Apie 406 HDi "plaukiojantį" smagratį ir sankabą
Parašyta 2007 vasario 07 - 12:01
Parašyta 2007 vasario 07 - 15:10
Parašyta 2007 vasario 07 - 16:07
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2007 vasario 07 - 16:11
Nu vo. Dviem per daugtai va permeciau tuos dantukus ant 2.1 smaktacio ir ten pasirodo yr 136 .
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
#26 Svečias_xamas_*
Parašyta 2007 vasario 08 - 15:34
Parašyta 2007 rugpjūčio 27 - 21:53
Parašyta 2007 rugpjūčio 27 - 22:25
#32 Svečias_andriukaz_*
Parašyta 2007 rugpjūčio 29 - 10:46
Parašyta 2007 spalio 11 - 07:28
Šį pranešimą redagavo Maskolis: 2007 spalio 11 - 22:02
Parašyta 2007 spalio 11 - 14:29
Mano epopėjos pabaiga (tikiuosi) atsiėjo 1560Lt už 'solidaus' smagračio+sankabos+diskatoriaus+guolio komplektą (Meharyje) ir 550Lt už darbus. Buvo visokie variantai svarstomi:
Dėvėtas plaukiojantis smagratis - nuo 500Lt (C5) iki 1100Lt.
Naujas 'originalus' plaukiojantis smagratis - Vičiūnuose/Žibinte 1440Lt. Veho/Autosabina - berods ~1900Lt. Bet atveža tik per 1-4 savaites. O mašina tai jau papilta...
Pasiskambinau ir į Peugeot atstovybę Suvalkuose - 2000ZL (~1900Lt), ir būtų kitą dieną.
Atkasiau, kad tuos originalius smagračius kepa LUK (415 0138 10). koivunen.lt kainuotų ~1440Lt (bet nežinau ar turėtų), Tanagra ~1550Lt (turi Vilniuje, parduotuvė dirba iki 23:00 ), A1 ~1300Lt (jei perkant kartu su sankaba, atvežtų iš Suomijos)
Sankabos komplektų kainos (diskas+diskatorius+guolis, plaukiojančiam smagračiui) - Valeo (826323) Robete 900Lt (-30Lt klubiečiui). LUK (623 3041 00) koivunen.lt ~650Lt. A1 atiduotų už 500Lt (jei imant kartu su smagračiu )
O Mehary pasiūlė manau panašų minėtą Valeo komplektą. Valeo kodas: 835001.
P.S. LUK apie dual-mass flywheel
LUK online katalogas
Valeo apie 4 gabalų komplektus aftermarket plaukiojantiems smagračiams keisti Viršuje dešinėje - linkas į Valeo online katalogą (Valeo Web Catalogue)
Įvairios foto iš remonto
Parašyta 2007 spalio 11 - 14:44
Parašyta 2007 spalio 11 - 22:05
Parašyta 2007 spalio 12 - 08:57
As irgi nesiparinciau del 300 litu. Bet pradine kaina, kuri isgirdau buvo 1600 uz smagrati ir 800 uz sankaba 2400 Lt. detales ir 500 Lt. darbas, 2900 Lt. TOTAL Man pasidare bloga, ispyle saltas prakaitas, paleido pilva ir t.t. ir pan...Parintis jau vėlu dėl 300Lt, bet šiaip įdomu ir gal dar kam pravers - kur pirkai?
Man atsiėmus pirmas įspūdis, kad nenuorinta - labai lengvas pedalas, sukabinti pradeda prie pat grindų. Pedalas net neatšoka iki galo. Pavažinėjus kokią dieną lyg viskas grįžo į vietas. Bet sukabinti pradeda tik kažkur nuo vidurio...
Dar bandysiu meistreliui parodyt, bet ką ten bepamatysi...
Tada gyliai ikvepiau ir pasineriau i i-neto platybes... sitas forumas vare i nevilti... nuejau pas citramonus. Ten radau telefoniuka:
http://www.citrina.l...pic.php?t=11053
Susiskambijau, man po kiek laiko pranese kaina - 1400 Lt. ir terminas - kita diena Vilniuje. Tas mane pilnai tenkino. Detales gavau autobusu pastu, kadangi sunki zaraza, parsiuntymas kainavo 30 Lt. Tada pamaciau - NE TOKIA Blyyyn - vel stresas !!! Pradejau skambineti, tartis del grazinimo, lyg ir susitariau (aisku tas zmogus labai nenorejo, skambino pats i Laguna, skambino man kad tinka, bet as nenorejau rizikuoti, nes man pasake kad po poros dienu gaus uz 1700 Lt. su dempferiniu smagraciu, tai nusprendziau neeksperimentuoti ). Visdeltuo paemiau ta deze ir nuvaziavau i Laguna Klaipedoje. Ten mane uztikrino kad TIKRAI GALIMA DIETI. Nu tada jau nuveziau i servisa ir man per 3 valandas ja idejo.
Pirmas vaziavimas - pedalas irgi iki puses buvo laisvas ir dare pravala, bet po pusdienio viskas atsistate, dabar veikia gerai. Kabina antroj pusej. Sankaba minksta-minkstutele, nebuksuoja, masina nedreba kai atbulom pradedi vaziuoti, pedalas absoliuciai nedreba per visa diapazona. Zodziu pries tai buvo tesiog bjauru. Tai ir nesupratau oficialu zodzius kad su tokiom detalem "sankaba bus shudina" Tai ka tada reiskai - ne shudina ??? Net minti nereikia ? Turbut pasidaro AUTOMATAS
BTW - galiu pasiulyti dar viena buda isspresti sankabos problema PIGIAI. Tik tam reikia koki tautiecio-forumiecio Anglijoje. Ziurekit:
http://cgi.ebay.co.u...VQQcmdZViewItem
Firminis LUK komplektas su dempferiniu smagraciu. 275 svarai = 1350 Lt. Bet sako kad i Lietuva nesuncia, tik UK
Zodziu, kai jau pajusit kad sankaba eina i gala ( simptomai paprasti: praslysta, tik palietus sankabos pedala - jis dreba, burzgia, pradedant vaziuoti masina purtosi jai mazai gazo, ypac atbulom...) tai galima kazka is Anglijos pripachalinti kad nupirktu komplekteli. Ir viskas - 1400 lituku ir darbas, tiek atsieis ta nelemta sankaba su tikru dempferiniu smagraciu... O tai mes pripratome laukti iki paskutiniuju, as tai metus beveik atvazinejau su buksuojancia ir drebanciu pedalu. Kai jau isminus atsirado garsas kaip is skardinio kibiro - tada jau nuvariau i servisa. Dar dienele - ir stociau kur viduri miesto
Šį pranešimą redagavo Provocateur: 2007 spalio 12 - 08:59
Parašyta 2007 spalio 12 - 09:07
tai gal kai sudejo buvo dar trosas neatsireguliaves (jei pas tave trosas)- per daug laisvas, todel giliau reik spaust pedala, kad suveiktu, paskui susireguliavo kai kazkiek paminkei sankabos pedala ir viskas. cia matyt taip turi butParintis jau vėlu dėl 300Lt, bet šiaip įdomu ir gal dar kam pravers - kur pirkai?
Man atsiėmus pirmas įspūdis, kad nenuorinta - labai lengvas pedalas, sukabinti pradeda prie pat grindų. Pedalas net neatšoka iki galo. Pavažinėjus kokią dieną lyg viskas grįžo į vietas. Bet sukabinti pradeda tik kažkur nuo vidurio...
Šį pranešimą redagavo ElvisGapo: 2007 spalio 12 - 09:08
Parašyta 2007 spalio 12 - 09:11
Ten hidraulika. Pati ir susireguliavo. Man irgi...tai gal kai sudejo buvo dar trosas neatsireguliaves (jei pas tave trosas)- per daug laisvas, todel giliau reik spaust pedala, kad suveiktu, paskui susireguliavo kai kazkiek paminkei sankabos pedala ir viskas. cia matyt taip turi butParintis jau vėlu dėl 300Lt, bet šiaip įdomu ir gal dar kam pravers - kur pirkai?
#40 Svečias_andriukaz_*
Parašyta 2007 spalio 12 - 15:50
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0