Salono oro filtras - kiek kainuoja?
#61 Svečias_wdxsas_*
Parašyta 2007 lapkričio 29 - 19:44
Parašyta 2007 gruodžio 01 - 12:44
#63 Svečias_mmx_*
Parašyta 2007 gruodžio 03 - 12:01
#64 Svečias_physical_*
Parašyta 2007 gruodžio 05 - 13:39
Parašyta 2007 gruodžio 05 - 15:55
Tai taip ir nesupratau: tu uz 75 litus su anglimi oro filtra pirkai, ar uz 35 litus kazkoki paprasta?nesamone kad pasikeice ten silumos kaskoks stygis ar dar kaskoks kitoks simtomas nuo anglies tos vadinamos,ir apskritai bent jau man tai viskas pagerejo kokiu 10%.ten stovi juodas paraloniukas apie 6mm ir jis nieko nestabdo.man kainavo 75lt ROBERTE tam,nesijauce taip stipriai kvapas is lauko visokio S.ir esu patenkintas.nieks nerasoja nieks nepuliuoja.ps.oro filtra irgi kai keiciau sake tas geresnis aceit tai irgi buvo nei senajam su juodu paraloniuku.35lt.ps.rasojima zymiai greiciau nuima su a/c ir tik is lauko yeinatis oras jai be a/c.ir dar kad greiciau nuimtu reikia praverti langa.dregme ant langu irgi gali kauptis nuo dregmes esancios masinoj pvz dregni medzeginiai kilimeliai.ce kiek man teko isgyventi.
Parašyta 2007 gruodžio 08 - 00:35
abu varijantai -"kaput" ventiliatoriui(jo valdymo elektronikai arba varzunui).Dabar man beskaitant kaikuriu dalyviu susirupinimo kupinus komentarus pasidare idomu koks maksimalus blogis laukia filtro nepakeitus laiku, arba isemus ir vazinejant be jo, cia nekalbant apie nemalonu kvapa salone ar dulkias , cia is technines puses idomu pasdare
uzsikisus-perkaista anksciau minetos dalys,greitai dyla sepeteliai(vent),nes didele srove,kaista kontaktai,mazas putimas.
isemus-patenka siuksles,smilteles,ir net mazi akmenukai.pries 3 d kaip tik ir buvo uzsikirtes ventiliatorius del akmenuko,kuris istrigo tarp magneto ir inkaro.sudege tik saugiklis,takiau reikejo isimti ventiliatoriu,ardyti(galvojau kag ivores "prikepe"),iskrapstyti ta "svetimkuni".tai skaitau zmogui pasiseke-sumokejo 70 lt.butu vargo neturejes,jei butu filtras.apie tiek ir kainuoja.
na kaip?del idomumo numalsinimui isbandysi nekeisti ar ismesti filtra?
Šį pranešimą redagavo spakenas: 2007 gruodžio 08 - 00:36
#67 Svečias_wdxsas_*
Parašyta 2007 gruodžio 08 - 00:45
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0