Pameginkit su planetu nuresetinti dezes kompa, tegul is naujo adaptuojasi. Bet man rodos cia bus hidro blokas arba kompas dezessiand dar viena diagnostika atlikau pas kita meistriuka,pas ji planet 2000 ismete pavaru svirties el magneto gedima. namie issiardziau bet prasitrynusiu laidu neradau,kazkaip abejoju ar jis kaltas. nutrynus klaida jis puikiai veikia,o ir deze problemos neberodo. tik auto uzgesinus ir palaukus vel degima ijungus meta avarini su ju klaida. ir gal kas duos gera minti? tylu is jusu.
cia vietiniai tiek pripasakojo,jog vos ne visa masina reikia pakeisti...

Šį pranešimą redagavo Laimonas: 2012 kovo 22 - 15:24

va tokie pas mane meistrai,nors imk ir kalk i nosi.....   galva jau skauda.
 va tokie pas mane meistrai,nors imk ir kalk i nosi.....   galva jau skauda.

![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif) 

tai zmogus, kuris atmestinai dirba savo darba...
  tai zmogus, kuris atmestinai dirba savo darba...

as ne is pajurio,bet daznai atvykstu. na matai jei butu lengva su jais susitarti, tai nusitrinciau dezes klaidas pas 'vietinius' jog nebutu avarinio rezimo ir mauciau i vln pas Ramus. cia ju pasigauti neina,o kai sutinku su girtais nesusikalbu.... nzn,gal tikrai neturi ji tokios opcijos. bent elektrikas sake,jog nemate tokio pasirinkimo. nu jis ten keistas. matesi, jog nlb ir klaidu prasmes nesupranta.
  as ne is pajurio,bet daznai atvykstu. na matai jei butu lengva su jais susitarti, tai nusitrinciau dezes klaidas pas 'vietinius' jog nebutu avarinio rezimo ir mauciau i vln pas Ramus. cia ju pasigauti neina,o kai sutinku su girtais nesusikalbu.... nzn,gal tikrai neturi ji tokios opcijos. bent elektrikas sake,jog nemate tokio pasirinkimo. nu jis ten keistas. matesi, jog nlb ir klaidu prasmes nesupranta.  

senaja apd skersiu pasiziureti kas per negerumai viduje nutiko.
   senaja apd skersiu pasiziureti kas per negerumai viduje nutiko.

mano dezei ar kazkur kompas pjauna gryba ar hidroblokas sustreikuoja,niekas nenustate tikslaus gedimo. buvo spejimu, jog dar kompas kvailioja,nes pas visus launch diegnostiku nejo pajungti apd nuskaitymui,neleido masina. o pats ne ekstrasensas su raktais ir atsuktuvais nesuzinosiu.
   mano dezei ar kazkur kompas pjauna gryba ar hidroblokas sustreikuoja,niekas nenustate tikslaus gedimo. buvo spejimu, jog dar kompas kvailioja,nes pas visus launch diegnostiku nejo pajungti apd nuskaitymui,neleido masina. o pats ne ekstrasensas su raktais ir atsuktuvais nesuzinosiu.  senieji bmw modeliukai manes nedomina,bet ir jais nesiskundziu.  Nzn,gal man cia man vienam nepavyko su puga,bus matyti po dezes istatymo ar galutinai noro ji tureti nenusmaugs...
  senieji bmw modeliukai manes nedomina,bet ir jais nesiskundziu.  Nzn,gal man cia man vienam nepavyko su puga,bus matyti po dezes istatymo ar galutinai noro ji tureti nenusmaugs...  koks cia pakaitalas,as naudojuos dar ir E klases mesedesu ir ford f350. masinos man nesvetimos.
 koks cia pakaitalas,as naudojuos dar ir E klases mesedesu ir ford f350. masinos man nesvetimos.