Šitą... nejuokinkit voverių su savo blevyzgom...

Ką TIKRAI domina visos oficialumo istorijos, peripetijos su oficialiu atstovu, santykių pakilimai ir nuopoliai - viską esu ne kartą pasakojęs ir forume ir per susitikimus ir per GM ... Galėčiau ir darkart papasakot, bet tai ilgos istorijos ir neturiu laiko žarstyt perlų kiaulėms (čia tipo priežodis ar kažkątai)... Pasikartosiu - jei ką TIKRAI domina - prieikit ir paklauskit susitikę - tai nėra paslaptis ir tikrai tose istorijose buvo ir gražių ir liūdnų akimirkų... DABAR YRA TAIP KAIP YRA. Klubas artimiausiu metu NETAPS oficialiu. Klausite - kodėl netaps? Tada aš paklausiu - o kodėl turėtų? Žinau, kad sulauksiu 100 kartų girdėtus argumentus, kurie manęs neįtikins. Kalbant apie forumą - kolkas NEMATAU PROBLEMŲ... Gal todėl, kad turiu darbą, jį nuoširdžiai dirbu suprasdamas, kad reikia išmaitinti du žmones, susimokėti paskolas ir užsipilt benDzino... Aš NEGYVENU čia. Nepriimu komentarų asmeniškai, neįsižeidžiu sulaukęs užgauliojimų, nesistengiu parodyt, kad mano ilgesnis už kito... Aš čia ateinu padiskutuot su įdomiais žmonėmis, gerai praleist laiką - o ne pasikoliot, papriekabiaut, ar pagrasint, kad susideginsiu, jei nebus taip kaip aš noriu... Gal kartais moderatoriai ir suklysta - ar verta dėl to plėšyt maikę ir šaukt "SABOTAŽAS!"? Visada yra galimybė rinktis... Rinktis kitą forumą, rinktis kitą valdžią, rinktis kitą automobilį... Jei jaučiatės teisūs ir galintys viską pakeisti į gerają pusę - imkitės iniciatyvos - suorganizuokit kokį superinį renginį, pasidarykit sau "piarą", surinkit bendraminčių būrį ir atvažiavę į GM iškelkit savo kandidatūrą - asmeniškai perduosiu vėliavą Jums į rankas ir palinkėsiu sėkmės... O kolkas... palinkėsiu visiems daugiau tolerancijos, iniciatyvos, genialių idėjų, o svarbiausia - nepameskit sveiko proto dėl menkniekių... Hau...