Jump to content

Religija

• Please log in to reply
127 replies to this topic

#101 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 211
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Toyota

Posted 2006 September 20 - 13:45

Važiuok į Somalį. Ten visi bus už tave nelaimingesni ir biednesni. Gal tada pasijausi laimingesnis?

Jau buvau beisiruosias i Uganda, bet kazkaip esu perdaug namiseda ir vis neprisiruosiu pasidomet tuo reikalu. Bet su zmonike jau buvom pradeja svaigt apie gyvenima afrikoj.
O esmes tu vistiek nepagavai. Nuvaziuok iki savartyno ir pasiziurek i ten "dirbancius" ir bus tau Somalis.

Situacija: viduri dienos islaipina tave is tavo Pug'o ir pasake, kad "taip reikia" nuvaziuoja. Tu - patenkyc, laimingas megstamiausia auto prarades, JIE - nepatenkyti ir nelaimingi .... (nezinau kodel turetu buti). Tai cia pavydas???

Nei Saboniui, nei Shumakeriui, nei kitam kuriam sporto zvaigzdei nepavydziu jo turtu. Kaip tik buna fain kai koks Lietuvys pasiraso gera kontrakta. O bet taciau kai politikai ar "verslininkai" pradeda demonstruot savo turta, tai nori nenori pradedi pavydeti, bet labiau piktintis, kad visa tai jie gavo apeja 10 DY ir visus testamentus, o kas pikciausia kad apgave ir paty tave(aisku netiesiogiai).

O del "Nezudyk" tai girdejau istorija, kai nuo kazkokio auksto rango tikinciojo klerkai baide uodus, nes nelabai buvo imanoma iskest ju nedauzant, o zudyti pas juos net ir uodo nepriimta.
  • 0

#102 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2006 September 20 - 13:54

Tie kurie nesilaiko ir tuo budu susikrauna turtus, kazhi ar baisiai jau laimingi. Sazhine bjaurus reikalas, o kartais ir istatymai ar kolegu "istatymai" galingu vezdu uzhvozhia. :lol:

Taigi jei esi doras zhmogus, tai dzhiaukis tuo ir nepavydek bandytui turtu. :ph34r:

Plia, pavariau kaip pastorius. :lol:

jis nepatex į rojų
jis nenueis tenai
o jau kitam gyvenime
tarakonu jis atgims!
ai, ai, ai, jis vagis!
lietuvis lietuviui vagis!

Pavariau kaip koks Samas :D
  • 0

#103 Svečias_bole_*

Svečias_bole_*
  • Svečiai

Posted 2006 September 20 - 13:58

O esmes tu vistiek nepagavai.

Ir toliau nepagauna. Jei kažkas nesilaiko tam tikrų moralinių nuostatų, kurių tu tartum ir norėtum laikytis, netgi įžūliai jas laužo, apeina ar šiaip tyčiojasi, tačiau iš to lobsta ir gyvena geriau už tave, negi tai yra pagrindas tas moralines normas kritikuoti ar išmesti šiukšlių dėžėn? Jei kažkas vagia iš tavo auto magą, tai negi reikia eiti ir vogti iš jo auto magą? Jeigu aš jaučiuosi laimingas nevogdamas, nežudydamas ir kitaip nekenkdamas kitiems, tai aš taip ir darysiu, nepriklausomai nuo to, ką kaimynas daro.
  • 0

#104 Svečias_rally69_*

Svečias_rally69_*
  • Svečiai

Posted 2006 September 20 - 14:53

Biski nesusilaikiau, pavarysiu kaip kokis R.Gavelis: Žemėje gyvena ir visais laikais gyveno trisdešimt šeši teisuoliai, o jų paskirtis - pateisinti pasaulį Dievo akyse. Teisuoliai vienas kito nepažysta ir gyvenime verčiasi skurdžiai. Jeigu žmogus sužino, kad yra vienas tų 36 teisuolių - iškart skausmingai numiršta, o jo vietą užima kitas, kur nors visai kitame pasaulio krašte. Tie teisuoliai palaiko žmonių pasaulio egzistenciją. Jeigu jų nebūtų - Dievas seniausiai būtų sunaikinęs žmonių giminę. Teisuoliai atkakliai gina ir teisina pasaulį nepalaiujamame Dievo teisme. Pačiu savo buvimu kantriai aiskina Dievui žmogaus netobulumą ir nuodėmių neišvengiamybę. Savo gyvenimu aiškina Visagaliui Jo paties sutverto pasaulio dėsnius ir neleidžia Jam imtis niršių veiksmų. Visagaliui labai nepatinka Jo paties sutvertas kūrinys. Kaip tikras meninkas vis grasina jį sudaužyti į šipulius - tikriau sakant, išskaidyti į atomus ir vėl paleisti beprasmiškai zuiti neaprėpiamoje Visatų begalybėje. Vien 36 teisuoliai kol kas išsaugo pasaulį, nė patys to nežinodami. Galbūt slaptinguose pusiau sapnuose jie beveik suvokia turį ypatingą paskirtį, tačiau tikrająją savo lemtį sužino nebent paskutinįjį akimirksnį prieš mirtį. Jie taip ir negauna jokio atlygio už savo teisuoliškumą: nei iš dievo, nei iš žmonių.
  • 0

#105 dewgonas

dewgonas
  • Valdyba
  • posts 1,217
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 605 SLD

Posted 2006 September 20 - 15:02

mano kaimynas tiksliai vienas is tu 36. sivakar, kai grisiu is darbo, jis suzinos kas toks yra.
  • 0

206

#106 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Posted 2006 September 20 - 15:12

mano kaimynas tiksliai vienas is tu 36. sivakar, kai grisiu is darbo, jis suzinos kas toks yra.

O kas tada jo vieta uzhims? :lol:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#107 dewgonas

dewgonas
  • Valdyba
  • posts 1,217

Posted 2006 September 20 - 15:18

nesvarbu kas, svarbu kazkur pasaulio kraste..
  • 0

206

#108 Svečias_rally69_*

Svečias_rally69_*
  • Svečiai

Posted 2006 September 20 - 15:21

aga, tiksliai ...nagi duok zinoti, gal pavyks "sventove" perpirkti is paveldetoju ... :D
  • 0

#109 dewgonas

dewgonas
  • Valdyba
  • posts 1,217

Posted 2006 September 20 - 15:25

sventove pranyks dulkese kartu su tuom kashcejum
  • 0

206

#110 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2006 September 20 - 15:30

dew, linksmą kaimyną turi :lol:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#111 dewgonas

dewgonas
  • Valdyba
  • posts 1,217

Posted 2006 September 20 - 15:32

galiu supazindint
  • 0

206

#112 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2006 September 20 - 15:39

Ačiū, pats turiu :D
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#113 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2006 September 20 - 15:42

Ačiū, pats turiu :D

Vargu bau ar toki, kaip dewgonas? :lol:
  • 0
© J. Erlickas

#114 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2006 September 20 - 15:51

Rali, tu čia biškį manding prigesinai fleimerius. Negerai, o i negerai :ph34r: Taip ir tema gali prapult. O gal ką nors ji į tiesos kelią atvestų. Vat mane jau veda. O čia Gavelio tezė? Man biškį priminė aiškinimą apie Voneguto chronosinklastines infandibulas, bet čia daug gilesnis :rolleyes:
  • 0

#115 Svečias_rally69_*

Svečias_rally69_*
  • Svečiai

Posted 2006 September 20 - 16:35

Rali, tu čia biškį manding prigesinai fleimerius. Negerai, o i negerai :ph34r:

nesitengiau, manding: priešingai - 1h - buvo ramu :unsure:

O čia Gavelio tezė?

Man biškį priminė aiškinimą apie Voneguto chronosinklastines infandibulas, bet čia daug gilesnis :rolleyes:

Jap, Ričardas Gavelis. "Sun-Tzu gyvenimas šventame Vilniaus mieste".
Paskutinis skyrius: "Teisuoliai"

Mane užkabino. Nepaviršutiniškai. -_-

Edited by rally69, 2006 September 20 - 16:37.

• 0

#116 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2006 September 20 - 17:16

Dar shlakelis benzino i fleima :)
  • 0
© J. Erlickas

#117 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349
  • Automobilis:batai

Posted 2006 September 20 - 17:25

Nu čia jau perlenkei, Maestro. :D Kas jau kas, bet vinokurčikas puikiai žinomas visko, o ypač religinių reikalų, žinovas. Jį palyginčiau su meistru, kuris sako: žinau aš tuos prancūzų automobilius, šūdas jie.. Nors nei vieno nėra ardęs. Thats him. Or H.I.M. ? :wacko: :D
  • 0

#118 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005

Posted 2006 September 20 - 17:35

Nu čia jau perlenkei, Maestro. :D Kas jau kas, bet vinokurčikas puikiai žinomas visko, o ypač religinių reikalų, žinovas. Jį palyginčiau su meistru, kuris sako: žinau aš tuos prancūzų automobilius, šūdas jie.. Nors nei vieno nėra ardęs. Thats him. Or H.I.M. ? :wacko: :D

Tai del to ir indejau. :lol: Speju komentarus idomu butu paskaityti, bet zhiauriai tingisi. :lol:
  • 0
© J. Erlickas

#119 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 211
  • Automobilis:Toyota

Posted 2006 September 20 - 18:47

Kazkokia kreiva diena buvo, dirbt nesinorejo tai ir fleiminau :P Ale tas Ralio imestas textas, tai net per kojas pakirto :blink: :lol: :lol: :lol:
  • 0

#120 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2006 September 20 - 21:16

perskaiciau visos dienos komentarus. visu pirma pritariu Pseudo - jei mano dukra gryzus is mokyklos pirmoje klaseje pies baznycia, o ne A raide rasys - teks keisti mokykla. Jei Dieva pavadina Likimu arba Likima Dievu - cia jau labai blogai? Paklausiu - kiek is jusu visu vaikyste-pauglyste praleido baznycioje du metus is eiles??? Kiek is jusu kiekviena vakare prievarta eidavo po pamoku slapcia i baznycia (nes tada grasindavo mokykloje ismest ir pionieriu-spaliuku) ir ten po 2-3 valandas mokindavosi poteriu, po to patarnaudavo kunigui per misias ir dar gryzes paruoses pamokas kartodavo poterius mintinai, kai jusu draugai spardydavo kamuoli po langu??? :angry: :ph34r: Pauglysteje skaitydavau toki jaunimo laikrasti MES ir kai jame rasydavo apie Norvegijoje vietiniu satanistu (kai kas dar ir dabar uz tai sedi) deginamas baznycias, kumsciai gniauzdavosi ir noredavosi padaryt ta pati :ph34r:
  • 0
Roots to roots

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users