Edited by Kulinaras, 2006 August 23 - 15:24.

Didziausia bauda
Posted 2006 August 23 - 15:24
Posted 2006 August 23 - 16:39
cia nesenai?1500 lt. ir 18 men. atimtos teises. Po teismo liko 8 men. ir 1000lt..
Daugiau jokiu pagiringu vairavimu..................

Pavogėm dėžę degtinės, pardavėm, o už gautus pinigus prisigėrėm

Posted 2006 August 23 - 16:53
Uz krikscioniska vairavima.. Malacius.1500 lt. ir 18 men. atimtos teises. Po teismo liko 8 men. ir 1000lt..
Ne man teist, zinoma, bet gaila, kad tokiem kaip tu teismai dar ir termina sumazina.

Svečias_pighead_*
Posted 2006 August 23 - 17:06

Svečias_SketcH_*
Posted 2006 August 23 - 17:19

Posted 2006 August 23 - 18:17
na as neteisciauUz krikscioniska vairavima.. Malacius.1500 lt. ir 18 men. atimtos teises. Po teismo liko 8 men. ir 1000lt..
Ne man teist, zinoma, bet gaila, kad tokiem kaip tu teismai dar ir termina sumazina.![]()

ir dar. yra tokia liauka neatsimenu kaip vadinas (gal alkoholio ar kaip) ir del jos zmogus pripute 0.5 regis.
pasirodo tas zmogus apstinentas visa gyvenima buvo. taigi medikai jam pazyma isdave kad iki tiek ir tiek tas zmogus negirtas.
taigi ne tame reikalas kiek isgeri. svarbu kad liauka nuliukus darytu

Posted 2006 August 23 - 19:12
Visi zino.. Tai kokio xrieno tie zinantys uz vairo seda? Tu manai, kad paxmielas yra pateisinimas?na as neteisciau
. nes visi zino kad po vakarykscio kita diena gali jaustis gerai taciau pripust nzn kiek.
ir dar. yra tokia liauka.. <...>
Be to, konkreciu atveju veikejas ne per seniausiai su savo ZX plojosi.. Atrodytu, zmogus, kaip tik atsargesnis turetu tapt..

O apie liaukas, zinai, kam gali papasakot.. ;) Lyg kas antras tokia turetu.
Posted 2006 August 23 - 20:23
kur tu radai parasyta, kad bauda jis gavo po avarijos su ZX?Be to, konkreciu atveju veikejas ne per seniausiai su savo ZX plojosi.. Atrodytu, zmogus, kaip tik atsargesnis turetu tapt..
![]()
Posted 2006 August 23 - 20:58
Dvieju fragmentu, istrauktu is skirtingu kontekstu gretinti gal ir nereiktu, ypac nezinant visu aplinkybiu. Tad geriau ir neteisk, ir nepamokslauk. Vienas momentas: klaidas darome visi. Gerai jei klaidos nepridaro nepataisomos zalos, gerai jei is klaidu pasimokoma.Be to, konkreciu atveju veikejas ne per seniausiai su savo ZX plojosi.. Atrodytu, zmogus, kaip tik atsargesnis turetu tapt..
Svečias_Kursis_*
Posted 2006 August 23 - 21:13

Posted 2006 August 23 - 21:39
Geriausia, išduosiu paslaptį, pabandyt išmokt mokytis iš svetimų klaidų... ;)Dvieju fragmentu, istrauktu is skirtingu kontekstu gretinti gal ir nereiktu, ypac nezinant visu aplinkybiu. Tad geriau ir neteisk, ir nepamokslauk. Vienas momentas: klaidas darome visi. Gerai jei klaidos nepridaro nepataisomos zalos, gerai jei is klaidu pasimokoma.
Posted 2006 August 23 - 21:42
Aaa jooo, žiūriu, kad kažkaip forumo jūra rami lyg stiklas...nu arūne, teisus tu, betgi kažkas turi acidalių su darka užvaduot, kai jie ilsisi...
Posted 2006 August 24 - 00:07

DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass

Posted 2006 August 24 - 01:17
Jei buvo atvirkstine tvarka tie 2 epizodai, tai dar blogiau..Dvieju fragmentu, istrauktu is skirtingu kontekstu gretinti gal ir nereiktu, ypac nezinant visu aplinkybiu. Tad geriau ir neteisk, ir nepamokslauk. Vienas momentas: klaidas darome visi. Gerai jei klaidos nepridaro nepataisomos zalos, gerai jei is klaidu pasimokoma.

Yra didelis skirtumas tarp klaidos (bent jau daugelis tai supranta kaip nepalankiai susiklosciusiu aplinkybiu pasekme, kai nuo kaltininko mazai kas priklauso) ir samoningo pavojaus sukelimo sau ir kitiems. Man nelabai suprantama, kodel apskritai tai (vaziavimas isgerus) yra taip toleruojama ir net ginama.. Ir kad tuo ar kitu atveju toks zmogaus elgesys neturejo skaudziu pasekmiu arba, kad klaidas darome visi, man tikrai neatrodo rimti argumentai. Pasakyk, Zanuda, man bent viena aplinkybe, kuri leidzia vairuoti isgerus.

Posted 2006 August 24 - 07:15
situacija:Jei buvo atvirkstine tvarka tie 2 epizodai, tai dar blogiau..
![]()
Yra didelis skirtumas tarp klaidos (bent jau daugelis tai supranta kaip nepalankiai susiklosciusiu aplinkybiu pasekme, kai nuo kaltininko mazai kas priklauso) ir samoningo pavojaus sukelimo sau ir kitiems. Man nelabai suprantama, kodel apskritai tai (vaziavimas isgerus) yra taip toleruojama ir net ginama.. Ir kad tuo ar kitu atveju toks zmogaus elgesys neturejo skaudziu pasekmiu arba, kad klaidas darome visi, man tikrai neatrodo rimti argumentai. Pasakyk, Zanuda, man bent viena aplinkybe, kuri leidzia vairuoti isgerus.
Balius uz miesto. kazkas sunkiai susizeide. Visi isgere.
maziausiai isgeres veza i ligonine ar niekas isgeres nevairuoja pagal ideologija?
patys zinom kad greitoji nebutinai greitai sureaguos....

Posted 2006 August 24 - 07:52
Tu man geriau pasakyk, kurioje vietoje buvo minima tolerancija neblaiviems vairuotojams. Kaip sakoma "posle boja kulakami nemashut"Pasakyk, Zanuda, man bent viena aplinkybe, kuri leidzia vairuoti isgerus.
Posted 2006 August 24 - 07:59
Konkreciu atveju bauda uz pagirias buvo pries 6 metus, tada dar net peugeot neturejau, o tamsta ir teisiu. I teisma padaviau del priezasciu, kuriu cia nereklamuosiu, taciau ji dalinai laimejau.Be to, konkreciu atveju veikejas ne per seniausiai su savo ZX plojosi.. Atrodytu, zmogus, kaip tik atsargesnis turetu tapt..
![]()
O apie liaukas, zinai, kam gali papasakot.. ;) Lyg kas antras tokia turetu.
Zx ant bordiuro buvo siemet ir be jokiu pagiriu, ar alkoholio, todel samprotavimai apie atsarguma ar pan. nezinant detaliu ir etc. tik tusti paistalai.
As aplamai sveiku protu niekaip negaliu apjungti siu dvieju ivykiu

Del krikscionisko vairavimo (mano paraso), tai kolegai matyt jumoro jausmas streikuoja

Edited by Kulinaras, 2006 August 24 - 08:17.
Posted 2006 August 24 - 08:09
Tokiu aplinkybiu nera ir nieks cia saves nesigaili, kaip kolegai atrodo.Pasakyk, Zanuda, man bent viena aplinkybe, kuri leidzia vairuoti isgerus.
O kreipimasis i teisma yra man konstitucijos suteikta teise ir jei galiu ja pasinaudoti, as naudojuos visiskai nepriklausomai nuo to, as laikau save kaltu ar ne. Butu labai keista, jeigu zinodamas, kad galiu laimeti ir isgauti sau naudos, tik sedeciau baznycioj ir kalbeciau rozanciu :mad:
Edited by Kulinaras, 2006 August 24 - 08:10.
Posted 2006 August 24 - 14:03
Posted 2006 August 24 - 14:30
Suprasti nesunku, nes dydzhioji dalis visuomenes taipogi vartoja ir net po to vairuoja.Atmetus visus asmeniskumus man irgi nesuprantama visuomenes tolerancija "paemusiems" uz vairo...

Pachmielingas vairavimas dar labiau toleruojamas, nes dar dydesne dalis pachmielingi vairuoja.
Nebusiu moralistas. Patchiam yra ne karta teke ish po vakar vazhiuoti ir velnias zhino buvo tuo momentu promiliu ar ne?
Galvoju tokiems atvejams alkotesteri nusipirkti, bet pigus shuda rodo, o padoresni kainuoja nesveikus pinigus.
Kol kas pasikliaunu zhmogishku faktorium. Jei peregaras uostantchio neuzhmusha - vazhiuoju, jei uostantis griuna ieshkau kitu transportavimosi budu.
© J. Erlickas
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users