Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Ar Klubiečiai patriotai


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 90

Apklausa: Kas man Lietuva (114 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kas man Lietuva

  1. Esu patriotas (47 balsai(-ų) [43.52%])

    Balsavimo varianto procentinis santykis: 43.52%

  2. Nei myliu nei spjaunu (26 balsai(-ų) [24.07%])

    Balsavimo varianto procentinis santykis: 24.07%

  3. Dėl politikų veiksmų baigiu prarast tikėjimą (25 balsai(-ų) [23.15%])

    Balsavimo varianto procentinis santykis: 23.15%

  4. Dėjau ant "Marijos žemės" ir varau į užsienį (3 balsai(-ų) [2.78%])

    Balsavimo varianto procentinis santykis: 2.78%

  5. Jau pamiršau kas tai yra (7 balsai(-ų) [6.48%])

    Balsavimo varianto procentinis santykis: 6.48%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

#81 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Pranešimai: 2.200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2007 liepos 04 - 10:20

Skaitau as ka cia kolegos raso ir galiu tik kasytis pakausi kaip mano avataras
Posted Image
Gal ple sukurti atskira tema "keiksmazodziai, replikos, komentarai valdzios pusen"??? :angry:

Kaip tu, žmogeli, būsi patriotu, jei nebetiki savo valdžia.... ... Kad nors kuris tuo metu tarstelėjo, kad kažką naudingo reik padaryt valstybei, žmonėms? NIEKAS ! ! !.... Sako "...žinai, į šitą Lietuvą jau nebesinori sugrįžt..." .... Paskaitai spaudą ir nusigert norisi.... Kol viršuje sėdės tie šiknasnukiai, patriotai (kaipo žmonių veislė) išnyks.....


Su visa derama pagaba leiskit pastebeti, kad jusu nuomone mazu maziausiai yra persmelkta pesimizmo be jokiu logisku argumentu. Taip ir gadinami zmones lietuvoje. Dar blogiau nei valdzia lietuvoje dirba ziniasklaida. Rodoma tik tai kas yra blogai, nagrinejami ne esminiai etikos klausimai, dalybos ir pan (zodziu tai ka girdeti ( ir apkalbineti ) nori tauta). Ne vienam sakiau. Nori teigti, kad valdzia nedirba? atsiversk valstybes zinias ir perskaityk visus istatymus kuriuos ji prieme ir jei ne vienas is ju nera naudingas paciai saliai mesk i mane akmeni (ir saugokis jo lekiancio atgal)... Valdzia yra geriausia kokia pati tauta gali (ar nori) tureti.... Jei visi geresni, saziningesni zmones nenorejo, negalejo ten patekti tai mums lieka su tuo susitaikyti arba patiems imtis veiksmu. As asmeniskai neturiu noro listi i politika, bet tokiems kaip jus kolega kurie pries dalybas prie lovio, kurie zino ka ir kaip padaryti, kad lietuvai butu geriau valdzios durys yra atviros. jei sustauskas pateko i seima tai nemanau, kad norint sunku butu patekti ir jums. Uz tai gausite alga apie 5k dar privilegiju uz pora tukst, kruva mielu kolegu kurie pils suda jums ant galvos, zurnalistus kurie kapstys jus, jusus seimos narius ir giminaicius. Ir neduok diev kuris is ju bus prasigivenes geriau nei kaimo bobules ( nesvarbu, kad savo pastangomis).. Tada skandalas, aiskinimaisi ir bereikalingas savo neuronu zudimas. Oi pala dar gi reikia dirbti ir gerinti mums gyvenima (taip, taip mums.. Tai tautai kuri i jus spjauna ) suseskit mielieji 141 ir pabanykit parasyti istatyma kuri po to 3 milijonai bandys sulauzyti (kartojuosi). Del to sakinuko "...žinai, į šitą Lietuvą jau nebesinori sugrįžt..." tai yra trumpas atsakymas zinai, sioje lietuvoje jusu niekas ir nelaukia.... Ir griztant prie pirmo sakinio (citatoje) tai nematau as sarisio tarp patriotizmo ir valdzios. kas cia bendro? Ar lietuva valdo darbo partija, ar sovietai ar dar kasnors pati lietuva nuo to nesikeicia. Kas yra tauta? kalba? teritorija? istorija? Dar dvasia kuri gali priversti zmones gultis po tankais, kuri suvienija, kuri privercia paimti nepazistama zmogu uz rankos ir sukurti grandine nuo Vilniaus iki Talino, kuri parodo pasauliui, kad mes ne ant bajerio ruosiames atgimti. Lietuvis yra lietuvis todel, kad turi lietuva. Visi kiti yra "Is lietuvos" nes jie deja cia gyvena (-o)....

Ne labai tolerantiskai bet AllFolkas teisingai parase... nekomentuosiu.

Gaila, nekuriems oponentams pristigo argumentų...


Cia man labiau primine is serijos kai kazkam reikia duoti kelia....

Sakykim tiesiai shiesiai - esam degradu idiotu tauta ir tiek. Kokie esam, tokius ir ishsirenkam. Paskui burnojam, nors dar priesh renkant viskas aishku buna. Galim pasiguosti, kad kokie amerikietchiai irgi negudresni. Bushas jaunesnysis antrai kadencijai! Tchia jau net debilishka lietuviu meile AMB perspjove.

Smaiksciai bet teisingai :beer: Daznai pamirstama, kad valdzia daugiau ar maziau yra pacios tautos vedrodis.... Taigi reiktu pirma savo snukuti pataisyti ir tik tada is atspindzio juoktis...
Na o 2step yra atsiribojes nuo lietuvos ir nuo jos valdzios tai lieka tik pasveikinti ir sekmes palinketi :beer:
  • 0
kažkaip.....

#82 Svečias_jurgacka_*

Svečias_jurgacka_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 liepos 04 - 13:06

Man labai patinka viena a.a. Kenedžio frazė: "Nežiūrėk, ką Tau davė Tėvynė, o žiūrėk, ką Tu jai davei."
  • 0

#83 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 liepos 04 - 16:18

Jimmy, Slovenijos pavyzdys yra labai unikalus. Bijau, kad istorijoje net Japonijos augimas salia neatrodytu taip nerealiai. Butu idomu prie progos issiaiskinti kaip jiems viskas pavyko. Ypac su triju dienu karu. Manding, panasesniam palyginimui galima imti Slovakija, Bulgarija, LV, EE. Nu ir tada matytusi kad ne taip blogai visx yr. Del politiku - Jimmy, nepatingek kada per deze paziureti kokio UK parlamento, o kartais ir JAV senato posedziu. O del G.W. Buscho Maestro bede kaip pirstu i dangu. Musu saleleje tokie istoriniai sudo gabalai dar negime. Nu cia aisku viskas labai subjektyvu. :blush:
  • 0

#84 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 4.533
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2007 liepos 04 - 20:44

Daugiau pas ką nors yra svarių argumentų? Kitaip Jimmy paskutinė patriotiškumo kibirkštėlė užges... Jau mastau apie naują temą : " Lietuvių subinlaižystė. Tai užkoduota genuose, ar ne?" Toks jausmas, kad patriotiškumo itin trūksta aukščiausiuose lygiuose. Anksčiau nurodymai atskriedavo iš Maskvos, dabar - iš Briuselio. Briusely pirstelėjo - lietuvaičiai net griūdami puola vykdyt. Nors, kaip veliau pasirodo, tai buvo tik rekomendacija... O kur savigarba, tautinė savimonė? Kur argumentuotas atsakymas "ne", jei tai net debiliškas ES pageidavimas? Pernai Seimas pats pirmas (lyg ir vienintėlis) pritarė ES konstitucijai. Nors tik šiemet ėmė ją svarstyt visi kiti. Ir dauguma su abejonėmis. Kaip tai primena anuometinius šūkius: "TSKP ... mėnesio nutarimus - į gyvenimą... Valio..." Nu negali lietuviai be kokios nors Sąjungos, negali pabūt pe subinės bučiavimo. Tpfu... Neesu aršus euroskeptikas, bet reiktų ir pastovėt už save. Patriotai, a-uu... Kur jūs?

Šį pranešimą redagavo Jimmy: 2007 liepos 04 - 20:45

  • 0
... labai piktas diedas...

#85 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.115
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis: Peugeot 406 LPG

Parašyta 2007 liepos 04 - 23:54

Daugiau pas ką nors yra svarių argumentų? Kitaip Jimmy paskutinė patriotiškumo kibirkštėlė užges...
Jau mastau apie naują temą : " Lietuvių subinlaižystė. Tai užkoduota genuose, ar ne?"
Toks jausmas, kad patriotiškumo itin trūksta aukščiausiuose lygiuose. Anksčiau nurodymai atskriedavo iš Maskvos, dabar - iš Briuselio. Briusely pirstelėjo - lietuvaičiai net griūdami puola vykdyt. Nors, kaip veliau pasirodo, tai buvo tik rekomendacija... O kur savigarba, tautinė savimonė? Kur argumentuotas atsakymas "ne", jei tai net debiliškas ES pageidavimas? Pernai Seimas pats pirmas (lyg ir vienintėlis) pritarė ES konstitucijai. Nors tik šiemet ėmė ją svarstyt visi kiti. Ir dauguma su abejonėmis. Kaip tai primena anuometinius šūkius: "TSKP ... mėnesio nutarimus - į gyvenimą... Valio..."
Nu negali lietuviai be kokios nors Sąjungos, negali pabūt pe subinės bučiavimo. Tpfu...
Neesu aršus euroskeptikas, bet reiktų ir pastovėt už save.
Patriotai, a-uu... Kur jūs?

80% pritariu
  • 0
Peugeot 406 rallye edition LPG

#86 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 2.005
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2007 liepos 05 - 11:35

Pazhiurejus ish fizikines puses - kiekvienas kamnors nenaudingas sprendimas, yra kazhkam naudingas. Va ir visi atsakymai i visus klausimus. Idemiau pazhiurejus i koki, ish pirmo zhvilgsnio, keista ir lietuvai nenaudinga sprendima, butinai surasi keleta lietuviu kuriems tai labai naudinga. O politikas nuoshirdzhiai kazhka darantis "vardan tos", gamtoje ishvis neegzistuoja. Bet del to neturetumem tevynes ishsizhadeti.
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#87 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 liepos 05 - 11:41

Daugiau pas ką nors yra svarių argumentų? Kitaip Jimmy paskutinė patriotiškumo kibirkštėlė užges...

tada kursim tema: "Lietuviu pesimizmas: uzkoduota genuose?"
  • 0

#88 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.794
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2007 liepos 05 - 11:58

Tema apriori rietenoms orentuota <_< Ne žodžiais o darbais Tėvynę mylim. Čia ne moteriška, kuri myli ausimis ir kuri vaikšto susiraukus kaip naginė, jei jai kas rytą-vakarą to nekartoji. Todėl perdėtas mušimasis į krūtinę ir viešas deklaravimasis bei prisipažinimas meilėje - man su nenuoširdumu asocijuojasi. Tie kurie atvirai spjauna - IMHO kur kas nuoširdesni -_-
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#89 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 liepos 05 - 12:30

nugi jo. patriotizmas pats iš savęs yra radikalumas. ir nieko keisto kad net ne tik kitos pusės radikalai, bet ir neutralūs prelegentai ^_^ vargu ar gali rasti bendrą kalbą. nu bet žinok iš kiek kelionių grįžtu, pažiūriu pro langą į tą žemę ir taip gera- gera pasidaro. ir taip - kiekvieną kartą. aišku, politikai užknisa. ir netgi labai. bet man tai paskatinimas galvoti apie rudenį. ir aplinkinius žmones tam nuteikti. čia gi mūsų visų atsakomybė. :mellow:
  • 0

#90 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Pranešimai: 2.200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2007 liepos 05 - 12:31

Anksčiau nurodymai atskriedavo iš Maskvos, dabar - iš Briuselio. Briusely pirstelėjo - lietuvaičiai net griūdami puola vykdyt. Nors, kaip veliau pasirodo, tai buvo tik rekomendacija... O kur savigarba, tautinė savimonė? Kur argumentuotas atsakymas "ne", jei tai net debiliškas ES pageidavimas? Pernai Seimas pats pirmas (lyg ir vienintėlis) pritarė ES konstitucijai. Nors tik šiemet ėmė ją svarstyt visi kiti. Ir dauguma su abejonėmis.

Pritariu ant 50 %... Yra tiesos tavo žodžiuose. Bet aš norėjau pasakyti, kad ne tas pats yra valdžia ( ir jos poelgiai) ir pati šalis. Kai buvo išrinktas paksas aš nieko bendro nenorėjau tūrėti su tokia valdžia ir net purtidavo, kad toks atstovauja mane prieš visą pasaulį.. Bet yra šalis nuo to nepasikeitė. Nepasikeitė ir patriotizmas. Be to kažkam visada reikia buti pirmiems. Kai islandijos prietrankos pripažino musu nepriklausomybe nemanau, kad patys islandai labai to norejo ir pan. Bet jie dave pradžia. Sukele rezonansine banga kuri jiems patiems nedave nieko o mums dave pasaulio pripazinima. Je ivisi ES vadai suses ir dairysis na tai kuris cia pirmas? Aaa? nera savanoriu? na tai skirstomes pa damam....
Dažnai pasigirsta nuomonių, kad dabartinė lietuvių tautinė savimonė įtakoja sovietiniai laikai. Mano karta tik per migla atsimena bandeles už kapeikas, kvasa iš bačkos ar paradus prie lenino paminklu.. O juo labiau neatsimena kokia tuo metu buvo politinė atmosfera. Tai kas daugumai Jūsų yra patirtis, man yra istorija. Aš gavau lietuvą tokią kokia ji yra dabar: jau išvaduotą, pliką ir nežinančią ką daryti. Mano protelis suvokti kas ir kaip aplink vyksta ėmė kokiais '96 metais. Dar ir dabar mano patriotizmą stuma tai, kad kažkas anksčiau, dar prieš mane galvas kišo po tankais. Ir vien dėl to, kad aš tūrėčiau tai ką turiu. Aš mačiau kaip šalis ėjo ir atėjo į ES, kaip įsėdo po NATO sparnu.. Aš nežiūriu į pasaulį pro pesimizmo akinius ir nesiskundžiu kaip man blogai. Neturiu aš laiko į valdžią vėpsoti ir laukti kol kas nors suklups.....
  • 0
kažkaip.....

#91 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 4.533
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2007 liepos 05 - 18:43

Tie kurie atvirai spjauna - IMHO kur kas nuoširdesni -_-

Tikrai nuoširdžiai spjaunu. Ypač į nekuriuos pseudopatriotus. Cepelinų ėdimas, arba alaus priputus Tautinės giesmės išriaugėjimas yra patriotiškumas?
Tuomet, kai tik užgimė Sąjūdis ir apie nepriklausomybę dar tik nedrąsiai užsimindavo, tokie pseudopatriotai (ypač prie butelio) išpūtę žandus girdavosi, kaip jie neva pasiryžę vyt okupantus. O kai atėjo būtinybė pasitarnaut Lietuvai (91-ji) - baugščiai spoksojo gatvėn pro užuolaidos plyšį. Kai viskas baigėsi, būtent tokie labiausiai triūbydavo: "... o aš... o mes... atstovėjom...nugalėjom..." Nors imk ir plykstelk snukin. :mad:
Net įdomu, ar nors pusė tų, kurie "auklėja" Jimmį už antipatriotinius pasisakymus, eitų gint Lietuvėlės, jei viskas analogiškai pasikartotų? Kažkodėl abejoju. Ir nereikia pult barškint klaviatūrą, spausdinant pilną pasipiktinimo atsakymą (vėl gi: "...o aš... pats tu toks..."). Nereikia. Patys sau pridėję ranką prie širdies prisipažinkit. -_-
  • 0
... labai piktas diedas...




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0