pasiskaitom:
http://www.autorevie...SECTION_ID=4819
http://www.autorevie...SECTION_ID=1855
Ko tai neatidaro nuorodu....
Dar vienas klausimelis: skaiciau kad pas V6 modelius kazkokie kitokie amortikai eina, reguliuojama pakaba? Kas ten per reikalas ir ar tai sukelia papildomu problemu?
jo pas juos reguliuojami amortikai yra, jei tvarkingi bus nesukels problemu, jei netvarkingi gali ir sukelt problemu, jei auto nusipirksi myleta, priziureta, be problemu ir toliau ja rupinsies, tai ir nebus problemu, jei paimsi lavona tai gali tureti problemu, kaip ir su kiekviena auto cia nieko naujo, tik tiek, kad Peugeot lyginant su kitom klasem yra pigiausiai eksploatuojamas automobilis ir jo nekankina rudys (man tai tas dalykas ypac patinka)
nepykit, bet as ne i tema, blemba tavo pasakymas. pasakytum taip visai musu zemeleje, kur dauguma vokieciu fanai yra, uzmetytu akmenimis, as kai pasakau, kiek man eksplotavimas kainuoja visi sako, nu jo brangiai, nebutu pezo, tada mano kitas klausimas, o ta branguma pagal ka lygini 3 - 4 golfa gal? ar dar kokia sena masina, zmogau palygink tos pacios klases auto. mano manymu 407 lyginti butu galima su audi a4,a6. bmw3-5 klase. mb c-e klase, tai galiausiai visiem irodau, kad peugeot zymiai pigiau eksplotuot nei vokieti, detales vaziuokles pigios, remontuot ne taip ir sudetinga kaip kaskas prisigalvoja, viskas gan protingai padaryta, vazevimo komfortas tikrai panasus. tai belieka pirkt vokieti vien del pavadinimo ir kitu nuomones
ps. as niekada nemegau but ta pilka mase, tiesiog nesuvokiu kaip jaunas zmogus gali sitaip noret golf4 ar passato b5, jetau, kur tik vaziuoji pilna ju matai, na nezinau, gal kaip kam tai kaiptik gerai yra, bet man tai apsurdiska. Kaip per kaskuria reklama, renkuosi auto ta kuri renkasi visi. todel ir pirkau savo pamilta p407, isimylejau ji vos pamates, man dar buvo 16 metu, gatveje per menesi vos pora pamatydavau, kaiskaip isejo po poros metu, kad susitaupes pinigu, nedaug truksta iki sio auto, dar dasitaupiau ir nusipirkau, pazystami visi, bande atkalbinet, maziau vaziuosi, nei servise stoves, o as kaskodel kaip nujaustdamas neklausiau nuomones, nes visi draugai tuo metu pirkdavo tik passat b5 arba golf, man jie tiesa pasakius abudu yra tokios masinos su sena isvaizda. tad paemiau ir nusipirkau, dabar tie patys pazystami, ka tik sako, pasiseke cia tau su tuo pezo, atsakau jo, pasiseke, bet kiek matau jum nelabai pasiseke su savo tais mylimais passatais
cia biski issipasakojau ne i tema, bet tikiuosi vyrai neuzpyksite