Kelių policija
Svečias_yessuz_*
Parašyta 2007 sausio 26 - 09:43
Parašyta 2007 sausio 26 - 09:52
nesuprantu, tai kokio dydzio ta uosviene??

405x2;306;205;806;307;406; 5008 (mire) now - 308, 308 sw
Parašyta 2007 sausio 26 - 09:59
Kiek suprantu, gaila gadint tinkliuką būtų, bo vistiek kaip plentvolis pravažiuotųnu.
,
Maskoli, a tai gi pas tave universalas, ten gale tinkliukas toks buna. gal pagelbetu. nu staigaus stabdymo atveju?

Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2007 sausio 26 - 10:02
Jei ka, turiu lyshna likusi...Kiek suprantu, gaila gadint tinkliuką būtų, bo vistiek kaip plentvolis pravažiuotųnu.
,
Maskoli, a tai gi pas tave universalas, ten gale tinkliukas toks buna. gal pagelbetu. nu staigaus stabdymo atveju?![]()
![]()

Parašyta 2007 sausio 26 - 10:29
Kadaise zmona lygiai taip pat isdresiravauArba ultimatumu kalba: "jei nori vaziuoti - prisisek. priesingu atveju arba islipi, arba niekur nevaziuojam". Kai vyriausioji buvo 1.5-2 metu - padejo. Daba tik ilipusi iskart prisisega.

Parašyta 2007 sausio 26 - 11:34
Vyriausiąjį auklėjau rodydamas wrc ir sakiau žūrėk kaip lenktynininkas prisisegęs važiuoja.. Padėjo. Jaunesnįjį su vyriausiuoju dviese įveikėm lengviau, nes jis didelis taisyklių mėgėjas. O tai, pasak "Transporter 2" viena svarbiausių taisyklių, kai tikras vyras važiuoja mašinoje. Nu o ką reiks daryt su boba dar bnesugalvojau. Gal kažkaip trise įveiksim.Kai maziausiai to tikesis - smarkiai pastabdyk. Taip, kad trinkteltu kur nors. Arba ultimatumu kalba: "jei nori vaziuoti - prisisek. priesingu atveju arba islipi, arba niekur nevaziuojam". Kai vyriausioji buvo 1.5-2 metu - padejo. Daba tik ilipusi iskart prisisega. Beje, isimciu nedaroma nei vienam keleiviui

Svečias_Kursis_*
Parašyta 2007 sausio 26 - 11:55
vaikas sėdi kap geras. kartais užsispiria, bet nuolaidų nebūna. visi prisisegę, tai ir vaikams reikia. aišku, tam reikalingas pavyzdys. ir svetimus vaikus savo bolide prisegam kaip gerus. gale keleivius irgi verčiu segtis. su šeimyniškiais problemų neturiu. prisimenam per daug gerai suvokiamų atvejų, kai žmones reikėjo laidoti tik dėl to, kad neprisisegė.Kai maziausiai to tikesis - smarkiai pastabdyk. Taip, kad trinkteltu kur nors. Arba ultimatumu kalba: "jei nori vaziuoti - prisisek. priesingu atveju arba islipi, arba niekur nevaziuojam". Kai vyriausioji buvo 1.5-2 metu - padejo. Daba tik ilipusi iskart prisisega. Beje, isimciu nedaroma nei vienam keleiviui
Parašyta 2007 sausio 26 - 12:08
Užteko man pakliūti į avariją ir vaikas prisisega nuo to laiko nes paaiškinau kad man nieko neatsitiko nes buvau prisisegusi diržus. O jei kartais spyriojasi - tai pasakom kad policija atvažiuos ir suims. Ir dažnai kaip tyčia policija pro šalį važiuoja - suveikia akimirksniuPriekyje visada vazinejam prisisege, bet gale vaiku niekaip nepasiseka ipratinti, kad vazinetu prisisege.
Parašyta 2007 sausio 26 - 12:10
aš taip su bendradarbės drauge taip pasielgiau. Jin liko labai nepatenkinta kad liepiau - mol kai mes važiuojame niekada neprisisegame. Bet man ramu buvo užtatArba ultimatumu kalba: "jei nori vaziuoti - prisisek. priesingu atveju arba islipi, arba niekur nevaziuojam".
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2007 sausio 26 - 12:10
cia jau didelis vaix? be kedes?Užteko man pakliūti į avariją ir vaikas prisisega nuo to laiko nes paaiškinau kad man nieko neatsitiko nes buvau prisisegusi diržus. O jei kartais spyriojasi - tai pasakom kad policija atvažiuos ir suims. Ir dažnai kaip tyčia policija pro šalį važiuoja - suveikia akimirksniu
Svečias_vidasx_*
Parašyta 2007 sausio 26 - 12:14
Del uosvienes policija nebaudziaMano UOŠVIENĖ - geras žmogus. O tokio turi būti daug. Tai diržas nelabai susieina...
Ką tokiu atveju daryt?

Parašyta 2007 sausio 26 - 12:21

Parašyta 2007 sausio 26 - 12:23
Truputi OT apie uosvienes ... Vazavau cia kazkada brangiausios teviskeje ir pagal Vilniaus iprocius "spesiu" pasukau is salutinio....pagrindiniu vaziavo folycnykai, kuriems mano tokis manevras pasirode baisiai nepagarbus...Masina apynauje, Vilniaus numeriais ir dar nepadoriai issiskirianciais..."Bla bla Bla, dokumentus, ar zinote jog mums pagrindinis? jus privalejote palaukti kol mes pravaziuosim"...ir tuo metu pasilenkia paziureti kas viduj sedi... "O. Laba diena ponia mokytoja. Laba diena kleboneli. Vairuotojau, kita kart atidziau vairuokite"Del uosvienes policija nebaudziaMano UOŠVIENĖ - geras žmogus. O tokio turi būti daug. Tai diržas nelabai susieina...
Ką tokiu atveju daryt?![]()

Parašyta 2007 sausio 26 - 12:34

Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2007 sausio 26 - 12:48
is kur zinai?vienžo - nėr vaikų - nėr problemų ...

405x2;306;205;806;307;406; 5008 (mire) now - 308, 308 sw
Parašyta 2007 sausio 26 - 12:59
Parašyta 2007 sausio 26 - 13:02
Aš galvojau, kad maniškė nenuorama, bet kai pamačiau tavo...Su savo gražuole (dar 2 metų nėr) mieste stumdydamiesi neturim problemų. Duodi kokį žaislą, dar koks vaikiškas CD keitiklio 1 slote visada kiurkso - ramu.
Užmiestin stengiamės važiuoti kai miega. Jei nepavyksta užmigti arba pabunda anksčiau - daugiau 30 minučių retai pavyksta užbovinti. Kelionė pajūrin ir atgal man vis dar galvos skausmas. Čia jei 2+1 važiuojam. Bet kažkada žmona viena su ja išsiruošė 200km palatvijyn šturmuoti. Pabudo ansčiau nei tikėtasi. Bet didvyriškai išsėdėjo. Matyt suprato - mamai vairuoti veikia, nebus kam su ja terliotis.

Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2007 sausio 26 - 13:13

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0