Didziausia bauda
Svečias_Tomis_*
Parašyta 2006 rugpjūčio 24 - 16:45

Parašyta 2006 rugpjūčio 24 - 16:48
man rodos cia jau zmogaus teisiu pazeidimasAtmetus visus asmeniskumus man irgi nesuprantama visuomenes tolerancija "paemusiems" uz vairo...
Mano 100 lt. + laringitas, buvo pastatyta rezervuotoj vietoj. Atvyko atblokuoti po 6 valandu laukimo ziemos nakti.
laisvo judejimo apribojimas.

[C2][Citroen C2, 1.4 2004][Family reserve since April 2013]
[106 XT 1.4 1993'][Roland Garros][2005-2012][][Sold to rise and shine]
[605 SV 3 1992'][[2005-2009][Sold in a good condition]
[Mazda 323 1986][2003-2005][VW Golf 1987][2001-2003]
Parašyta 2006 rugpjūčio 24 - 17:11
taip ir yra. esu girdejes kad teisininkui uzblokavo tai i teisma padaveman rodos cia jau zmogaus teisiu pazeidimasAtmetus visus asmeniskumus man irgi nesuprantama visuomenes tolerancija "paemusiems" uz vairo...
Mano 100 lt. + laringitas, buvo pastatyta rezervuotoj vietoj. Atvyko atblokuoti po 6 valandu laukimo ziemos nakti.
laisvo judejimo apribojimas.
come on flame..

Pavogėm dėžę degtinės, pardavėm, o už gautus pinigus prisigėrėm

Parašyta 2006 rugpjūčio 27 - 12:20
Tu man geriau pasakyk, kurioje vietoje buvo minima tolerancija neblaiviems vairuotojams. Kaip sakoma "posle boja kulakami nemashut"
"ypac nezinant visu aplinkybiu. <...> Vienas momentas: klaidas darome visi. Gerai jei klaidos nepridaro nepataisomos zalos<...>" ( pagal Aroone Z.) ;)
Parašyta 2006 rugpjūčio 27 - 12:37
Tu tik nesupyk: tarp eiluciu as nieko nerasiau. Pasleptu minciu ten taipogi neturetu buti. Is kitos puses, kas iesko - tas randa."ypac nezinant visu aplinkybiu. <...> Vienas momentas: klaidas darome visi. Gerai jei klaidos nepridaro nepataisomos zalos<...>" ( pagal Aroone Z.) ;)
Parašyta 2006 rugpjūčio 27 - 12:42
situacija:
Balius uz miesto. kazkas sunkiai susizeide. Visi isgere.
Sako: "Nu va, Zigmas čia šiek tiek susižeidė, kraujuoja kaip paršas.. Už tai ir išerkim.." Išgėrė. Visi.
maziausiai isgeres veza i ligonine ar niekas isgeres nevairuoja pagal ideologija?
Vėliau nutarė, kad mažiausiai gėrusiam "nakazas" - vežt Zigmą į ligoninę.
Po to apsigraibė, kad visi daugiau mažiau dešiniųjų pažiūrų, nu dar pora "centresnių" - niekas pagal ideologija ir partinę liniją vairuot negali..
patys zinom kad greitoji nebutinai greitai sureaguos....
Visi choru kvietė greitają, siūlė operatorei pakelt į Zigmo sveikatą, dainavo "ilgiausių metų" į ragelį..
Parašyta 2006 rugpjūčio 28 - 07:50
Svečias_Tomekas_*
Parašyta 2006 rugpjūčio 28 - 08:35
Parašyta 2006 rugpjūčio 28 - 08:53

Svečias_Tomekas_*
Parašyta 2006 rugpjūčio 28 - 08:56
Parašyta 2006 rugpjūčio 28 - 09:36
A kodel biciulis nenorejo gincytis?sestadieni su biciuliu vaziavome is Utenos, tai prasilenkdamas policijos ekipazas uzfiksavo rankoje laikomu radaru greiti 147 km/h
Apsisuko, pasivijo ir ateme 220 lt. grasino bauda nuo 1000 lt ir 8 balai, tai biciuliui nelabai norejosi gincytis, ar galima, ar negalima prasilenkiant greiti matuoti

Kaip man aiskino, tokio varianto pagal instrukcijas nera. Tie fenai (jei ten is tiesu tik fenas) skirti matuoti stovint i judanti. Gal dabar jau pakeite ka nors?..

Tik va konkreciu atveju, net ir atmetus visas imanomas paklaidas vis dar liek ~50 kmh per daug.

Parašyta 2006 rugpjūčio 28 - 11:15
Parašyta 2006 rugpjūčio 28 - 12:29

Parašyta 2006 rugpjūčio 29 - 08:28
TAČIAU... pastaruoju metu pareigūnai pradėjo gudrauti ir... važiuodami priešpriešine eismo juosta stebėti iš priekio važiuojančias mašinas (neretai jie tai daro lėtai važiuodami kelkraščiu). Pamatę įtartinai greitai važiuojančią ar kitas lenkiančią mašiną, jie stabteli ir greitai "nušauna" pažeidėją... Man taip irgi buvo

Tokią "šaudymo" sistemą kaimynai latviai seniai naudoja.
Tad būkit atsargūs ir pastebėję kelkraštyje lėtai važiuojančius pareigūnus bliksėkit kitiems!

Parašyta 2006 rugpjūčio 29 - 09:04
Čia apie paklaidas ir apie prietaiso naudojimo technologiją (kaip sujuo elgtis ar kažkas panašaus, maždaug instrukcija) ir sertifikatus galima būtų padiskutuot.Šiaip jo, su paprastu fenu negalima matuot greičio judant. Taip galima daryti tik su tais lazeriniais matuokliais (jie gali matuoti ir nuvažiuojančios auto greitį). Tokių Lietuvoje yra vos keli.
TAČIAU... pastaruoju metu pareigūnai pradėjo gudrauti ir... važiuodami priešpriešine eismo juosta stebėti iš priekio važiuojančias mašinas (neretai jie tai daro lėtai važiuodami kelkraščiu). Pamatę įtartinai greitai važiuojančią ar kitas lenkiančią mašiną, jie stabteli ir greitai "nušauna" pažeidėją... Man taip irgi buvoIlgai su mentais diskutavau tąkart ir jie man viską "prisipažino". Ir "nušovė" mane likus vos 100 metru, nes kitaip tiesiog nespėjo, nes važiavau ~135 km/val.
Tad būkit atsargūs ir pastebėję kelkraštyje lėtai važiuojančius pareigūnus bliksėkit kitiems!
Juju šaudyklė tikrai nesujungta su aftomobiliu ir minusuot greičio iš akies jie negali, nepasirašai ant ju išrašyto lapeliuko ir tiek, kiek naudos išpeščiau taip išsišokdamas nežinau, bet bandyt verta jei jie neteisus.
Atrado aukso gyslą ir durnina džigitus

Svečias_HDI_*
Parašyta 2006 rugpjūčio 29 - 11:01
Oi klystate kolegos del greicio matavimo prietaisu, oi kaip klystate. Galiu tik tiek pasakyti, kad patys populiariausi yra "Traffic", nes jie yra lazeriniai ir gali matuoti tiek atvaziuojancios, tiek nuvaziuojancios masinos greiti, beje ju leistina paklaida 3km/h.Šiaip jo, su paprastu fenu negalima matuot greičio judant. Taip galima daryti tik su tais lazeriniais matuokliais (jie gali matuoti ir nuvažiuojančios auto greitį). Tokių Lietuvoje yra vos keli.
TAČIAU... pastaruoju metu pareigūnai pradėjo gudrauti ir... važiuodami priešpriešine eismo juosta stebėti iš priekio važiuojančias mašinas (neretai jie tai daro lėtai važiuodami kelkraščiu). Pamatę įtartinai greitai važiuojančią ar kitas lenkiančią mašiną, jie stabteli ir greitai "nušauna" pažeidėją... Man taip irgi buvoIlgai su mentais diskutavau tąkart ir jie man viską "prisipažino". Ir "nušovė" mane likus vos 100 metru, nes kitaip tiesiog nespėjo, nes važiavau ~135 km/val.
O patarimas paprastas nusipirkite antiradara arba vazinekite leistinu greiciu ir nekils bereikalingu diskusiju.
Parašyta 2006 rugpjūčio 29 - 11:22
Klausimas niekad neklystančiam HDI'nui ;)Oi klystate kolegos del greicio matavimo prietaisu, oi kaip klystate. Galiu tik tiek pasakyti, kad patys populiariausi yra "Traffic", nes jie yra lazeriniai ir gali matuoti tiek atvaziuojancios, tiek nuvaziuojancios masinos greiti, beje ju leistina paklaida 3km/h.
O patarimas paprastas nusipirkite antiradara arba vazinekite leistinu greiciu ir nekils bereikalingu diskusiju.
Tas populiarusis "Traffic" - mobilus prietaisiukas stacionariai į auto sumontuotas?
Jei su juo galima iš važiuojančios auto šaudyti - kaip jis savos auto greitį gauna?
Parašyta 2006 rugpjūčio 29 - 11:27
Reikia neuzmirsti, jog policija jau gana senokai naudoja "naujus" ukrainietiskus radarus (nebepamenu pavadinimo): viena ju modifikacija yra skirta "saudyti is rankos", kita gali buti knmplektuojama su vaizdo fiksavimo ir irasymo iranga bei stacionariai montuojama i autombili. Su pastaraja galima fiksuoti greiti ir vaziuojant.Tas populiarusis "Traffic" - mobilus prietaisiukas stacionariai į auto sumontuotas?
Jei su juo galima iš važiuojančios auto šaudyti - kaip jis savos auto greitį gauna?
Parašyta 2006 rugpjūčio 29 - 11:28

Pavogėm dėžę degtinės, pardavėm, o už gautus pinigus prisigėrėm

Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0