Katalizatorius :)
Parašyta 2006 gruodžio 18 - 13:12

Parašyta 2006 gruodžio 18 - 14:00
O ka daryti jeigu trukes yra kolektorius.. Nu nera pinigu priessventiniame laikotarpyje tvarkytis.. O i darba nevazineti irgi negaliu.. Ir taip ismetimas manajame netyliausias buvo, po to truko kolektorius, o pries kelias dienas pastebejau, kad ir galinis bakelis prapuvo vienoj vietoj.. Vien tik ji tvarkyti irgi nesamone, todel reik laiko kol pinigu i kojine prikaupsiuTiek to jau 0 tegu birbina - bet tik ne po mano mochiutes langais !!! Myliu ash ja, ir jai 90 metu suejo, ir jei koks dziundzorezas kaukintu apie jos langus su savo pirdalu - padangos jam kaip minimum pareitu... Nesu ash piktas, bet tolerancija turi ir gilesne prasme... Tikiuosi daugelis suprato apie ka ash...?
P.S. po langais zmonems stengiuosi kuo mazesnemis apsukomis birbinti, kad negauciau plytos ar dar ko i langa
Parašyta 2006 gruodžio 18 - 23:50
Taigi labai gerai matosi - prakiures paprastas, ar imestas birbiantis specialiai, nebijok - tu saugus - priesh pereidamas padangas visada patikrinchiau priezhastiO ka daryti jeigu trukes yra kolektorius.. Nu nera pinigu priessventiniame laikotarpyje tvarkytis.. O i darba nevazineti irgi negaliu.. Ir taip ismetimas manajame netyliausias buvo, po to truko kolektorius, o pries kelias dienas pastebejau, kad ir galinis bakelis prapuvo vienoj vietoj.. Vien tik ji tvarkyti irgi nesamone, todel reik laiko kol pinigu i kojine prikaupsiu
P.S. po langais zmonems stengiuosi kuo mazesnemis apsukomis birbinti, kad negauciau plytos ar dar ko i langa
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
O jei po teisybej - ne toks ash ish vis zhmogus - per padangas neinu, papraschiausiai abydna buna ir tiek, kai kokie pienageriai kultivuoja parodomaji kaukinima - o tokiu nemastanchiu shiais laikais netruksta.
Svečias_Gramass_*
Parašyta 2007 sausio 01 - 18:09
Na del moteru tai turbut musu nuomone kaip ir sutapo siuo klausimuO ash ir minejau tik prioritetus... Butent, kad rimtom merginom (ar tai moterim - kaip tiesa sakant ash labiau linkes jas vadint) tai ir nera svarbu, bet tarshkalas duoda minusa tai tikrai - shtai ka ash norejau pasakyt. Na bent jau ne pliusa... Totaliai...
Tiek to jau 0 tegu birbina - bet tik ne po mano mochiutes langais !!! Myliu ash ja, ir jai 90 metu suejo, ir jei koks dziundzorezas kaukintu apie jos langus su savo pirdalu - padangos jam kaip minimum pareitu... Nesu ash piktas, bet tolerancija turi ir gilesne prasme... Tikiuosi daugelis suprato apie ka ash...?

Na o kalbant apie mociutes ir taip toliau tai se tema nelabai ka turiu pasakyti

![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
--------------------------------------------------------------------------------
nereo Parašyta Dec 18 2006, 12:12 PM
Dėl diržų nebūkit tokie tikri - esant 64 km/h greičiui, smūgio metu diržai įsitempia tiek (kol suveikia ribotuvai, kt.), kad krutinė/galva pasiekia vairą. Vairus dėl to ir daro lanksčius, kad avarijos pasėkmės būtų švelnesnės. "Sportiniai" vairai be omologacijos gali būti ir tvirtesni - vairuotojo nenaudai.
Tad oro pagalvės ir standartinio vairo aš neatsisakyčiau (tai mano subjektyvi nuomonė)
Siaip "sportinant" salona

Parašyta 2007 sausio 01 - 18:28
Parašyta 2007 sausio 01 - 18:28
Svečias_Gramass_*
Parašyta 2007 sausio 01 - 18:46
Bet gali buti velu daryti isvadas kai nebus nei kojyciu nei rankyciuvazinejam ne tam kad dauzyt masinas o dirzas vaziujant daugiau nei simtu gali ir ne tik kad nepadet bet ir dar blogiau padaryt. o jei jau dursi kur taj dursi tik po to isvadas padarysi... va taip va.

Parašyta 2007 sausio 01 - 23:00
Afyget' nuo tokių komentarų.vazinejam ne tam kad dauzyt masinas o dirzas vaziujant daugiau nei simtu gali ir ne tik kad nepadet bet ir dar blogiau padaryt. o jei jau dursi kur taj dursi tik po to isvadas padarysi... va taip va.

Kaip supratau - pats mažiau 100 nevažinėji. O kas ten vir šimto - nesvarbu. Vistiek grabas ant ratų, ar ne? Bent trumpiau kankinsies be diržų - tą norėjai pasakyti?
Jimmy - super komentaras apie rytinį sportinį "baubimą"

Parašyta 2007 sausio 03 - 08:58
Parašyta 2007 sausio 03 - 19:24
Gaila, kad negalima jau paklausti tų, kuriems pakelėse krepšeliai su žvakutėm stovi. Man rods, jų buvo toks pats mastymas.tai vazineju kaip ir visi. 40-100-ir daugiau bet bet uzsimust dar nesiruosiu ir kad neuzsimustum galima ir pagalviu prisidet kad minksciau trenktumeisi. bet man auto turi but grazus o ne seip te kaip pas senius. o tie airbegai ir gazikiniai vairai belekokio dydzio tikrai grozio neprideda.
Svečias_Weberis_*
Parašyta 2007 sausio 03 - 20:17
As geriau parasysiu keleta ilgesniu zinuciu kokiam forume rimtesne tema, nei itikinesiu kitus kam reikalinga aktyvios ir pasyvios saugos priemones...Dėl diržų nebūkit tokie tikri - esant 64 km/h greičiui, smūgio metu diržai įsitempia tiek (kol suveikia ribotuvai, kt.), kad krutinė/galva pasiekia vairą. Vairus dėl to ir daro lanksčius, kad avarijos pasėkmės būtų švelnesnės. "Sportiniai" vairai be omologacijos gali būti ir tvirtesni - vairuotojo nenaudai.
Tad oro pagalvės ir standartinio vairo aš neatsisakyčiau (tai mano subjektyvi nuomonė)
Aisku saunuolis, kad megini

Parašyta 2007 sausio 04 - 15:41

Parašyta 2007 sausio 04 - 15:59
... kiekvienas turi savo skoni ir vienam patogu ... prisitraukus sedyne ... kitam atsigulus. dar kitiem didelis ir plonas ... tipo lengviau ... man zymiai patogiau su mazu ir storu ... px dejau ... man turi but malonu. ...

Nu ir ko tu čia nervinies dabar?
Taip, grabovozas pas mane. Ir pas jį gana storas, nors ir nemažas

Mažo ir storo?

Žiū, ga kada pasiseks ir man sportinį bepaduškinį vairą pasukioti. Bet jis tikrai nebus grabovoze. Tikiuosi ten bus ne tik vairas sportinis, bet ir kita ekipiruotė. Įskaitant atitinkamą geležį, sėdynes, diržus šalmą ir saugos lankus. Ir ne bendro naudojimo keliuose kur ir taip nemažai "sportininkais" besijaučiančių ;)
Parašyta 2007 sausio 04 - 16:14
Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2007 sausio 04 - 16:28
ha-ha-ha...nu taj ir dar ash ne su dyzeliu vazineju, pas mane s16

pas mane S16, NE grobovozas..... pas mane...

O pas mane sv24 3.0 L 200AG. - nu ir kas ?

svarbu ne kas pas tave po kapotu, o tai, kas PAS TAVE makauleje.....

P.S: Sorry, nesusitvardziau kai visa sita polemika poste perskaiciau....

Parašyta 2007 sausio 04 - 18:43
Parašyta 2007 sausio 04 - 19:57
Nu šitą mes jau senai supratom (užtenka tavo niko). Bet kas iš to? Įsikabinai tą savo S16 kaip vaikas barškutį ir kaišioji čia visiems.nu taj ir dar ash ne su dyzeliu vazineju, pas mane s16
Kad sunkiai su juo susivaldai jau irgi supratom (naujus Blizzakus per mėnesį suėdei). Kad greičiais nevaikiškais lakstai - irgi žinom. Apie paties nepakantumą ne-džigitams irgi jau kalbėjom (ir dar čia truputį).
Ką čia bepridursi. Lakiok. Daužytis ir savo žodžių neteisingumu įsitikinti nelinkėsiu. Bet jei jau taip atsitiktų - labai gerai būtų jei nei manęs, nei mano artimų ar šiaip pašaliečių nekliudytum.
Sėkmės...
Svečias_Aidas_*
Parašyta 2007 sausio 05 - 13:55
Nevark zinok aiskindamas nes tikrai nepasieksi niekoNu šitą mes jau senai supratom (užtenka tavo niko). Bet kas iš to? Įsikabinai tą savo S16 kaip vaikas barškutį ir kaišioji čia visiems.
Kad sunkiai su juo susivaldai jau irgi supratom (naujus Blizzakus per mėnesį suėdei). Kad greičiais nevaikiškais lakstai - irgi žinom. Apie paties nepakantumą ne-džigitams irgi jau kalbėjom (ir dar čia truputį).
Ką čia bepridursi. Lakiok. Daužytis ir savo žodžių neteisingumu įsitikinti nelinkėsiu. Bet jei jau taip atsitiktų - labai gerai būtų jei nei manęs, nei mano artimų ar šiaip pašaliečių nekliudytum.
Sėkmės...

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0