Nusiimk slenkscio apdailos plastmase ir po kilimu rasi nemaza fishke su rudais laidais.Uzvedes varikli ijunk galinio lango sildyma ir pasiziurek su testeriu(lempute) ar ateina srove bent jau iki jos.
Nu, kaip sakei taip padariau. Is paziuros sildymo laido (auksta srove) kriterijus atitiko tik vienas atskirai einantis viengyslis laidas. Pakrapsciau ta fiske, pajudinau, ijungiau sildyma, palaukiu kelias minutes, papuciu is lauko puses gara ant stiklo - kur siuleliai jis tuo pat pranyksta
. Visgi stiklas sildo! Dar po keliu minuciu ta fiske nenormaliai isilo, isjungiau kad neuzsidegtu kas. Abu galai laidu is fiskes pajuodave kazkiek, per vargus atjungus ja pamaciau kad viduj prisvile ir prasilyde. Pravaliau, ta fiske, WD40 papurskiau kad apnasas nuimtu
tik dabar prijungt nelabai iseina - ten viduj kliba tie kontaktai, o laido ziauriai pagaileta kad issitrakt ja lauk ir normaliau apciupinet
Reiketu keis tuos kontaktus gal? Nes kuo prastesnis kontaktas o sroves poreikis didelis tuo labiau ir kaista. Ka siulot?
P.S. Retorinis klausimas labiau 'ka siulot?', nes kontaktus vistiek noreciau pakeisti
Man viena dalis i kuria isikisa antroji isvis nerimta atrodo, mano manymu ten niekad nebus normalaus kontakto, nebent metalo druozliu i vidu prikisus
Tik jauciu tai iseis pasidaryt tik grizus namo kur tu kontaktu pas mane metosi daug, kaune kazi ar rasiu lycnu.. nebent kas kaune padovanotu 1 pora tu kontaktu, arba net tik ta lizda i kuri jungias antroji puse, nes ta +-normali.
P.S2. Veidrodeliai vistiek nesilo, nors elektra valdomi. Gal keisti kada buvo ir nedadaryta, nors tikrai noretusi kad ir sie siltu su galiniu kartu
Edited by Tyro, 2007 November 21 - 16:41.