Atradimas
Posted 2007 May 04 - 21:49
#2 Svečias_mmx_*
Posted 2007 May 04 - 23:25
#3 Svečias_Pawka_*
Posted 2007 May 08 - 08:57
Edited by tashkas, 2007 May 08 - 09:00.
Posted 2007 May 08 - 09:09
cia galima kompe pasirinkti...uzsivedi ir iskart lempos isijungia..
Posted 2007 May 08 - 09:14
#6 Svečias_Pawka_*
Posted 2007 May 08 - 09:37
#7 Svečias_Tomekas_*
Posted 2007 May 08 - 09:46
jei tu kalbi apie pastovu sviesu veikima, tai uzteks i zibinta nuvaziuoti bei uzprogramuoti kompa (dazniausiai tai buna skandinavisku nustatymu parinkimas)O paprasta rankenele galima pasikeisti i turincia automatini sviesu ijungima?
Logiskai mastant, tas yra kiekviename 406, tik kad "uzbaigimas" kitas.
#8 Svečias_Pawka_*
Posted 2007 May 08 - 09:49
Posted 2007 May 08 - 09:59
ne Saulėns būsi?nes kartais sutemus reik be lempu pravaziuot ar pastovet..
#10 Svečias_Pawka_*
Posted 2007 May 08 - 10:10
nu ne.. normalus esune Saulėns būsi?
Posted 2007 May 08 - 10:25
Pas mane istatyta paprasta rankenele, tad kazin ar ka Zibintas ....jei tu kalbi apie pastovu sviesu veikima, tai uzteks i zibinta nuvaziuoti bei uzprogramuoti kompa (dazniausiai tai buna skandinavisku nustatymu parinkimas)O paprasta rankenele galima pasikeisti i turincia automatini sviesu ijungima?
Edited by arthuras, 2007 May 08 - 10:37.
#12 Svečias_Tomekas_*
Posted 2007 May 08 - 11:00
kuo ten ji pas tave paprasta ir kuo kitos buna ypatingos?Pas mane istatyta paprasta rankenele, tad kazin ar ka Zibintas ....
jei tu kalbi apie pastovu sviesu veikima, tai uzteks i zibinta nuvaziuoti bei uzprogramuoti kompa (dazniausiai tai buna skandinavisku nustatymu parinkimas)O paprasta rankenele galima pasikeisti i turincia automatini sviesu ijungima?
Posted 2007 May 08 - 11:32
Kiek girdėjau, "palydėjimo" funkciją, apie kurią minėjo Laisvis turi auto sukomplektuotos automatinėmis šviesomis.
Dėl skandinaviško režimo - sklando gandai, kad porestailinginėms tai valdoma per kompo nustatymus servise. Buvau savo nuvaręs į Vičiūnus Kauno Savanoriuose - sakė nea, neįjungsim. Mol pas tave per sena, tos funkcijos nėra, ir apskritai pas tave ten laidai nulūžę, ir negalim kompo pajungt. Neturėjau laiko su jais koliotis. Pabandysiu gal dar į Šilainių Vičiūnus nulėkt. Šiandien po liūties pradėjo garvežys nebetraukti, apsukos nepakyla aukščiau 2500 aps/min - tai tegul prie to paties pasižiūri
Ikirestailas berods dar neturi BSI, tai gal ten "skandinaviškas" režimas sprendžiamas relėmis ir pan.
Dėl manualų - žr. čia
#15 Svečias_Pawka_*
Posted 2007 May 08 - 13:14
Posted 2007 May 08 - 13:22
Ką tik pabandžiau - valina visi 3 (LT, EN, RU). Su talpykla.com kartais būna kliurkų, bet dabar veikia.nebeveikia linkai
Gal trupučio kantrybės reikia? Jie ten daug sveria (ypač LT), tai gal ilgai atidarinėjant ir susidaro įspūdis, kad failų nėr. Siūlyčiau dešinį klavišą ant linko ir "save traget as" - bent jau akivaizdžiai matysi progresą.
#17 Svečias_Pawka_*
Posted 2007 May 08 - 13:25
OK ;) dekui.. bet gaila kad amniskis 96m. tai mazai kas atitiks ten man :|Ką tik pabandžiau - valina visi 3 (LT, EN, RU). Su talpykla.com kartais būna kliurkų, bet dabar veikia.
Gal trupučio kantrybės reikia? Jie ten daug sveria (ypač LT), tai gal ilgai atidarinėjant ir susidaro įspūdis, kad failų nėr. Siūlyčiau dešinį klavišą ant linko ir "save traget as" - bent jau akivaizdžiai matysi progresą.
Posted 2007 May 08 - 21:38
Na seip man ijunge be problemu kaip dariau auto dezes diagnostika. Uz ta pati man dar ir softa atnaujino ir ijunge kad sviesos uzsidegtu tik uzvedus varikli. Seip irgi labai geras dalykas. Nors pas mane auto 2002 metu. Bet manau kad senesniems neturetu irgi kilti problemu. Nes firmware galima juk update padaryti i naujesnia versija ar as neteisus?Čia man atrodo suplakėt 2 dalykus: automatinį šviesų įjungimą (pagal šviesos daviklio komandą šviesos įjungiamos sutemus - mums nebeaktuli šita fiškė) ir "skandinavišką" režimą (šviesos visada įjungiamos užvedus variklį).
Kiek girdėjau, "palydėjimo" funkciją, apie kurią minėjo Laisvis turi auto sukomplektuotos automatinėmis šviesomis.
Dėl skandinaviško režimo - sklando gandai, kad porestailinginėms tai valdoma per kompo nustatymus servise. Buvau savo nuvaręs į Vičiūnus Kauno Savanoriuose - sakė nea, neįjungsim. Mol pas tave per sena, tos funkcijos nėra, ir apskritai pas tave ten laidai nulūžę, ir negalim kompo pajungt. Neturėjau laiko su jais koliotis. Pabandysiu gal dar į Šilainių Vičiūnus nulėkt. Šiandien po liūties pradėjo garvežys nebetraukti, apsukos nepakyla aukščiau 2500 aps/min - tai tegul prie to paties pasižiūri
Ikirestailas berods dar neturi BSI, tai gal ten "skandinaviškas" režimas sprendžiamas relėmis ir pan.
Dėl manualų - žr. čia
Posted 2007 May 11 - 10:55
nu, nu...? ar tik nebūsi oro sklendės "paskandinęs???Šiandien po liūties pradėjo garvežys nebetraukti, apsukos nepakyla aukščiau 2500 aps/min - tai tegul prie to paties pasižiūri
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users