingo noras "chamielint". Grįžo Lietuvėlėn - o, tu šventa pana Marija!!!!!
  • 0
... labai piktas diedas...

#32 Svečias_HDI_*

Svečias_HDI_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 gruodžio 07 - 07:08

Seip tai nelabai kas kerta, nes turbut ivertina finansine padeti pries kirsdamas. O konfliktu kelyje pasitaiko, bet nelabai kreipiu demesi. Tik galiu viena nuodeme rimta prisipazint, kad uz parodyta 'f**ka' sulauziau rodytojui zandikauli. Tas ivyko neperseniausei dar per vietinius radijo eterius skelbe ir ieskojo liudytoju apie ivyki. Kad neuzsipultumet, kad as keliu huliganas ir tt pabandysiu situacija truputeli nusviesti. Vaziavau su zmona ir vaiku antra juosta ir ilgom pamirksejau, kad duotu kelia, tai pasitaike "gezas" su BMW ir niauktais langais kuris galvojo, kad yra mandras ir jo mandrumas uzsibaige po keliu minuciu.
  • 0

#33 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 310
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2006 gruodžio 07 - 07:59

Tik galiu viena nuodeme rimta prisipazint, kad uz parodyta 'f**ka' sulauziau rodytojui zandikauli.
.... Vaziavau su zmona ir vaiku antra juosta ir ilgom pamirksejau, kad duotu kelia...

Tai tokiems aš ir 'f**ka' rodau :blush:
  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#34 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.794
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2006 gruodžio 07 - 08:31

Ko tu čia vis tą savo finansinę padėtį afišuoji? Niekam ji neįdomi. Jau kuris laikas visai padoriai tamsta postinai - ir še dar vienas perliukas :) P.S. O geležinkelio pervažoje gal irgi finansinės padėties pranašumais prieš lokomotyvo mašinistą vadovaujies? Jei nepraleistų kok gaidys HDi kortežo - irgi sulaužytum žandikaulį?
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#35 Neon'as

Neon'as
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 786
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot ex309GR 1.3, 406 1.8 16v ir P406 Break 2.1 TD :)

Parašyta 2006 gruodžio 07 - 09:10

Seip tai nelabai kas kerta, nes turbut ivertina finansine padeti pries kirsdamas. O konfliktu kelyje pasitaiko, bet nelabai kreipiu demesi. Tik galiu viena nuodeme rimta prisipazint, kad uz parodyta 'f**ka' sulauziau rodytojui zandikauli. Tas ivyko neperseniausei dar per vietinius radijo eterius skelbe ir ieskojo liudytoju apie ivyki. Kad neuzsipultumet, kad as keliu huliganas ir tt pabandysiu situacija truputeli nusviesti. Vaziavau su zmona ir vaiku antra juosta ir ilgom pamirksejau, kad duotu kelia, tai pasitaike "gezas" su BMW ir niauktais langais kuris galvojo, kad yra mandras ir jo mandrumas uzsibaige po keliu minuciu.

Matyt herovas gezas pasitaike kad sugebejo sustoti... :lol:
  • 0
Nuotrauka

#36 maiklas

maiklas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.152
  • Vieta:Kaunas - Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2006 gruodžio 07 - 09:48

Vaziavau su zmona ir vaiku antra juosta ir ilgom pamirksejau, kad duotu kelia, tai pasitaike "gezas" su BMW ir niauktais langais kuris galvojo, kad yra mandras ir jo mandrumas uzsibaige po keliu minuciu.

Bent jau ne prie savo vaiko taip darytum :(

Šį pranešimą redagavo maiklass: 2006 gruodžio 07 - 09:49

  • 0

#37 Neon'as

Neon'as
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 786
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot ex309GR 1.3, 406 1.8 16v ir P406 Break 2.1 TD :)

Parašyta 2006 gruodžio 07 - 09:53

Bent jau ne prie savo vaiko taip darytum  :(

O jis zinai mokina vakarais savo vaika: - Va vaikeli matei kaip suluzo snukis jam, ir Tu taip daryk uzauges jei kas Taves nepraleis, turi but kietas kaip Tavo tevelis... :o

p.s. to HDI bent jau nesireikstum taip garsiai apie savo "zygdarbius" gedos turetum :(

Šį pranešimą redagavo Neon'as: 2006 gruodžio 07 - 09:55

  • 0
Nuotrauka

#38 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 506
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2006 gruodžio 07 - 09:58

ma irgi klausimas pasistojo. Kaip tu sugebejai sustabdyti ta BMW? Turbut skubejai? O beirodinedamas savo "tiesa" veikiausiai laiko sutaupiai marias? <_<
  • 0

#39 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 gruodžio 07 - 10:01

Keiksmu kruva i nugara :))) Ir signalo kriokimas, kartais pasivyjus piktu zvilgsniu nusvelgiamas, bet daugiau nieko ;-) O ka te bepridarysi? Durna ir baznycioje musa :D
  • 0

#40 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 gruodžio 07 - 10:07

Neturiu nieko pries pries HDI poelgi, bet uz fakus ir as i snuki ivaziuosiu, jei jau tokias emocijas reiski, buk malonus uz tai ir savo izuluma atstovet. Jei ne patc kaltas. TIk kad va farom mirksejai, tai cia jau zema... Gerai, kad ant tokio kaip as neuzsirovei, butum ir be masinos snukio likes ir be dantu poto :))))) Nekenciu tokiu, kurie autostradoje vaziuodami mirksi. jei jau prisiveja, tai iskart mirkset, nors aisku jam px kad pirma juosta vaziuoja N masinu ir nera nei kaip jo praleisti nei kaip aplenkti kitas.... O jei ir yra, kartais uztenka palaukti pora sec ir pats zmogus pasitrauks, o ne mirkset, nes tu netiek kad hamas tada buni, kiek ir zmogu akini.... P.S. Nemirksekit 605 melynam liutukui ;-) Bus blogai :)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0